Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 13.11.2010 13:05:42
naidica
rose,,,masala CESTITAM i sve najbolje od !!! da ste zive i zdrave puno puno godina!!!super sto je sve proslo kako treba,,,i sto prije da nam se oproravis,,i naravno javis!!! pozdrav
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 13.11.2010 13:22:37
pipi_duga_capara
Sve naj bolje!! Neka ste nam zive i zdrave puno puno godina!!! Sada cuvas svog malog mrava pored sebe i tacno znam kako se osjecas, ja sam prije 9 dana sve to prosla pa se bas suosjecam s tobom Zelim ti brz i lagan oporavak i sto prije da nam se javis
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 13.11.2010 13:37:41
mala86
Cestitam od srca
RE: Nasa Rose je rodila svoju djevojcicu!!! 13.11.2010 13:55:51
Mirkica
Rose cestitiam od srca na rodjenju male princeze zelim vam sve najbolje a tebi brz oporavak