Romali -> RE: visok pritisak u trudnoci (25.3.2014 8:54:15)
|
IZVORNA PORUKA: Mali cvetic Pozdrav svim trudnicama, meni pritisak stalno varira, kad odem kod dr uvek mi bude povecan pritisak, kod moje dr mi je dva puta bio 150/100, a inace kod kuce mi je normalan, i kod drugog dr bude normalan, i zato sam promenila dr, jer mi posle nje cini mi se dodatno skoci pritisak od njene histerije! Zadnji put mi je bio 145/80, pa mi je dr prepisao Methyldopu, inace bas vodim racuna o ishrani, ali opet mi pritisak varira pa me interesuje da li je neko imao iskustvo sa tim da mu jedan dan bude povisen a drugi dan snizen pritisak? Unapred hvala Potpuno sam se pronasla u boldiranom. Pazim na ishranu strašno, ali ne mogu paziti na stres i napetost, što mnogi smatraju uzrokom mog povisenog tlaka. Kod mene bude poveca razlika čak i uzastopnim mjerenjima,a ne samo u razlictim danima. Izmjerim 3 x zaredom i ne budu ni slicni, najnizi je onaj zadnji jer sam se tada 'vec opustila'. I ja sam na Methyldopi, ali imam osjecaj da bi sve bilo isto i da ga ne uzimam [sm=smiley36.gif] U kojoj si sedmici t.sada?
|
|
|
|