|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
9.9.2009 10:06:03   
ljubičica 28
Sabas draga, sretno sutra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 476
9.9.2009 10:20:25   
riba78
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

Sabas draga, sretno sutra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 477
9.9.2009 10:24:03   
Zoe
Puno sreće i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 478
9.9.2009 14:57:48   
brzamala
Puno srece Sabasuser posted image user posted image user posted image
Daj Boze da uspije i da nam uskoro budesuser posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 479
9.9.2009 22:37:23   
Lilipop
Sabas sretno i od meneuser posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 480
9.9.2009 22:46:36   
ena0002
Sabas sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 481
10.9.2009 14:53:37   
sss
Draga moja sugradjanko, zelim da te pozdravim i toplo ti preporucim da ne odustajes od dr Sanje Sibincic koja mi je pomogla da dobijem svog malog andjelcica kojem je sad 2 godine....iako znam da je put do uspjeha tezak i trnovit sa puno razocarenje...naime dr Sibincic je uspjela da me ucini srecnom vec nakon prve inseminacije....zato glavu gore i prepusti se doktorki jer u dobrim si rukama....
Sretno

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 482
10.9.2009 14:55:10   
malena27 RR
sabas sretno i da uspije iz prve! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sss)
Neposredna veza do poruke: 483
10.9.2009 16:00:16   
tesa
Sabas,želim ti mnogo sreće da uskoro doživišuser posted image .
Imam jedno pitanje za tebe ;napisala si da su ti
odstranjeni polipi,pa me zanima  dali su ti polipe
vidjeli na ultrazvuku ili sasvim slučajno ih otkrili
na laporoskopiji?user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 484
10.9.2009 20:37:55   
sabas
12 DC endometrij 7 mm D i L 15 mm sinoc Pregnil U 22 sata sutra je aBd dan D
Djevojke koje se spremaju na inseminaciju da znaju da je u deficitu sperminsemination media - u apotekama Sarajevo su mi rekli da se treba naruciti min dva dana ranije Rada mi je rekla da je par ove sedmice odustao od ins jer nije nasao medij i da ampule Choriomon 5000 ij (KM 21.20) mjenjaju Pregnil dr mi je potvrdio da mogu i ove ampule
Zamislite moje traume kada mi je Rada rekla da nema medija -i Izeta se iznenadila kada sam donijela medij
Hvala vam svima na podrsci da nam se posreci , javljam se sutra ako me computer ne bude zezao

(polipe su mi tek vidjeli laparoskopijom nisam ni znala da ih imam)
PUSE

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu tesa)
Neposredna veza do poruke: 485
10.9.2009 21:30:26   
vjestica
sabas gdje si našla medij ?
ja još ne znam da li ću na inseminaciju, jer mi je tanak endometrij, to ću u ponedjeljak vidjeti, a onda baš neću imati vremena da ga nađem ili naručim
možda da ga odmha naručim
gdje ga inače ima za kupit - dina, delfin, apoteke sarajevo?

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 486
11.9.2009 18:13:24   
vjestica
S obzirom da je i Rada rekla da nema medija, ja sam danas zvala apoteku Delfin (taman se spremila da zovem sve apoteke u Sarajevu, dok ga ne nađem, jer ne želim da se dovedem u situaciju da otkazujem onseminaciju jer nema medija) i rekli su mi da ga trnutno nemaju, ali mogu naručiti i stiže isti dan
naručili ga jutro, ja ga maloprije kupila, držim ga u frižideru i sad sam mirnija

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 487
12.9.2009 14:16:35   
sabas
juce je uradjena inseminacija, tek u 12 sati vjerovale ili ne dr me zaboravio zavrsio je sve pacijente pa tek onda ja, traje max minutu Dok sam lezala imala sam napade kaslja uzas sestrice su skroz ok obilazile me da li mi je hradno dosadno Sada slijedi cekanje uh
A za medij mi je Rada rekla da je nestacica i nije mi rekla da se kod nje narucuje i juce je jedan covjek donio Radi medij. Medij se mora donijeti najkasnije do 12 sati popodne ako se radi inseminacija sutra ujutro
I rekle su mi da treba imati odnose navece i ujutro , samo da napomenem da sa Radom moze dogovoriti da se uzorak sperme donese od kuce , naravno da se zapise vrijeme ime prezime na bocici i max pola sada od davanja uzorka donese sestricama

Stretno ostalim curama

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 488
12.9.2009 14:28:44   
Romali
Sabas, sretno !

