Esmica -> RE: Šestomjesečna djevojčica umrla nakon vakcinacije!? (17.3.2012 11:31:23)
|
Hvala Bogu ne vakcinisem svoju djecu. I nemam vise onaj osjecaj strepnje kad idem doktoru zbog vakcine. Sad kad sam malog vodila na upis u skolu,tako sam isla s nekim olaksanjem sto mu nece nista ubrizgavati,da ne mogu opisati...za razliku od prije kad sam zbog svake vakcine strahovala i pratila reakcije. Ogromna je razlika kad virus dolazi na prirodan nacin,pa se tijelo bori s njim,za razliku od onog kad se virus ubrizga direktno u krvotok,s dodatnim hemikalijama. Ne znam zasto uvijek spominju narod Afrike kao one koji obolijevaju od svih tih bolesti...kao da je tom jadnom narodu potrebna samo vakcinacija da bi bili zdravi,a samo kad covjek pogleda u kakvim uslovima ti ljudi zive,pa nije ni cudo sto bolesti haraju. Ne trebaju njima vakcine,trebaju im normalni uslovi za zivot,i bolesti ce nestati,bas kao sto je dokazano da se bolesti ne trijebe vakcinama,vec boljim zivotnim uslovima. Kao sto nam rece doktorica, to vam je mac sa dvije ostrice,vi birate kakvu ste odgovornost spremni preuzeti kao roditelji,tako da hvala Bogu pa imamo izbor...
|
|
|
|