|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
15.7.2014 15:49:40   
R&T@

IZVORNA PORUKA: mama_alma

te u svjetlosti ću da pogledam

Imaju i kod brkate...user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 826
15.7.2014 17:15:16   
haidy
Pozdrav za mame prvačičauser posted image

Evo čitam malo po forumu iskustva, ali i šta kupiti. Bilo bi lijepo kada bi iskusne mame postavile neki spisak šta sve kupiti za prvi razred, tako da otprilike znamo. Isprintamo spisak i u pohode na knjižare.user posted image

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 827
15.7.2014 17:21:54   
R&T@
haidy, to sve zavisi od uciteljice, vjeruj mi...

Ali, recimo, da spisak od Nedi, na prethodnoj stranici, moze biti dobra uputa...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 828
15.7.2014 17:25:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: R&T@

haidy, to sve zavisi od uciteljice, vjeruj mi...

Ali, recimo, da spisak od Nedi, na prethodnoj stranici, moze biti dobra uputa...

upravo...

a evo i ove teme gdje smo istakle neke brendove u priboru koji su se pokazali dobrim...
http://www.ringeraja.ba/forum/m_1266948/mpage_6/key_/tm.htm

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 829
15.7.2014 17:47:51   
bebacha
a zasto se ove dvije teme ne spoje u jednu
ja kako skonta iste su

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 830
15.7.2014 18:04:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

a zasto se ove dvije teme ne spoje u jednu
ja kako skonta iste su

Nisuuser posted image
ova tema je počela ovako:
''Kako se nosite sa time kad vam djete krene u prvi razred...moj ima sam 5,5 god i ako Bog da ide u prvi..user posted image user posted image user posted image ''

a druga tema je počela ovako :''Pozdrav svima.

Ja se pitam koliko kosta da se spremi jedno djete u skolu tj prvacic?
Vi roditelji koji ste vec spremili i spremate svoje prvacice jeste li sracunali sta treba kupiti i koje su cjene?
Hvala unaprijed ''

To su dva različita problema u životu majke prvačića :) to što u trenutku se prepletu teme je logično....jer jedna je mama :) al ovo su dije dovojene teme svakakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 831
16.7.2014 17:36:50   
bebacha
U čemu vaši prvačići nose/nosili hranu i vodu u školu

Neposredna veza do poruke: 832
16.7.2014 17:52:14   
senka27
ovo je i moja tema a ja je tek uoci...

imam i ja prvacica od septembrauser posted image

dobili smo ruksak ...nenadano...

ovaj

http://katalozi.net/city-galleria-zadar/popust-30-u-prodavaonici-nike-converse-u-city-galleriji

samo tamno plavi sa zelenim...

valjda nam bude dobar i hajirliuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 833
16.7.2014 20:37:41   
Hanady RR

moja u taperwer zdjelci tzv.kamenica...njrna je crne boje sa par sljokica vrli malo....kako stavim ujutro takvo jede na odmoru u zavusbosti jeli topao ili hladni dorucak...i ima taperwer flasicu za caj,vodu,sok

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 834
16.7.2014 20:38:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: senka27

ovaj

http://katalozi.net/city-galleria-zadar/popust-30-u-prodavaonici-nike-converse-u-city-galleriji

Divannnn...bice mama hairli abduser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 835
16.7.2014 21:44:50   
saritaa
senka divan rusacic user posted image user posted image

joj ova tema je bas super za nas mame prvacica koje smo k'o pale s marsa user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

Neposredna veza do poruke: 836
17.7.2014 8:27:01   
mamina princeza
imal neko da ima iskustvo s produzenim boravkom ...naime pitam se oko uzine , nisam jos skontala koju oni uzinu dobiju u produzenom jel ovu u toku nastave ili neku drugu. i kako kad je djete druga smjena od 1 a ide u produzni u 8 - valjd ajoj uzina bude ok onda oko 3 kad je ja spremim od kuce. valjda ste me skontale sta sam htejal reci .... ne mislim da ce biti gladna vidjela sam u prozenom da je stvarno super po pitanju rucka a i moze zatraziti ak oje gladna al eto cisto da se spremim.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 837
17.7.2014 9:38:42   
ziki

IZVORNA PORUKA: senka27

ovaj

bas je lijep, da bude hairli ako Bog da

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 838
17.7.2014 9:39:42   
ziki

planiramo u onom TW setu zabac, kutijica za uzimu i flasica

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 839
17.7.2014 10:11:58   
M kao Mama
Ja svojoj napravim sendvič svako jutro svjež, zamotam u foliju, i onda u onu kesicu, stavim joj salvetu papirnu i uz to ide čokoladno mlijeko ili sokić, kutijce i ostalo, ne koristimo, mi smo bilesi staromodne

