|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaova
26.1.2011 15:05:09   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: alenas

draga veselaaa, moja djevojčica je u vrtiću od 2 god.i 4 mjeseca.Bilo je to bolno odvajanje, a moja sveki niti jednom rječju, gestom nije pokazala da bi čuvala unuče, čak je u više navrata jasno dala do znanja da ne bi, i zato ne treba mi se praviti niko dobar kad mi pomoć nije potrebna, a kad je mala bolesna i ja moram ostati s posla nigdje nikoga.

isto je i kod mene, moja je malena od 1,5 godinu u vrtiću, ja nisam niti bi zamarala ni moju mamu ni svekrvu
Onda s punim pravom mogu biti i distancirana al da mi čuva dijete e to je nešto drugo, zar ne???
svi znamo kako je bolno privikavanje djeteta na vrtić, pa bolest, pa ovo, pa ono a kad je kod nane mnogo je drugačije bar ste strane, zato bar iz zahvalnosti ja bi bila mekšauser posted image  osobito ako su uz to fer i korektni prema meni

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu alenas)
Neposredna veza do poruke: 226
26.1.2011 15:08:51   
emma.L
Moja svekrva čuva Emu kod nas, dakle, svako jutro i popodne provedemo po 15 minuta u normalnom razgovoru kako je tko i šta ima novo.
I danas očekujem probleme sa svekrvom kad Ema nakon mjesec dana pauze krene po pola dana u vrtić ponovo (a pola dana ide da je ne odvojimo od svekrve, jer ova to jako teško podnosi - mislim svekrva. Lakše bi mi puno bilo da Ema ide po cijeli dan u vrtić, ali eto, mislim da je jedino fer da to ne uradimo nakon dvije godine truda i čuvanja mog djeteta). I opet mi je svekrva super. Ovo je OT user posted image .
A kad god je ostavimo kod njih, uđemo na kavu kad dođemo po nju, da sve ostalo gori, upravo zbog zaove i svekra, jer njih ne viđamo svaki dan.
Ne znam, i nakon sve ove priče mi je čudno kad čujem kolegicu na poslu kako se oduševi zaovom na telefon "ćao dušoooo", jer mi se čini da je to natezanje odnosa silom, barem tako zvuči.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 227
26.1.2011 15:09:44   
veeseelaa
ja kad sam se porodila mene i moja malenu je njegovala moja mama, nakon par dana cijelog gradu nestane plina pa smo bile nas dvije kod mame 10-15 dana i to mora mm da cijeni, žena se danima nije naspavala zbog našeg djeteta.... i sad da je ne nazove i ne upita za zdravlje, ma ružno baš, zar ne?

ko tebe hljebom ti njega kamenom, ne vodi to nigdje ljudi moji
podjimo samo od sebe, ako ti neko pomaže u bilo kakvoj situaciji a ti ni da nazoveš nikad, i kao praviš distancu??? ja ne bi mogla, ja brate volim ljude koji vole mene i moje dijete
Niko ništa ne radi iz straha već zbog ljubavi, ako već radim

E sad lako je distancirat se ako nemaš ništa sa odredjenim osobama, niti ti rad ebilo kakvu usluga i tako uzajamno, nemate ništa zajedničko onda je lahko presjeći

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 228
26.1.2011 15:10:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

opet ne kontam, zamisli da tm nikad ne nazove tvoju mamu, samo s vrata pokupi djecu....
ipak se ona slomi da pomogne i kćerki i zetu a u emminom slučaju snahi i sinu user posted image  
bar si ti imala drugačiji stav o ovim stvarima, čemu promjenauser posted image  nije te valjda zaova nešto dirala, ma neće moći user posted image

p ai ona se pita sa svekrvom svaki dan...vidiš da je napisla...
ti ne čitaš vesela ne čitaš...šta se piše...
žena je lijepo napisla da svakli dan vidi svekrvu i da sa tom svekrvom živi zaova i da ona iz razgovora sa svekrvom savršeno dobro zna kako je i zaova pa je posebno ne zove. Emma nema porblem u odnosu sa muževom familijom...emma je pomislila da treba biti prisnija a ne treba...ovo je savršen odnos.
Ona poštuje i zaovu i svekrvu i to je divno. Konačmno neko normalno stajalište na forumu. meni je to savršeno...

ja sa svojim zaovama imama odnos drugačiji...mene niko ne može dirati jer ja sma ta koja je u pordičnoj kući i koja u njoj kroji pravila jer sam domaćica u njoj...
ali ja nemama svekrvu...
i nisma prisna...
ja svojoj mlađoj zaovi kao ''mama'' dođem u nekim stavrima oko pomoći ali to ne znači da je svaki dna zovem ili ona mene i da je sa njom odnos kao s anajboljom kolegicom nikada nije ni bio nikada neće ni biti.

ja ne serem pa ližem...ja imama odnos sa svima savršen...onakav kakav ja želim...zato nisma u prilici ni da napišem primjer gdje sam se distancirala jer su one ovakve ili onakve...ne one su savršene sestre moga muža...ja sam poštovana i poštovanje pružam.

