Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 11:42:02
mynxlee
Ostala sam bez rijeci i ne znam sta bih rekla. Kad samo zamislim kroz sta si sve morala proci i kroz sta sve prolazis... Svaka ti cast na hrabrosti i na tome sto si svoju tuznu pricu podijelila sa nama. Ne znam sta vise reci...
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 11:47:28
Niina
Jako tuzna prica Ja kakva sam, da se to meni desilo....vjerovatno bih dozivjela nervni slom i pala u duboku depresiju Zato to mi je drago da si napisala ovu svoju hrabru pricu, da das snage svim majkama koje su bile u takvoj situaciji, da iako covijek smatra to zivotnim krahom, ipak treba smoci snage i nastaviti sa zivotom i radovat se bebi koja ce biti na putu.
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 11:55:03
aida.
pocela sam plakati... ne mogu objasniti koliko mi je zao.... svaka vam cast na jacini...neizmjerno ste hrabri... zelim vam ubrzo zdravu bebicu i da uzivate do kraja zivota jer zasluzili ste...
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 11:59:15
lirio
ja zaplakah...ne mogu ni zamisliti tvoj bol kad mene zaboli ovoliko...dušo moja, ostani hrabra i snazna... necu vise nikada nista ruzno reci o svom porodu i trudnoci, jer tek sad vidim da zaista pojma o boli nemam...
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:16:48
Mona Mohamed
Draga Aquarius, zao mi je zbog ovoga sto te zadesilo. Divim se tvojoj snazi licnosti, hrabrosti. Znam da si istovremeno i tuzna i zbunjena..I ovo cemo jednom zvati jucer. Molim Boga Uzvisenog da hrabroj majci dzennetske pticice podari uspjeh, srecu i zadovoljstvo na oba svijeta. Veliki zagrljaj.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:19:49
bedelindja
Nemogu ni zamisliti kako se osjecas,jako mi je zao Divim se tvojoj snazi i hrabrosti,pored svega ti si nasla rijeci da utjesis nas ostale forumasice da nebudemo tuzne... Zelim ti da sto prije drziz u rukama svoje zivo i zdravo djete koje ce ti pomoci da sve prebolis inshallah.
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:27:25
sara.at
Draga moja znam da rijeci nemogu da Opisu tu bol Al Ni moje rijeci ti nemogu Same reci koliko mi je zao.. Nekad bi covjek Dao dio sebe samo da se tako nesto ne desi Ali pred svih Nas se stavi nekad iskusenje,bol i nesreca mozda da bih bili jaci u zivotu. Bol isto boli bilo to na pocetku trudnoce il na kraju nema razlike jedan zivot je ugasen. Ja Sam svoju bol u kutak srca zakljucala i dann danas izbjegavam da o Tome pricam a tjesim se da moj otac pazi na moju bebicu dok im se ja ne pridruzim na onom svijetu. Sve je to Bozija sudbina,vrijeme vratit nemozemo,kriviti sebe nema smisla vec hrabro nastaviti dalje i nadati se u bolje sutra. Da Te utjesim poslije svake kise dodje sunce,kao StO je meni doslo doci ce i tebi...
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:36:58
namkic
draga moja,jako mi je žao ,nemem riječi i drago što si tako hrabra,i moja je beba jedva ostala živa ,zbog prijevremenog poroda,mislila sam da ču svisnuti,ali eti Allah dž.š.mu je podario život pa će i tebiakoBogda olakšati sa drugom bebom.
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:38:43
tekja
...Milostivi na velika iskusenja stavlja one koje najvise voli...molim se i nadam se da ce i nagrada za tebe od Njega biti ogromna kao sto je tvoja bol...zao mi je aquaruis...
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:41:51
Anoniman
bas mi je zao svih zenica koje su imale takve sudbinu kao ti mila.Budi jaka od sreca ti zelim punooo zdravi zivi bebica abd. Kod mene je prijateljica istism slucajem izgubila bebu,pupcana vrpca mu se omotala oko vrata ... Sad je nakon 5.mjesec hb.trudna
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:43:33
Apotekarka
Draga sto reci vec da su mi se oci napunile suzama,budi jaka zeno,zao mi je...Muz je uz tebe prebrodit ce te vi to skupa i nadam se da ces nam se ubrzo jsviti s temi TRUDNA SAM
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:50:04
lamama
Draga ja sam sada toliko kada sam čitala tvoju priču, ne znam koju riječ da ti uputim da te utješim, znam da je nema, dragi Bog daje snage da se ti tako teški trenuci u životu prebrode, znam da sve ostavlja pečat i bol u našim srcima, pogotovo sam osjetljiva jer se već 6 godina borim sa neplodnošću i toliko želim bebu, tri trudnoće rane sam izgubila, i kada pročitam ovakve priće ja sam beskrajno
nemam više šta da kažem osim da ti šaljem veliki
RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće 25.10.2010 12:55:04
vila.vilica
Draga Aquarius..ne moram ti pisati koliko mi je žao...posebno jer priču sa istim ishodom sam čula prije godinu dana Hvala Bogu pa si ti dobro. ..ova druga porodilja je jedva spasila i sebe Želim da ti dragi Allah dž.š. podari drugu, zdravu bebicu što prije! Amin