Lilly -> RE: INSEMINACIJA (26.12.2008 16:55:59)
|
Draga Ana, i ja sam imala povisen prolaktin ali dr. smatra da to nije, u mom slucaju, prepreka zacecu. Jedino je meni jos TSH bio povisen ali kako sam napisala sad je ok uz letrox. I mene je brinulo kako cu sa stimulacijom, kombinacija letrox-klomifen itd. Ali, kako god, letrox moram uzimati dozivotno kako bi hormon tsh ostao stabilan, a kad -tad moram poceti sa stimulacijom. Ipak, sve je bilo u dogovoru sa dr. Nisam ga detaljnije pitala o tome jer tamo uvijek sve ide na brzinu a njemu malo fali da sve odgodi za mjesec, dva...Nadala sam se da mi nece naskoditi jer sam vec prije pila klomifen kada nisam imala pojma da mi je TSH povisen a uz njeg i prolaktin. Malo me je zabrinulo sto vidim na pakovanju klomifena, kao i menopura, da su naznacene mjere opreza kod hipo-hiper-prolaktinemije i poremecaja stitne[sm=zmeden.gif]a nekad se i ne preporucuju. Trazila sam po netu ali nisam nista nasla sto bi mi dalje pomoglo. Endokrinologa mogu pitati ali tek kad odem na sl.kontrolu u maju[sm=smiley13.gif]...Za vrijeme terapije, klomifena-menopur-letrox, nisam osjecala nikakve promjene pa sam u nadi da nece biti nikavih posljedica... Stvarno ne znam sta bih ti preporucila jer sam i sama o tome istrazivala... U svakom slucaju, prebaci se kod dr. G, neces pogrijesiti i moli Boga da ti se ne desi ovo sto je meni ovih dana.....Nemoj piti klomifen ako se vec prebacujes kod dr. G. Najbolje bi bilo da dodes 8.dc ili 21dc. kako bi ti odmah izvadili krv i provjerili hormone (da ne dolazis 3x samo radi hormona, nego 2x;). To rade na startu. Za pocetak moras uplatiti onaj iznos(...), imati uputnice za hormone itd. Mozda ti prizna neke od nalaza koje si radila na drugom mjestu. Tek kad iskupis sve nalaze koje ti on bude trazio, onda ce ti reci svoje misljenje i preporuciti lijecenje, terapiju i ostalo...
|
|
|
|