reallove
|
IZVORNA PORUKA: Elaa Drage moje 17 sam nedjelji trudnoce od danas(16+0), ja sam juce malo pod stresom bila i po kuci jos radila kao da nisam trudna , penjala se na stolicu da obrisem kuhinju,cccc. imam kao upalu misica na donjem dijelu stomaka i ne mogu normalno ustati iz fotelje ,nego polako i cuvam se za stomak jer me nekad nesta proziga u preponama .Osjetila sam bebine pokrete i jutros :), sigurna sam da je to bila moja bebica , ali ipak da vas pitamda li je neka od vas imala nesto tako slicno i da li bi mi savjetovale da nastavim odmarati ili da idem na UZ da vidim da li je sve ok ? Hvala vam drage moje , pozzz i cuvajte mi se! Tesko nam je shvatiti da neke stvari ne mozemo raditi kao prije a ne mozemo gledati i cekati muzeve da nam bas sve rade :) Elaa,ne brini se..I ja sam isto kao i ti,16+1 ..Nedavno sam isla na pregled zbog bolova,ispod stomaka nekako,ledja i noge,strasno sam se prepala..Pregled super prosao,beba ok,hB,vadili mi urin,nalaz super,znaci nema nista...I dr mi kaze to su misici,odmaraj se dobro i pij dosta tecnosti..Taj dan i sutra dan sam prelezala,jela fino,pila dosta tekucine i sve se smirilo..Inace sam puno aktivna,kao da nisam ni trudna,hodam,radim,cistim,igram se sa djetetom,pa nekad se valjda i premorim..Znaci,sto vise odmora,ako i radis nesto,polako,pomalo,nemoj da se premaras pa da te poslije boli