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 489
12.9.2009 22:20:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabas

juce je uradjena inseminacija, tek u 12 sati vjerovale ili ne dr me zaboravio zavrsio je sve pacijente pa tek onda ja, traje max minutu Dok sam lezala imala sam napade kaslja uzas sestrice su skroz ok obilazile me da li mi je hradno dosadno Sada slijedi cekanje uh
A za medij mi je Rada rekla da je nestacica i nije mi rekla da se kod nje narucuje i juce je jedan covjek donio Radi medij. Medij se mora donijeti najkasnije do 12 sati popodne ako se radi inseminacija sutra ujutro
I rekle su mi da treba imati odnose navece i ujutro , samo da napomenem da sa Radom moze dogovoriti da se uzorak sperme donese od kuce , naravno da se zapise vrijeme ime prezime na bocici i max pola sada od davanja uzorka donese sestricama

Stretno ostalim curama

Sabas,mila sretno da uspije iz prve .Držim fige  da ti uskoro   čestitam nauser posted image .user posted image

(odgovor članu sabas)
  Neposredna veza do poruke: 490
12.9.2009 22:43:33   
Dragička
sabas sretno user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 491
13.9.2009 0:23:16   
Almaa
Sabas sretno da uspije iz prve aBd.
A podsjeti me i ja kad sam bila na inseminaciji,, isto sam imala napad kašlja tako da sam se bojala da mi sve ne izađe napolje a i jedna žena kojoj su radili inseminaciju, odmah poslije mene, isti slučaj s kašljem, smješno.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 492
13.9.2009 16:11:57   
Lilly
Sretno i da insem. bude uspjesnauser posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 493
14.9.2009 14:49:40   
budućamama
Sabas, sretno mila od srca!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijamo od srca za uspješnu inseminaciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 494
14.9.2009 21:24:09   
mina minka
sabas sretno

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 495
9.10.2009 14:59:33   
tesa
Sabas i ja ti zelim srecu da dobijes svog malog user posted image .
sad vjerovatno vec znas da li se uhvatilo pa nam javi, ja sam isto u devetom mjesecu bila na stimulaciji ciklusa, ali bez inseminacije i danas sam pocela osjecat bolove tako da vjerovatno dolazi ona ruzna spodoba. Ali ako ne uspijem jos tri mjeseca prirodno, ginekolog predlaze inseminaciju user posted image

Moderirano : Ne pisati velikim slovima

< Poruku je uredio Vedica RR -- 10.10.2009 9:49:00 >

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 496
9.10.2009 15:28:27   
tikica_69
Evo vam jedna odlicna 3D animacija o AIH: http://www.youtube.com/watch?v=qCdIiLLF0vw&feature=related

- 20 neuspjelih pokusaja (AIH/IVF/ICSI), 2 x biokemijska
- http://zalauru.blog.hr/
Ja se ne predajem!

(odgovor članu tesa)
Neposredna veza do poruke: 497
11.10.2009 13:33:24   
sabas
tikice hvala na animaciji dora je stvarno jos kad bi se onako lagano zaljepili plivaci :)
tesa prva inseminacija nije dala rezultata u petak mi je ponovo radjena pa cekamo da ne dodje slijedeci mjesec

(odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 498
13.10.2009 12:56:19   
smarija
draga sss,ja sam pacijent dr Sanje i u nedelju 11.10.09. sam radila svoju prvu inseminaciju.inace moj problem je sto nemam redovne cikluse a samim tim i ovulacije,mm nalaz je uredan.ako mozes da mi napises u cemu je tvoj problem bio koliko je trajalo lijecenje.ma sve me interesujeuser posted image ne znam sta bi te prvo upitala

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu sss)
Neposredna veza do poruke: 499
13.10.2009 15:44:15   
kontesa
Danas sam vidjela ovaj forum i rasplakala se,jer tek sada krecem u bitke koje ste vi sve vodileuser posted image Je li iko bio kod dr.Gvozdenovica i kakv je on kao strucnjak???hvala

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *