Maya_K -> RE: Prvačići (2.9.2015 8:09:42)
|
I kod nas je prošlo super [sm=bravo.gif] Nisam suze pustila, bilo je zaista predivno nisam imal a ni kad [sm=smiley36.gif] bili su s učiteljicom nekih 15-ak min, i kod nas je mlada, jednu generaciju ima ispred sebe. Mi smo među smjena ovaj mjesec od 11-14h s tim da ova tri dana ostaju po dva sata, jer će tek udžbenike dobiti sledeće semice. Nismo još dobili ni spisak šta treba od pribora. Pa se non stop mjenjaju s smjenama, ali Bože moj, ni meni nije drago, ali šta da se radi. Trebaju nam nove pape, jer se presvlače, što mi je drago! E da i reče nam učiteljica, da udžbenike neće teglit´ nego ostaju u školi. Pa kontam jel´to oni nemaju zadaće ili šta? To ću još da pitam, jučer je bio hao. Tri razreda po 21-22. djece, pa mi roditelji, pa sve je početak, svi malko zbunjeni...dok to krene biće dobro. Dječak mi je bio predivan (nije što je moj jel´) ide sa svojim drugarima iz predškolskog, pa nam je posebno drago. Eto vidim i ostale mame su sve dobro podnijele [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] o djeci da ne pricam, oni su pravi prvaci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sretno svima još jednom.
|
|
|
|