halokiti -> RE: Djeca u homoseksulnim brakovma (19.1.2011 13:44:58)
|
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR IZVORNA PORUKA: halokiti ...sve bih uradila da djeci to prikažem kao poremeća i neprirodnost a da jednom, ne dao Bog, dođu i kažu da su zaljublejena u nekog istog spola, i još uvijek bi se ptrudila da nađem način da im pomignem, ako ne bih uspjela...moja vrata bi im bila zatvorena. Poštujem - to je tvoje mišljenje, ali ja tebe ne bih voljela imati za roditelja. Kako bi se majka osjećala, i pri tome mislim na majke koji razmišljaju kao helokiti, da joj njeno dijete kaže da ne želi nikada više u životu da je vidi?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] draga, kažeš poštuješ moje mišljenje a ipak si našla za shodno da raspravljaš o njemu i da ga preispituješ. Onaj ko je otvorio temu želio je da čuje različita mišljenja, i svoje sam iznijela. Ako ga poštuješ kako kažeš onda nećeš ni nastojati da mi kažeš kako je pogrešno za razliku od tvoga, i da ocjenjuješ nečije majčinstvo. Svašta čovjek ne može ni izreći svoj stav da se ne jave neki koji će ga obavezno uvjeravati da je neispravno i sablažnjavati se nad njim.
|
|
|
|