Anoniman -> RE: Djeca u homoseksulnim brakovma (20.1.2011 12:49:14)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: teacher75 ja zaista ne vidim razlog da se homosexualci porede sa serijskim ubicama i hitlerom... ne vidim kome to oni zlo nanose i zasto ih treba streljati ili baciti dozivotno u zatvor (kao sto to serijske ubojice i hitler zasluzuju)... 99% homoseksualca imaju hormonalni disbalans, to se uglavnom vidi po njihovom ponasanju i izgledu od malena, znaci da je urodjeno u vecini slucajeva. naravno, ima slucajeva bisexualaca ili onih koji radi mode postaju homosexualci ali su ti u manjini. ne vidim zasto bi to radili u nasoj drzavi npr. gdje je biti homosexualac sve , samo ne moderno i pozeljno,,, slazem se s vecinom jest da ne mogu zamisliti da neko postaje homo. iz fazona...tj. mode...kako ces postati ono sto nisi...druga je stvar ljubiti se s istim spolom radi fazona (sto se moze kod nase mladezi danas vidjet[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) ja to zovem "eksperimentisanje" ali da iz mode dozivljavas orgazam...to smatram ne mogucim...sorry...mozda i ja grijesim ja imam drga koji je gej...od malena su se njegove sklonosti primjecivale...igaro se s nama barbika...nikad nije volio da se igra s deckima...zene je komentarisao samo da li joj frizura valja ili ne...jednostavno...takav je...vjerujte mi na rijec...do roditelja nije[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imali smo i mi jednog u kvartu imao je najbolje barbike, iskreno ne znam jeli danas gej , al i ja sam se uvijek igrala sa djecacima , klikera, autica itd ali eto nizam gej i danas se vise volim druziti s muskom rajom , sta znam nekako su mi zemske previse komplikovane ili sam ja previse jednostavna... Prije par godina sam bila u Sa i u ulazu do mog je zivjeo momak na kojem se bas primjeti da je gej, mjesa guzom boljo neko neka zena , ali cujem od raje da su ga mnogi grupno tukli, nazalost bas mi ga zao bilo jer miran je nije kriminalac, fanatik , vodi covjek svoj zivot kao i st mnogi drugi vode njegov, al sve u svemu zalosno da je nekoliko puta lezao na hirurgiji....
|
|
|
|