RE: Prvačići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Od đačića do đaka

Poruka

dambolina -> RE: Prvačići (31.8.2015 10:41:01)

Ili je princip odvesti dijete ujutro..pa onda ako je medusmjena tad ide na nastavu..ili..????
Please...neko????

sestrin sin je bio u produzenom ujutru, a do pocetka medjusmjene su imali neke svoje aktivnosti. Uciteljice ga odvedu na nastavu, kad je gotovo, uciteljica ga vrati u produzeni. Tu rade zadacu, pa slobodne aktivnosti.

moja ce ujutru u produzeni, na nastavu u medjusmjenu, pa ce brat po nju i kuci. Mi smo samo pola dana u produzenom.

I da, meni se ona nekako cini mala, ali to samo zato sto je brat gigant :D

Jako sam uzbudjena zbogsutrasnjeg dana, nije mi bilo ovako kad je sin polazio u skolu.... mladost ludost, sta li :D

miracle -> RE: Prvačići (31.8.2015 10:54:22)

Hvala dambolina...

I ja sam skontala da je tako...nego u prvi mah,valjda od uzbudenja ko izgubljena bi majke mi....kontam da pitam zenice..

Hvala [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Prvačići (31.8.2015 13:21:14)

jel ima neko sem mene i medić da mu dijete polazi u prvi razred OŠ Isa beg Ishaković ?

salmy -> RE: Prvačići (31.8.2015 14:20:28)

primaklo se..ja imam kamen tacnije stijenu u stomaku[sm=smiley1.gif]

dambolina -> RE: Prvačići (31.8.2015 15:05:49)

IZVORNA PORUKA: salmy

primaklo se..ja imam kamen tacnije stijenu u stomaku[sm=smiley1.gif]

sto bona kamen? kod mene leptirici [sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: Prvačići (31.8.2015 22:13:43)

Drage mame, sretno sutra, znam da djeca nemaju takvu tremu kao vi/mi, hahahaahha, ja tek s odmora pa nisam mnogo razmisljala, cak sam je nagovarala da ne ide prvu sedmicu da ostanemo na moru[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], a ona se nije dala smesti, uglavnom od srca sretno svim nasim prvacicima, da im skola bude prije svega velika pustolovina i zabava, a tek onda i sve ostalo[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Visnja RR -> RE: Prvačići (31.8.2015 22:42:27)

Sretno prvačićima sutra...[sm=bravo.gif]

Mame [sm=smiley31.gif]

Edita1989 -> RE: Prvačići (31.8.2015 23:34:54)

Evo i nas,da pozelimo srecu generaciji...Neka je sretno drugarima,da budete ponos svojim roditeljima...budite pametni i slusajte ucitelje :)

Feeling emotional [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Prvačići (1.9.2015 15:50:21)

Sta je ovo zatisje[sm=smiley36.gif]

vidim dosta je djecice vec zavrsilo ..mi cekamo 5[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Prvačići (1.9.2015 18:30:49)

Mi zavrsili.
Presretni, niko nije plakao, ni suze [sm=smiley36.gif]
Jednostavno dijete zadovoljno bilo, a i mi sa njim.

Malo na pocetku priredbe bese me nesto stislo dok su djeca pjevala prvacicima pjesmu skole, ali suzdrzah se.
Dusda mi je plakala za jednim djecakom koji je plakao svo vrijeme [sm=smiley13.gif]

koka i po -> RE: Prvačići (1.9.2015 18:45:03)

i kod nas gotovo..
kome se cita ima izvjestaj na chatu[sm=smiley36.gif]
uglavnom bila sam dobra i pametna i nisam pravila nikakve probleme[sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Prvačići (1.9.2015 23:08:46)

suze nisam pustila...samu sebe iznenadila..sve proslo za 10..guzva je bila strasna

posjetio ih je Koldzo i podjelio prigodne poklone:ruksak extra kvalitete..blok,bojice plastelin i jos ekih dzidza...djecak je odusevljen..evo ga spava komiran

a mama spremila za sutra stvari[sm=smiley36.gif] imaju matematiku i tjelesni[sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Prvačići (1.9.2015 23:13:56)

[sm=smiley36.gif]

sutra imamo Bosanski, Muzicko, Engleski, likovno, Izradu zadace , slobodne aktivnosi i hor [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

salmy -> RE: Prvačići (1.9.2015 23:21:16)

IZVORNA PORUKA: Medić*

[sm=smiley36.gif]

sutra imamo Bosanski, Muzicko, Engleski, likovno, Izradu zadace , slobodne aktivnosi i hor [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

sveeee ovo? pa do kad traje nastava

Hanady RR -> RE: Prvačići (1.9.2015 23:21:21)

Kod nas je bilo divno[sm=smiley1.gif]

najprije priredba koju su spremile učiteljice i starija školska ekipa je bila krasna...
Ove godine nam je i otpjevama himna naše škole...mnogo lijepa...
Dobro naša seka starija je bila u priredbi pa je nama bila i ljepšda i najbolja koju smo mogli imati...
Učiteljica nam je lijepa, mlada, nasmijana i plavuša...što je F posbeno drgao...boja kose ista ko njena...golemo[sm=smiley36.gif]

U učionicama družili su se sa učiteljicom bez nas...punih pola sata..dobili čestitke, balone, bombone i lizala simpatično upakirana i eto papir sa spiskom potrebnopga pribora kao i rasporedom...

