mida -> RE: Inseminacija (29.4.2010 16:05:57)
|
Drage moje evo javljam se ponovo sa tuznim vijestima. Moja sreca je kratko trajala,7 dana posle testa[sm=rozacrtici.gif]odlazim sa jakim bolovima na hitnu,ublaze bolove ali na uz nista nevide,nema embria ni u maternici ali nevide ni u jajovodu,ostavljaju me na promatranju u bolnici dva dana posle beta je vec pala [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]odluce raditi laparo jer moraju ga odstraniti da nedodje do pucanja,odmah na op.Moja mala mrvica ostala je u jajovodu,ocistili su ga,ostao je jajovod na srecu u svoj toj nesreci[jedan i imam] Jucer sam iz bolnice,tuzna,tuzna,neutjesna,stomak boli naravno ali koliko dusa boli to je neopisivo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Drage moje zelim vam sve najbolje i da nikad nijedna od vas nedozivi ovo sto sam ja Vjerujte da sam cak i roditeljima rekla da necu da pricam o tome i da me ne zivkaju stalno ali sa vama sam to morala podijeliti jer znam da razumjeti moze samo onaj ko je nesto ovako ili slicno dozivio Ljubim vas sve i nedajte se samo naprijed jer nada ipak ostaje...
|
|
|
|