Tinak29 -> RE: Bolovi u stomaku (4.4.2012 11:32:25)
|
IZVORNA PORUKA: mina1989 danas je najace bila, inace osjecam pomalo kao pred menstruaciju, ali jutros sam se prepala, sad lezim bojim se bilo sta uraditi. ipak hvala. tjesim se da je normalno.[sm=smiley19.gif] Prvo, mozda ti je ovulacija kasnila par dana i nisi 5+2, nego si mozda na granici 4. i 5. tog tjedna, te to razdoblje nosi sa sobom takve bolove zbog tkz. ugnježdenja ploda! To sam i ja imala u obje trudnoce...moja ddruga je jucer zavrsila spontanim u 6. tjednu, ali ne zbog toga, da se ne prepadas, vec se plod prestao razvijati i nije bilo otkucaja srca. Mina, dok god nema iscjetka smeđe boje, sukrvice ili krvarenja, sve je to rekla bi " normalno", jer se maternica i cijeli tvoj organizam priprema za nesto novo i za veliki posao :) Ne brini, ali svakako odmaraj...to je normalno u tako ranoj trudnoci...barem iz svoga iskustva govorim. Ja sam se u prvoj isto prepala, ali u drugoj sam vec unaprijed znala sta je to, sto je dr. i potvrdila, te je tako i bilo dok plod nije bio vidljiv u Gestacijskoj, odnosno u maternici! Javljaj dalje kako si, ali vjerujem da ce sve biti po PS-u!
|
|
|
|