Naši će dobiti 7-og septembra ruksake, pribor neki i knjige...

I tako---
međusmjena smo....
to nas baš nije obradovalo al bože moj...mašallah gužva u školi , gužva u novim generacijama pa nas to ne brine previše sve ćemop mi to posložiti lijepo...

I tako...
sretni smo svi[sm=smiley1.gif]

PS. plakla sam sekundu jednu od ponosa....
jednostavno nisam mogla drugačije jer je mlađa hvalila se svojom seskom drugarici a seka učinila sve da priredba za njenu seku bude divna[sm=muca.gif][sm=rozica.gif]

Medić* -> RE: Prvačići (1.9.2015 23:31:14)

[sm=smiley36.gif]

Nastava od 8 i 15 - 15 h
Onda produzeni ide ( slobodne aktivnosti i hor ko hoce od 15-17h)

škorpija -> RE: Prvačići (2.9.2015 7:27:28)

U OŠ Hrasno prve dvije sedmice prvačići će biti u školi 1,5 sat, učiteljica nam je ista kao kod hanady mlada, lijepa i plava[sm=smiley36.gif]. U razredu ih je 18 je super, ali smo međusmjena od 12 sati što nijE super [sm=smiley13.gif]

škorpija -> RE: Prvačići (2.9.2015 7:33:03)

Medić koja je to škola, jel to nastava toliko traje s produženim boravkom ili[sm=zmeden.gif]

Mya_81 RR -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:05:21)

Nama je nastava od 8 do 10. Nisam sretna sto moramo ranije ustajati [sm=smiley36.gif] ali je bar ja mogu voditi u skolu prije posla [sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:09:21)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nama je nastava od 8 do 10. Nisam sretna sto moramo ranije ustajati [sm=smiley36.gif] ali je bar ja mogu voditi u skolu prije posla [sm=smiley1.gif]

joj koad nas prva smjena od 9, a mm i ja raidmo od 9, ma perfektno bi nam bilo, ali nedade se usranom do potoka [sm=smiley21.gif], ali barem mu dosta raje iz vrtića ide u isti razred što je plus, i da TRI AJDINA su u razredu, uaaaas [sm=smiley36.gif]

Maya_K -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:09:42)

I kod nas je prošlo super [sm=bravo.gif]
Nisam suze pustila, bilo je zaista predivno nisam imal a ni kad [sm=smiley36.gif]
bili su s učiteljicom nekih 15-ak min, i kod nas je mlada, jednu generaciju ima ispred sebe.

Mi smo među smjena ovaj mjesec od 11-14h s tim da ova tri dana ostaju po dva sata, jer će tek udžbenike dobiti sledeće semice. Nismo još dobili ni spisak šta treba od pribora. Pa se non stop mjenjaju s smjenama, ali Bože moj, ni meni nije drago, ali šta da se radi.

Trebaju nam nove pape, jer se presvlače, što mi je drago!

E da i reče nam učiteljica, da udžbenike neće teglit´ nego ostaju u školi. Pa kontam jel´to oni nemaju zadaće ili šta? To ću još da pitam, jučer je bio hao. Tri razreda po 21-22. djece, pa mi roditelji, pa sve je početak, svi malko zbunjeni...dok to krene biće dobro.

Dječak mi je bio predivan (nije što je moj jel´) ide sa svojim drugarima iz predškolskog, pa nam je posebno drago.

Eto vidim i ostale mame su sve dobro podnijele [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]
o djeci da ne pricam, oni su pravi prvaci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sretno svima još jednom.

Visnja RR -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:11:54)

zar nije do 10:40 ?
tri casa
[sm=smiley1.gif]

da se ušlepa mama drugačića ...ja pustih suzu kad ode juce u razred .... nepopravljiva sam [sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:13:08)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

tri casa
[sm=smiley1.gif]

da se ušlepa mama drugačića ...ja pustih suzu kad ode juce u razred .... nepopravljiva sam [sm=smiley36.gif]

Nije, dva sata je. Tri odjeljenja. Nemam pojma jos raspored sati. Sutra nam je prvi roditeljski u 13h. Mene vec nervoza hvata. Nastava pocinje 08.09.

salmy -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:14:25)

[sm=smiley36.gif]

Nastava od 8 i 15 - 15 h
Onda produzeni ide ( slobodne aktivnosti i hor ko hoce od 15-17h)

sretno dzaku ta je skola zeznuta[sm=smiley36.gif] (u poztivnom smislu) kontam kako ce izdrzati toliko sati...

ja ga odvela sad imaju samo 2 casa..on je sav sretan..do kad ce biti[sm=jezicek.gif] cim je ustao sprema sebi uzinu i sok..hahahahha...

ma eto sretno nam svima opet....cudan neki osjecaj

Visnja RR -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:19:52)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

tri casa
[sm=smiley1.gif]

Nije, dva sata je. Tri odjeljenja. Nemam pojma jos raspored sati. Sutra nam je prvi roditeljski u 13h. Mene vec nervoza hvata. Nastava pocinje 08.09.

cuj dva ...mozda samo prvi dan? jer vjerujem da radimo po istom planu i programu...svaki dan su bila 3 sata ...jedino sad u drugom su dva dana 4 sata a 3 dana po 3 sata

meni i ova tri malo ...i ne okrenes se a vec vrijeme da idem po nju...4 su mi vec mjera [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>