I da ja sam uvijek ovako i pisala.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 229
26.1.2011 15:12:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: emma.L

Moja svekrva čuva Emu kod nas, dakle, svako jutro i popodne provedemo po 15 minuta u normalnom razgovoru kako je tko i šta ima novo.
I danas očekujem probleme sa svekrvom kad Ema nakon mjesec dana pauze krene po pola dana u vrtić ponovo (a pola dana ide da je ne odvojimo od svekrve, jer ova to jako teško podnosi - mislim svekrva. Lakše bi mi puno bilo da Ema ide po cijeli dan u vrtić, ali eto, mislim da je jedino fer da to ne uradimo nakon dvije godine truda i čuvanja mog djeteta). I opet mi je svekrva super. Ovo je OT user posted image .
A kad god je ostavimo kod njih, uđemo na kavu kad dođemo po nju, da sve ostalo gori, upravo zbog zaove i svekra, jer njih ne viđamo svaki dan.
Ne znam, i nakon sve ove priče mi je čudno kad čujem kolegicu na poslu kako se oduševi zaovom na telefon "ćao dušoooo", jer mi se čini da je to natezanje odnosa silom, barem tako zvuči.

neznam kako je kod tvoje kolegice al ja ja svoju snahu zovem i ljubice i pile itd jer mi je zaista draga ko rodjena sestra, evo sad je kod dr ja samo buljim u tel i čekam njen poziv, majke mi nisam ništa jela od sekiracije user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 230
26.1.2011 15:16:35   
veeseelaa
Hanady znam ja da nekad neke zaove znaju biti dosadne al iz emmine priče njena je divna, ja bi se sad družila s njom user posted image
emma ne zamjeri, bila sam iskrena, ti si i sama svjesna kako je najbolje po vas, sama si i rekla da misliš da bi vaš odnos možda trebao biti prisniji i da ti u tome možda griješiš
I sama si rekla da te je ova tema ponukala da je nazoveš jer je bolesna, znači da ne bi teme ne bi je nazvala pa mi malo žao takvog odnosa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 231
26.1.2011 15:19:14   
veeseelaa
imama odnos sa svima savršen...onakav kakav ja želim...

to je najbitnije

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 232
26.1.2011 15:20:04   
Hanady RR

neznam kako je kod tvoje kolegice al ja ja svoju snahu zovem i ljubice i pile itd jer mi je zaista draga ko rodjena sestra, evo sad je kod dr ja samo buljim u tel i čekam njen poziv, majke mi nisam ništa jela od sekiracije user posted image

ma daj vesela.....

snahu zoveš tako...
ma mislim znam da se sikiraš...ja sam svojoj zaovi bila sve i sve sam još uvijek...bliža sam joj pomoći nego starija sestra...meni je dijete ostavila do 20 dana kad je otišla na kiretažu nije zvala stariju sestru al mislim ne zovem je ljubice ni dušo...zovem je imenom ili Miko nadimak koji sam joj ja dala...

sad ispade treba zaove i snahe mazit i pazit a svekrve nogama gazit.

zato što ti imaša snahu kja je po tvojoj priči nedavno...iskreno al najiskrenije sve ono što si nam dnaima pisla ada ne voliš kod žena...

al dobro ne sumnjam ja da je ona super i da je voliš i da ti je rodila djecu bratu i da je brat birao al mislim...čemu potreba da se sa nekim mazim da bih dokazala da ga volim i poštujem.user posted image

user posted image user posted image

Ti nikada nećeš učiniti ni pola onoga što sam ja morala jer nemam svekra i svekrve jer smo ja i moj muž oslonac mojoj mlađoj zaovi...ja je volim i pazim ko sesku svoju ali je ne zovem nikako drugačije sem imenom il nadimkom al ljubice i dušo pa mislim ozbiljen smo ženeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 233
26.1.2011 15:23:11   
veeseelaa
draga šta ti bi? nemaš razloga da se nervirašuser posted image
nisam ja rekla da tepanjem nešto dokazujemo, već da ja tepam dragim ljudima i dajem im nadimke jer tako ja to radim, i to nije nikakvo foliranje kao što emma napisa u postu, bar ne u mom slučaju
Svekrve treba voljeti i poštovati ako su korektne, ako nam čuvaju djecu, paze nas i sl kao i ostalom sve ljude koji su fer prema nama, naravno ako nisu fer da ćemo se u najmanju ruku distancirati

