*nur* -> RE: Vitamini za trudnoću (25.5.2015 8:40:21)
|
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Draga Nur, uopće nemam odgovor na tvoje pitanje [sm=smiley36.gif] Ali da ti kažem da su mi svi ginekolozi kojima sam išla rekli da je to sve isto, samo je razlika u cijeni, pa koliko je kome dubok džep neka to i kupi... Ipak, prije nego sam se odlučila šta da uzmem, informisala sam se po forumima, pa sam vidjela da se neke trudnice žale na pojedine proizvode, da imaju zatvor, mučnine.. Na kraju sam se odlučila za onaj koji mi je djelovao ''''najprirodnije'''' ( koliko tableta može biti prirodna.. a to je Prenatal - Natural Wealth.. koliko vidim ne škodi mi, a donosi li mi korist, Allah zna.. A evo šta sam pročitala o tabletama za koje ti pitaš: IZVORNA PORUKA: entinte Ja sam i sa prvim pila a evo i sa ovim blizancima trebam početi piti od Calivita-e New Life. Bila sam prezadovoljna u prvoj trudnoci i za koji dan idem da kupim da počnem opet piti. Ja sam imala veliku korist i svima bih preporucila :) i doktor se slozio u prvoj trudnoci cim je vidio sastav rekao je da mogu piti i da ce biti dovoljno. Ma i ja vjerujem da je to sve negdje tu. Ove nisu nešto ni skupe oko 30 KM 120 tableta, a pa sada neznam da li da ih uzmem.I ja sam citala po forumima da ih trudnice piju posebno u Srbiji.
|
|
|
|