vjestica -> RE: Depresija zbog poteškoća u zatrudnjivanju (19.11.2010 11:36:50)
|
ajla mila ja sam nakon 4 godine uspjela zatrudniti i sad imam svoju princezu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image] i potpuno te razumijem , jer sam se i samam ko zna kolio puta tako osjećala mislila sam da nikad neću dočekati, ali hB jesam kad te uhvati kriza, isplači se i meni su puno pomogle moje drage trudilice, jer su me jedino one mogle razumjeti i ono što mi je pomogalo je bio plan, uvijek sma imala plan, jer je lakše bilo podnjet neuspjeh ako imaš dalji plan (plan tipa, sad idem na laparoskopiju, možda to pomogne, ako ne, idem na ciljane sa klomifenom, nije pomoglo, sad pauza pa inseminacija itd) i kad dobijem otplačem, ali onda idem dalje jer imam plan i zadnja moja uspješna inseminacija, nakon što sam je odradila i krenula kući, govorila sam našoj forumašici sabas koja je isto tad radila inseminaciju, da ako sad ne uspije, napraviću pauzu 2-3 mjeseca, da malo odmorim od hormona, pa ću opet raditi inseminaciju srećom uspjela je inseminacija, ali hoću da ti kažem da lakše podneseš neuspjeh kad imaš plan
|
|
|
|