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 234
26.1.2011 15:27:51   
Hanady RR

nisam ja rekla da tepanjem nešto dokazujemo, već da ja tepam dragim ljudima i dajem im nadimke jer tako ja to radim, i to nije nikakvo foliranje kao što emma napisa u postu, bar ne u mom slučaju
Svekrve treba voljeti i poštovati ako su korektne, ako nam čuvaju djecu, paze nas i sl kao i ostalom sve ljude koji su fer prema nama, naravno ako nisu fer da ćemo se u najmanju ruku distancirati

ma ne nerviram se bogami...što bih se nrevirala...
nego čitam bogami emma ima super odnos...pa u težoj su poziciji ove prije kod kojih se djeca ne viđaju njena i zaovina. ja to nebih nikada dozvolila. A emma poštuje i sveksrvu i zaovu...pa vidiš kako piše...al ne zove dušo...
to može biti da smo različiti tipovi...i ja stavrno samo mamu zovem mila, srećo i majčica...a seku ...sekom, sekač, milica...a muža zovem ljubica...al zaove stvarno im ne teppam dušo...a poštujrem ih i djecu im volim haman ko i svoju i to mi je bitno da mi se djeca paze...da mi imamo uredan i fin odnos da nam djeca lijepo odrsataju da nema tenzija i svađa ...to je meni bitno....
a sve ostalo samo staloženo i sa mjerom da što duže trajeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 235
26.1.2011 15:29:11   
veeseelaa
zato što ti imaša snahu kja je po tvojoj priči nedavno...iskreno al najiskrenije sve ono što si nam dnaima pisla ada ne voliš kod žena...

e ovo ne kontam, ne bi rekla da sam pisala karakteristike svoje snahe, izuzev da imamo fin odnos i da se pazimo al da smo temperamentom različite

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 236
26.1.2011 15:30:41   
Malenaoduvijek
Mislim da ne treba odnose sa svekrvama i zaovama gldati uopsteno.svi smo mi drugaciji.ja svoju zaovu jako volim i zovemo se nadimcima i ona mene i ja nju i pijemo kafu zajedno i druzimo se, ali sa svekrvom imam odnos pun postovanja i to je to.
nikad se nisam s njom puno lizala ali ni svadjala ali ona je takva osoba, hladnija a moja zaova je topla sama od sebe. tako da ja to ne bih tako.
ako se neko voli i osjeca tako treba da se zove i nadicima i da se druzi a sada nesto na silu, ma hajde.
svakako cinjenica da svekrva emmi cuva dijete ne znaci da ona mora s njima da se lize ako nece ili ne osjeca tako, jer nema nista gore od usiljenog odnosa, eto sto mora. moze probati da se druzi ako vidi da ne ide, nastavi po starom da ne bi to puklo skroz.
to je moje misljenje.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 237
26.1.2011 15:32:26   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nego čitam bogami emma ima super odnos...pa u težoj su poziciji ove prije kod kojih se djeca ne viđaju njena i zaovina. ja to nebih nikada dozvolila. A emma poštuje i sveksrvu i zaovu...pa vidiš kako piše...al ne zove dušo...
to može biti da smo različiti tipovi...i ja stavrno samo mamu zovem mila, srećo i majčica...a seku ...sekom, sekač, milica...a muža zovem ljubica...al zaove stvarno im ne teppam dušo...a poštujrem ih i djecu im volim haman ko i svoju i to mi je bitno da mi se djeca paze...da mi imamo uredan i fin odnos da nam djeca lijepo odrsataju da nema tenzija i svađa ...to je meni bitno....

