pocahontas -> RE: Prvačići (12.11.2015 8:32:56)
|
vi za vi bijele majice, nisam ni mislila nikako kupovati duge rukave, pa griju valjda salu zimi ko i sada, a osim toga, djeca se zagriju..moj je jos u bermudicama i tako ce i ostati.. tene su rekli iskljucivo pltike i na čičak, dakle duboke ne, i bitno je da djeca to sama mogu oblačiti..ja njemu samo bijele čarapice ko hercegovcu nabacim na dan sporta, a majicu, tene i bermude sam oblači, neka se uči brzini i spretnosti, sve ima svoju poentu.. zadacu jos nikako nismo kuci radili, sve oni to lijepo zavrse u produzenom a i nisu to neke količine sad za sada..obicn oda nesto dovrse sto nisu na casu obavili, da oboje, dopišu, nacrtaju i sl. imali su do sada dva testića iz matematike, i super je savladao gradivo, sve je tačno uradio, dobio je ono Bravo R., sve zadatke si točno uradio![sm=smiley36.gif].. samo je eto malo neuredan..e čuj, baš me čudi [sm=smiley36.gif] imaju sada nekakve probe za neku priredbu, kome čemu i zašto ne znamo još, neka je tema u bojama jeseni jer se tako moraju obući, helem on je u zboru [sm=jezicek.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|