DobraVila -> RE: Zaova (18.11.2010 11:56:45)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: DobraVila IZVORNA PORUKA: veeseelaa ne kontam šta je tu providno? kao htjela je čuti njenog supruga? ja mislim da se oni i čuju i sretnu često jer je bivša ipak dobra sa zaovom.... tako da..... i od kud joj br? dala zaova??? ne kontam?? možda promijenim mišljenje ako mi se obrazloži šta je zaova na njen poziv rekla [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Providno je bilo to,jer su bile kod mene,moje zaove i njihovi roditelji,i zvoni nas kucni tel. (zaova je imala svoj mobitel),ali je ipak ta bivsa zvala na moj kucni.A muza nije bilo kod kuce,pa mislim da je to bilo zato da mene malo uznemire,a ne da cuje njega.I kada sam je pitala otkud njoj ideja da zove na nas tel.(zaova je to objasnila,kao:"Ja sam joj dala vas broj,ako bi ja bila nedostupna da me moze dobiti na vas broj."[sm=zmeden.gif] ).Nije mi objasnila sta je bilo tako hitno i vazno da je bas morala zvati,niti sam trazila objasnjenje.I zaista nisam ni ljubomorna niti pravim frku zbog nekih bivsih,jer znam koliko vrijedim i kako se ja i mm slazemo.Samo mi je to bilo malo glupo od moje zaove. pa ako je tako nemam riječi zaova ti je baš zla, distanciraj se od nje! I jesam draga,mada mi je to tesko palo,jer nisam navikla na svadju i neslogu,ali sta je puno-puno je.Svakako sam pokusala,ali valjda su to takvi ljudi,za njih "snaha" nikada nece biti "ravna" njima.Vjerujes li da od kada sam u braku,ni jednom me jos niko prvi nije nazvao za Bajram,a o rodjendanima da i ne pricam [sm=smiley13.gif].Ali kao sto rekoh,imam srecu sto je mm razuman i vidi sve.To mi je najbitnije.
|
|
|
|