ma naravno, sve si u pravu al ja imam neko svoje mišljenje, ja sam na distanci sa sveki al joj ni dijete ne ostavljam na čuvanje, ne vezano u kakvoj bila frci, nešto mi to dvolično, znači trebaš mi e sad možel usluga, ne trebaš mi puknem zid
ne, ne , ne
ja to tako ne radim.....
distanca onda treba biti po svim pitanjima....mislim da me razumiješ

joj ne javja mi se snaha majke mi želudac me zabolio, bojim se da nije šta ostalo u maternici, ovi naši dr nemaju pojma user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 238
26.1.2011 15:35:22   
Hanady RR

e ovo ne kontam, ne bi rekla da sam pisala karakteristike svoje snahe, izuzev da imamo fin odnos i da se pazimo al da smo temperamentom različite

ne ne nisma mislila na karakteristike...nemoj me pogrešno shavtiti..

nego nedavno si negdje na nekoj temi pisla...kako je snaha putuje na račun mame tvoje, kako joj ona plaća, kako ide sa drugaricama i s anjom...pa kako joj je platila 15 000 Km fakultet pa kako ne radi al uživa ima sve što poželi...al na račun tvoje mame...
meni to stvarno lijepo bilo čuti da neko tako cijeni zanje snahe i vrijednost njenu...al iskreno...to nije u skladu sa tvojim načelima ...
ja sam mislila da ti ne voliš ( da se razumijemo ka i ja sama) žene koje ne rade misle da ne trabe jer smatraš ( kao i ja) da svaka žena treba da ima svoj dinar svoj hljeb da bude samostalna....
Mislila sam na to...samo to...a ostalo ne...
znači tada si napisla veliki post al mene ovo šokiralo jer znam da si ti sama rano morala početi da radiš ( kao i ja sama) da si sebi obezbjeđivala džeparac itd...znači na to sam mislila...da se ona malo razlikuje od onoga što je savršena žena po mom uzusu a bogami mila mislila sam i tvom.

mislim ja sam mislila da ri ne voliš flegme...a u tom postu ona meni malo bacala na flegmu...al nemoj se naljutit molim te...al fakat ja ni mami nisma dozvolila da mi fax od penzije plaća ja sam ga sama plaćala što sam moralauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 239
26.1.2011 15:36:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma naravno, sve si u pravu al ja imam neko svoje mišljenje, ja sam na distanci sa sveki al joj ni dijete ne ostavljam na čuvanje, ne vezano u kakvoj bila frci, nešto mi to dvolično, znači trebaš mi e sad možel usluga, ne trebaš mi puknem zid
ne, ne , ne
ja to tako ne radim.....
distanca onda treba biti po svim pitanjima....mislim da me razumiješ

joj ne javja mi se snaha majke mi želudac me zabolio, bojim se da nije šta ostalo u maternici, ovi naši dr nemaju pojma user posted image

ma polako i ako su samo grudi i mastitis a ja mislim da jesu bogami treba se načeakti sa doktorima gore na koševu...

mojoj je zaovi ostala posteljica...uh nije vala prijatnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 240
26.1.2011 15:37:36   
veeseelaa
ma da naravno, u smislu kako je moja mama dobra sveki, i da moja snaha nema razloga da je ne voli i ne poštuje
a ona snaha ima novca al moja mama voli da nas sve komplet počasti user posted image user posted image user posted image
i ja zaradjujem al pokloni su mi mili user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 241
26.1.2011 15:39:46   
veeseelaa
ma polako i ako su samo grudi i mastitis a ja mislim da jesu bogami treba se načeakti sa doktorima gore na koševu...

mojoj je zaovi ostala posteljica...uh nije vala prijatno

evo sad me zvala, ostao joj komad posteljice, dali su joj neki antibiotik i nešto za krvarenje ne bil sama to izbacila, za dva dana kontrola ako ne izbaci ide na kiretažu
jao Bože moj, pa kako nisu vidjeli da posteljica nije cijela izbačena???? pa stvarno nemam riječi
odof skorz ot, moram ići, hvala svima

emma budi dobra
vili sretno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 242
26.1.2011 15:50:01   
Anoniman
:)

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.1.2011 15:51:22 >

(odgovor članu mamina princeza)
  Neposredna veza do poruke: 243
26.1.2011 15:50:13   
vjestica

Upravo sam nazvala moju zaovu da vidim kako je (ima gripu). Moram biti iskrena, ponukala me je ova tema.
Žena je na mjestu da više biti ne može, ako nije pomogla, odmogla nije nikada, pokušale smo se i družiti, ali zaista nemamo dodirnih tačaka user posted image . Dijametralno smo suprotno nasađene po svim pitanjima i odnos je korektan ali prilično ograničen. Nema kava, šetnji, priča dubokih, povjeravanja, njegovanja kad je netko bolestan (jer ona ima njegu, a i načini "bolovanja i njegovanja" su nam totalno različiti).
Dakle, treba li se forsirati nešto čega nema samo zarad privida savršenih odnosa ako su odnosi sasvim normalni i korektni, ali na distanci?

