Medić* -> RE: Zaova (8.8.2012 9:31:40)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica medic slatki a zasto nisi se odrekla u korist snahe pa snahi prepisala ????? Nemojte mjesat patke i guske jedno je ostaviti svojoj krvi svoj znoj i trud drugo tudjinu i da snaha jeste tudjin mozda danas nije ali sutra moze biti lahko. Mirkice ja sam fino napisala da sam se odrekla svog dijela u korist svoje brace. Nisam nigjde napisala ta je to samo snahino, vec je njihovo a ja svoje imam, ima i sestra ima i brat drugi. Zasto nisam prepisala snahi, zato sto ga nisam prepisala nikome jer se ne vodi na meni, vec sam ga se odrekla i apsolutno me ne zanima na koga je, na koga ce biti, njihova stvar, njihovo je. I bas se lijepo osjecam kada ista ta zena moga brata kaze moja kuca u nekoj prici. Dook su skupa njihovo je a ne njeno ili njegovo. Nama su roditelji mladi umrli, ja kao nastarije dijete dala bih im i ovo svoje gdje sada jesam samo da su mi oni srecni. Dakle njihovo je. Isto kao sto je moj otac kupio stan u Sa, braca ga se odrekla i sada je nase, a ni jednog momenta moje samo. Jos se vodi na ocu rahmetli sve ali se vec zna cije je sta. A u slucaju da dodje do rastave braka, normalno je da se zna sta kome zakonski prpada, dakle ono samo sto su tokom zajednickog zivota i stekli. Dakle vec sam napisala dok su u braku njihovo je. I ne vidim nikakvo mijesanje pataka i gusaka, baba i zaba. Apsolutno sve jasno. A naravno krv je krv, ali u ovoj mojoj prici je tako.
|
|
|
|