Lady26 -> RE: oporavak od sekcije (3.3.2010 22:29:09)
|
Ja sam svoju curicu rodila na carski, 5 dana lezala u bolnici, beba 24h kraj mene, molila sam svaku noc za dozu analgina jer je bol neizdrziva, rana je je na nezgodom mjestu i bukvalno sam u sageta hodala jer nema sanse da se ispravim, to sam uspjela tek kod kuce, prva dva dana poslije CR su me bukvalno drugi dizali iz kreveta jer nema sanse da uspijem sama od bolova, muke dok Lanu uzmem iz njenog "krevetica", muke dok je vratim a to je bilo svakih 15-20 minuta jer nisam imala mlijeka pa je stalno plakala i trazila da rucka, 5 dana bez 1h sna, ni ona ni ja...odlazak na wc - prica za sebe, grozno...kuci sam sreca imala pomoc oko bebe, inace ne bih mogla apsolutno nista. A ko ga je nazvao CARSKIM ocigledno nije iskusio...ne znam kako je roditi prirodnim putem ali oporavak poslije CR je dug i tezak, krvarila sam svih 40 dana i to jako obilno, a okupala sam se tek 10ti dan, nisu dali prije, preporuka dr....i dugo nisam mogla lezati na strani, pa sigurno 20 dana, se na ledjima i sad osjecam posljedice jako me bole ledja, tj misici...
|
|
|
|