nema potrebe
imate fer i korektne odnose kojim ste očito svi zadovoljni i nema potrebe za bilo kakvim forsiranjem

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 244
26.1.2011 16:01:18   
Anoniman
Ja tepam i mazim i zaovu i svekrvu, a i one mene Boga mi. Vesela vidjela si kako se ja sa zaovicom svojom druzim;). Cekam je da zavrsi sa poslom i da idemo u taj novootvoreni cokoladni caffe ili vec kako se zove, hoce zaova da ispuni zelju trudnoj snahi user posted image

Neposredna veza do poruke: 245
26.1.2011 16:05:03   
lamama
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja tepam i mazim i zaovu i svekrvu, a i one mene Boga mi. Vesela vidjela si kako se ja sa zaovicom svojom druzim;). Cekam je da zavrsi sa poslom i da idemo u taj novootvoreni cokoladni caffe ili vec kako se zove, hoce zaova da ispuni zelju trudnoj snahi user posted image

super, nadam se da su ta tepanja iskrena i iz srca, svaka čast

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
26.1.2011 16:08:00   
mama75
Nije se ema uopste zalila na svoj odnos sa zaovom, koliko sam ja shvatila. Ona je samo navela svoj primjer, kao i ja svoj, jer se forumasica vili zalila da ima slabu komunikaciju sa svojom zaovom, pa smo joj mi htjele pokazati da to i nije tako lose user posted image i da nas ima jos takvih. Ko je kriv, ja ili zaova, uopste nije bitno, meni je za sada sve super jer ni mene od nje glava ne boli, a ni nju od mene. Napisah vec, zao mi zbog djece, nemaju s njom odnos kao sa mojom sestrom, ali eto, ja se trudim da im kazem kako su obje tetke iste, nema odvajanja. Jednog dana ce to sigurna sam biti sve OK.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 247
26.1.2011 16:08:20   
mama75
Nije se ema uopste zalila na svoj odnos sa zaovom, koliko sam ja shvatila. Ona je samo navela svoj primjer, kao i ja svoj, jer se forumasica vili zalila da ima slabu komunikaciju sa svojom zaovom, pa smo joj mi htjele pokazati da to i nije tako lose  i da nas ima jos takvih. Ko je kriv, ja ili zaova, uopste nije bitno, meni je za sada sve super jer ni mene od nje glava ne boli, a ni nju od mene. Napisah vec, zao mi zbog djece, nemaju s njom odnos kao sa mojom sestrom, ali eto, ja se trudim da im kazem kako su obje tetke iste, nema odvajanja. Jednog dana ce to sigurna sam biti sve OK.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 248
26.1.2011 16:12:48   
Anoniman
MI se svi vodimo u kuci jednom parolom (zivimo svi u jednoj kuci sa odvojenim spratovima) bolje jedna kafa u sedam dana u miru, nego sto i jedna u svadji, kad kome nije do druzenja jednostavno postujemo, Ja njoj izadjem u susret koliko mogu, takodje i ona meni, sam pogled na moju zaovu kako se ona ophodi prema mome djetetu zasluzuje svaku paznju i postovanje moje prema njoj. Jedan otvoren odnos je medju nama, kad meni sta smeta ja kazem, kad njoj smeta ja kazem, znam da i ona mene postuje i da sa iskrenoscu se odnosi prema meni. Isto tako ako ona meni kaze da nema vremena trenutno za mene ili ja za nju to je normalno, nema ljutnje. Posto mm je cesto na putu i vise nije kuci nego sto jeste zaova mi je uvijek bila desna ruka pri pomoci oko djeteta i sada i pored njenih 10-12 radnih sati kad dodje sa posla prvo svrati kod mene pita treba li sta pa onda tek ide kuci da odmara, takodje i ja kad spremam rucak za nas nista mi ne smeta spremiti jos jedan tanjir vise i za nju, jer znam da to njoj znaci posle toliko vremena provedenog na poslu koji usput nije lak.

(odgovor članu lamama)
  Neposredna veza do poruke: 249
27.1.2011 0:24:07   
N_N
Draga Jelena, opet veliki potpis ispod tvog posta! Pa identično, majke mi!!! Kao da sam ja pisala user posted image  Evo već na drugoj temi vezanoj za porodične odnose stavljam potpis ispod tvojih postova user posted image user posted image  Nevjerovatno.....user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *