Anoniman -> RE: Oticanje nogu kod trudnica (21.6.2008 19:53:38)
|
IZVORNA PORUKA: zdenka ....ja volim otvoriti novu temu jer tako dobijem svježe informacije, uvijek neka od nas zna nešta novo, a ovako kad mi moderatori stave stari link i napišu " tema bila", unaprijed me zatvore i više ništ novo ne saznam....a onda kao i da nisam na forumu.... ti mozes i "svjeze" informacije dobiti postavljanjem istog pitanja na vec postojecu temu (istu temu), nema potrebe sa otvaranjem druge teme istog naslova, to su pravila foruma... na to ti je eminica skrenula paznju, a nije htjela reci da ne smijes pitati to i sl. sama imam problema s oticanjem, al praktikujem ono sto su forumasice vec rekle, manje soli u hrani i dizanje nogu, ne dopusiti da vise dugo.... na kraju krajeva svi oticu u trudnoci, neko manje neko vise... ovo si pretpostavljam znala i otprije e sad jedino da koja forumasica nije otkrila kakav "novi lijek" protiv oticanja.. e to bi bila svjeza informacija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] uzivaj u trudnoci i ne sekiraj se puno pozz
|
|
|
|