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 840
17.7.2014 10:14:12   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: mama_alma

te u svjetlosti ću da pogledam

Imaju i kod brkate...user posted image user posted image

haj, ne zezaj, znači nabija rejting, hajd neka mašala, a cijene

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 841
18.7.2014 15:20:21   
bebacha

IZVORNA PORUKA: ziki

i mi cemo onda onaj hello kitty set mada se meni ona kutija čini niska al vidjet cemo

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 842
18.7.2014 17:20:51   
Hanady RR

i mi cemo onda onaj hello kitty set mada se meni ona kutija čini niska al vidjet cemo

Kutija je prevelika a neprakticna...nama je flasica it toga seta al kutiju ne koritistimo nego kamenicu taperwerku visocija i prakricnija za nosenje dimenzijama a sve fino stane

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 843
18.7.2014 17:24:04   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Kutija je prevelika a neprakticna...nama je flasica it toga seta al kutiju ne koritistimo nego kamenicu taperwerku visocija i prakricnija za nosenje dimenzijama a sve fino stane

ova kutija i jest kao kamenica tuppervare
mislim i ona je tuppervare i bas je dimenzija ko kamenica

Neposredna veza do poruke: 844
18.7.2014 17:28:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ova kutija i jest kao kamenica tuppervare
mislim i ona je tuppervare i bas je dimenzija ko kamenica

Onda ne pricamo o istom setu...ker ja ga imam i kptistimo samo flasicu a kamenicu posebno

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 845
18.7.2014 17:31:33   
bebacha
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/sudje-posudje/tupperware-hello-kitty-set-slika-29243356.jpg

ovakav je naš set

Neposredna veza do poruke: 846
18.7.2014 17:32:02   
ziki
https://www.google.ba/search?q=tupperware&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aD3JU8fTD4Hd4QTZhoDwBw&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1280&bih=681#q=tupperware+set+zabac&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=yW47SR8EcYWdpM%253A%3BuQ7GzrZVtVZ9wM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fimage-bigger%252Fsudje-posudje%252Ftupperware-eko-set-slika-36995773.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fsudje-posudje%252Ftupperware-eko-set-oglas-11815538%3B347%3B463
evo naseg seta, kutija je samo malo veca od srednje kamenice iz onog seta a visine su iste

Neposredna veza do poruke: 847
18.7.2014 17:33:30   
bebacha

https://www.google.ba/search?q=tupperware&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aD3JU8fTD4Hd4QTZhoDwBw&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1280&bih=681#q=tupperware+set+zabac&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=yW47SR8EcYWdpM%253A%3BuQ7GzrZVtVZ9wM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fimage-bigger%252Fsudje-posudje%252Ftupperware-eko-set-slika-36995773.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fsudje-posudje%252Ftupperware-eko-set-oglas-11815538%3B347%3B463
evo naseg seta, kutija je samo malo veca od srednje kamenice iz onog seta a visine su iste

znaci ista kutija samo drugi dezen user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 848
18.7.2014 17:39:08   
koka i po
ja sam istog misljenja kao mama alma.
meni su ove kutije bezveze.imala kada mi je I.krenuo u skolu i nikad je upotrijebila nisam.
papir,folija,soku u flasici na pipak i to je to.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 849
18.7.2014 21:23:30   
Hanady RR

http://www.njuskalo.hr/image-bigger/sudje-posudje/tupperware-hello-kitty-set-slika-29243356.jpg

ovakav je naš set

znači ovo nije oblik kamenice...ovo je ravna kutija , kamenica je zaobljena
ovaj set imam
pričam o ovoj kutiji...
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/sudje-posudje/tupperware-posude-nekoristeno-slika-33531360.jpg
u tri veličine...
srednja je njoj dovoljna za doručak svakoga oblika...mislim mojoj H...
unutra stanu dvije kifle slana i slatka i ne dotakne ih poklopac kamenice...
snedvič kojeg ne dotakne poklopac kamenice...
ja njoj svako jutro spremam doručak, stavim topao i ona ga takvoga jede na odmoru..
kad sam stavljala tople kifle u ovu kity kutiju imala je lufta oko sebe za još dvije kifle al mi tople doručke poklopasc spljošti pa joj je nekada i namaz znao izaći...
zato se meni u okviru doručaka koje ja šaljem njoj nepraktičnom se pokazala ova iz komleta...sad moguće vama neće biti tako al u skaldu za užinom koju sma ja slala tako mi se pokazala...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *