Halimaa -> RE: vrtić i imunitet (23.9.2012 16:16:03)
|
IZVORNA PORUKA: bebix pozz i od mene[sm=smiley1.gif] Moj bebac je prije par dana napunio 12 mjeseci, od pocetka septembra sam ga upisala u jaslice, 20-tog sam ja pocela raditi, cim smo krenuli sa ostavljanjem u vrticu pocelo je curenje nosa, upala grla, vec 3 puta smo bili kod dr. u petak je u vrticu dobio temp, odmah smo ga odveli dr ima pocetak virusne upale pluca, pretpostavljam da dr koja je dala antibiotik za upalu gla samo prikrila ove ostale simptome, uglavnom sad je na suimamedu i dr koja nam je propisala ovaj antibiotik nam je preporucila sirup za imunitet omega 3 od medexa kaze da je odlican kupila sam ga kosta 25KM jos ga nismo poceli koristiti ali eto rekoh da vam kazem da je hvaljen za podizanje imuniteta, javim kako je kod nas prosao[sm=smiley1.gif] Bogami, dobro se potrudi da mu ojačaš imunitet, daji mu sve što su žene pisale na ovom forumu, tako sam ja svog pokušala sa 2 god. upisati pa je fasovao početak upale pluća i pio summamed i imunoglukan. Daji mu i propolis u spreju, malo u usta prije vrtića, pekmez obavezno, čaj sa limunom itd. Nadam se da će se oporaviti.
|
|
|
|