Anoniman -> RE: Zaova (28.10.2010 11:59:40)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: snijeg Imam zaovu, ali nemam te probleme i savjetovala bih autorici teme, a i ostalima koji imaju problem da se ne mješaju u odnos brat-sestra... a ja bi svima savjetovala(a najprije zaovi od one sisqo)da se ne mješaju u odnos muž-žena! jer brak je svetinja a za sve ostalo je lako.nema ništa loše u tome da se nazove jednom tjedno ali brate svaki dan zvati i to u drugu državu i preser[sm=smiley35.gif] avati da oprostite(pa o čemu imaš pričat svaki dan,oklen teme više[sm=jezicek.gif] )i dušiti ,to mi je van svake pameti. ta sestra očito vama hoće namjerno da smeta ,ili je ljubomorna ili je psihički nije dobro. nego drži ti svog muža i [sm=duda.gif] uza sebe a nju otpepaj kad je takva i nema nikakva poštovanja i obzira prema vama. p.s. nabavi telefon s prikazom broja[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Milenium ne slazem se s ovim blondiranim, ja se cujem sa svojim bratom svaki dan,sta imam pricati, imam uvijek pitanje " kako si, jeste dobro, kako je bilo na poslu" iskreno crkla bih da mu bar sms ne posaljem, sto, sto ga volim najvise, imam samo njega , i jos neko da mi oduzme i njega ..Mislim nije smjesno. A ova navede sve ovo kao problem, a problema nigdje, mm se cuje sa svojom bracom i sestrom kad hoce, cak nekad ga ja podsjetim da nazove.. a ja s mojim kad hocu.. pa imam jednog jedinog brata jos da mi neko uskrati da se necujem sanjim Boze sacuvaj.. A ja pojedine zene nemogu da shvatim nikako, jebo vas zivot , pojedini bi sve svojima, a njegove ko zasto? Pa sto onda niste trazile onaj ko nema nikoga.. Na temi svekrva ima zena koje imaju problem, a ima ih vala sto ga i pretjeraju do bola..
|
|
|
|