Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 14.11.2010 20:35:57
rose
drage moje hvala na lijepim zeljama i cestitkama,,, trajalo je, malo smo se i namucile, malo nas boli epiziotomija ali zajedno smo jace...milion pozdrava i poljubaca od moje soraje i mene
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 15.11.2010 8:48:44
Lulu_08
Čestitam na rođenju malene princeze!!! Želimo vam sve najljepše, a posebno da uživate u ovim prvim danima "upoznavanja" . Puno toplih zagrljaja za mamu i bebu!