Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma meni opada ima 4 godine,ne pretjerano strašno,ali ipak dosta opada,tako da nakon poroda nisam ni primjetila dal mi još dodatno opada... Još je ima dovoljno,inače imam gustu kosu,pa nisam ni razmišljala o nekom tretmanu!Samo mi smeta svakodnevno nailaženje na dlake,dok usisam moram 2- 3 puta "oslobođati" onu četku.Akad god pred nekim spomenem da mi kosa puno opada čujem odgovor "to je taj period,sad svakome opada" ma mislim se kod mene taj period ne prestaje nikada, ni zimi ni ljeti... hajd,kad počnu pramenovi opadati nešto ću poduzeti!
nenormalno mi opada kosa ako se i pocesem po glavi pune ruke a kad se ocesljam nesmijen ni pricati o toj kolicini koliko opada,srecom imam gustu kosu,ali me ipak zabrinjava to opadanje kose koa i ceste glavobolje svasta mi se nesto vrzma po glavi
nenormalno mi opada kosa ako se i pocesem po glavi pune ruke a kad se ocesljam nesmijen ni pricati o toj kolicini koliko opada,srecom imam gustu kosu,ali me ipak zabrinjava to opadanje kose koa i ceste glavobolje svasta mi se nesto vrzma po glavi
nem potrebe da brineš radi opadanja kose... naravnod amože biti pokazatelj pada imuniteta ili čak nedostatak vitamina i minerala. Tvoje glavobolje također mogu biti rezultat tog nedostatka no neku opasniju pričicu u svojoj glavi nemoj razvojati .
sada je vrijeme pormjene godišnjeg doba...ti si pokrivena i opadanje kose česta je pojava... ja ti predlažem sada ono što i sama radim Korijen žare sad se bere...skuhaš 2-3 korijena sa 1 l voe..staviš u frižider...i pri svakom pranju kose ( najviše 2 x sedmično) pri ispranju upotrijebi lončić ovog čaja ( u lončić staviš vode iz frićždera i pomješaša sa vrućom vodom) i fino utrljaš prstima u korijen. Pomaže...ja sam skoro pa zaustavila opadanje.
Na zalost i meni strasno opada kosa. ( Imam i glavobolje, ali znam da to nema veze jedno s drugim ). Protiv opadanja jedino mi pomaze zuti Fitoval sampon. Para i para potrosila na neke skupe sampone, pa neke losione sa bijelim luikom i zarom, pa posebni vitamini za kosu i nokte... Na kraju samo Fitoval protiv ispadanja kose. I kada sam ga prestala koristiti kosa opet pocela opadati
ja znam da je urok moga opadanja moja stalno vezanje u tzv konjski rep...duga je a ja nemam živce da je držim puštenu...samo u rijetkim trenutcima... njeno opadanje sad me još više spriječva da je pustim da diše.
ja znam da je urok moga opadanja moja stalno vezanje u tzv konjski rep...duga je a ja nemam živce da je držim puštenu...samo u rijetkim trenutcima... njeno opadanje sad me još više spriječva da je pustim da diše.
Na zalost i meni strasno opada kosa. ( Imam i glavobolje, ali znam da to nema veze jedno s drugim ). Protiv opadanja jedino mi pomaze zuti Fitoval sampon. Para i para potrosila na neke skupe sampone, pa neke losione sa bijelim luikom i zarom, pa posebni vitamini za kosu i nokte... Na kraju samo Fitoval protiv ispadanja kose. I kada sam ga prestala koristiti kosa opet pocela opadati
eh kada sam ja dosla da zivim u Holandiju, valjda od promjene vode kosa mi je nenormalno opadala, mislila sam da cu ocelavit, pa sve sam pramenove kose izvlacila. i kupila sam taj zuti Fitoval i stvarno mi je pomogao. kod mene hoce da opada ako je dugo nesisam. a za cudo Bozije nadala sam se da ce mi poslije poroda opadati kao luda, a ni dlaka da spadne kada je perem. a jesam se skoro pred porod malo osisala.
hoćeš ja da te mami odvedem svojoj Moja mama ima frizerski, penzionerka je ali često joj joj dolaze žene koje ovdje žive sa muževima iz islamskih zemalja ( kako su lijepe čovječe) njih 5-6 pa pramonevo izvlače pa se druže pa šišaju i sređuju. Moja mama i tako nikada nije držala salon za muškarce samo za žene.
i dolaze joj žene pokrivene, nazovu najave se i ošišaju.
al ti lijepo stoji... ja nemam hrabrost svoju kosu da ošišam...čak sam tri puta išla i ništa...odustanem samo malo istanjim, skinem vrhove i isfeniram se.... Vidjela me skvo nedavno se srele nakon frizera...sve super al sutradan ja već svezane kose...Svezala sma ja nju čim sam na kućna vrata ušla
hoćeš ja da te mami odvedem svojoj Moja mama ima frizerski, penzionerka je ali često joj joj dolaze žene koje ovdje žive sa muževima iz islamskih zemalja ( kako su lijepe čovječe) njih 5-6 pa pramonevo izvlače pa se druže pa šišaju i sređuju. Moja mama i tako nikada nije držala salon za muškarce samo za žene.
moze u ponedjeljak danas i sutra imam obaveza, ti mi na pp kazi gdje je ja cu otici da tebe neobavezujem oko toga
moram je skratiti pod hitno samo sam u potrazi za frizerskim salonom za pokrivene zene
Ovo što tražiš i još puno više možeš naći na Otoci. Dakle kad od Doma zdravlja kreneš prema otvorenoj pijaci na semaforu skreneš lijevo, možda peta kuća u nizu (poslat ću ti na pp naziv salona da ne bude reklama)
isto ovako al sad imam drugi problem nikad nisam imala masnu kosu i nemojte se smijati al mogla sam 15 dana da je ne perem i da se uopce ne vidi da je prljava a sad 2 dana nakon pranja kosa mi smrdi..uzas jel se ovo ikom dogadjalo
viđala sam pokrivene žene u frizerskom salonu Cibus da se šišaju. niže katedrale. tamo se i ja šišam pa zato znam. imaju solarije, sa poprilično prostora okolo, a zaklonjeno je totalno, znači u odvojenoj prostoriji, koji su u sklopu frizerskog a tu uz solarij ima i ogledalo pa se tu sklone i ošišaju. jedino ne znam kako operu kosu te žene, to nisam vidjela a nemaju tamo umivaonik za pranje. doduše umivaonici su im isto sklonjeni i ne vide se direktno sa ulice. a možda i dođu oprane kose pa im ovi samo pokvase špricom i šišaju.
a za opadanje kose jedno pitanje za hanady jel se ovo što se dodaje od korijena žare ispere nakon što se ta voda utrlja u tjeme ili je to zadnje i onda sušiš kosu?
moze u ponedjeljak danas i sutra imam obaveza, ti mi na pp kazi gdje je ja cu otici da tebe neobavezujem oko toga
sakriven ti porfile ne mogu ds ti PP pošaljem. Pošalji ti meni rpva pa ti odgovorim