zvončica -> RE: Donacija jajnih stanica (8.4.2013 19:16:53)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Vodim se nekom logikom da nece bas narkomani, alkoholicari, osobe koje imaju neku ovisnost zapoceti ovaj proces. Nego da su to osobe normalnih zivotnih pitanja, kojima ce JAKO stati do svog djeteta, i cisto sumnjam da bi ga, to dijete zlostavljali, koristili, itd. Uzecu sebe za primjer. Toliko dugo cekam to dijete, recimo lupam 18 godina, i da na kraju kad mi neko POKLONI mogucnost da imam dijete, ja to tek tako prokockam. Ne bi mi naumpalo da unistavam niciji zivot, a pogotovo ne tako tesko steceno dijete. Mozda je tebi ovo povrsno, ali meni nije. Jako bih CIJENILA to sto dobijem. Opet tebe potpisujem, jer se slazem sa ovim 100% I da dodam, ko nije bio u toj situaciji da ceka na dijete mnooooooooogo godina ne moze ni razumjeti sta bi neke od nas bile spremne da urade...... A i da ja doniram svoju jajnu stanicu, meni ne bi bio problem....ne rukovodim se ni vjerom, ni bilo kojim drugim principima, vec samo ljudskim.......onim osjecajima radosti i tuge..... Besmisleno mi je da razmisljam da li bi ta zena kojoj ja doniram stanicu ludo voljela to dijete, bas kao sto bi mi bilo besmisleno da zena koja bi meni donirala stanicu postavila neke uslove ili sta znam vec......
|
|
|
|