veeseelaa -> RE: Poslije epiziotomije, iskustva (23.7.2014 22:17:47)
|
IZVORNA PORUKA: Pepeverde mrzila sam epiziotomiju iz dna duse, al ko te pita, rezu svaku! konci su mi bili precvrsto stegnuti pa se prosili u meso. Bolove bi i zaboravila, ali oziljak na onoj stvari koji je zaostao i koji vuce otvor na jednu stranu, kao i kvrzice oko njega bili su me bacili na rub depresije. Zbog tog oziljka i slabog ventilnog mehanizma, u onu star je ulazio i izlazio zrak kako je htio! Sex, zacudo i nije toliko los, a da je sve kao prije, pa i nije. Mirim se sa sudbinom, ali osjećam se unakaženo. Pogotovo jer su mi rekli da su me recnuli malo, reda radi. Je li možda moglo bez ovog svega... isto je i kod mene,nakon trećeg poroda skroz mu mi malu udundali [sm=smiley36.gif] al dobro što kažeš sex je odličan sve kontam moram roditi još jedno pa nek malo dorade stvar [sm=smiley36.gif] iz jednog položaja,onog ginekološkog ne izleda strašno al iz drugog opet položaja [sm=zz_confused.png] izgleda da je bolje bilo da su me recnuli nego što sam pukla na par mjesta , lijevo - desno, dore - dole al dobro, bitno je da nemam nikakvih poteškoća
|
|
|
|