Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni kad dodju raja iz dijaspore obicno ne daju nista da platim vec oni caste
Uh, zato ti svasta nabrajas Kod nas nije tako, mi placamo ovdje a oni bi trebali tamo kod njih kada idemo. Medjutim mi odavno nigdje ne idemo, sem svekrvi
Meni cim se najave dijasporci, ja velim bujrum ali i mi za dva dana putujemo
Salim se naravno, jedan dan oni placaju, drugi dan mi :)
Dolaze mi prijatelji iz inostranstva na proljece, i zelim da im pokazem Sarajevo i BiH na najbolji moguci nacin :D Razmisljala sam o destinacijama koje da im pokazem, ali voljela bih cuti vase prijedloge
Carsija, crkve, katedrale i džamije će svakako obici. Tunel spasa, Vrelo Bosne, Skakavac, Vlašić, Mostar, Jablanica i most na Neretvi i onaj muzej....hm...treba mi jos dobrih prijedloga????