Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kosa mi i dalje užasno opada,a kako mi je samo bila lijepa u trudnoći,ma ni dlakica sa glave nije spala a sad Danas mi je muž uzeo Perfectil vitamine za kožu,kosu i nokte...valjda će mi pomoći il inače ću morati da se šišam a to baš želim da izbjegnem.
Meni je takodjer kosa pocela opadati kao luda,tri mijeseca poslije porodjaja... I kupila sam u apoteci VICHY sampon i ampule,i nakon nekoliko koristenja stvarno je prestala da opada.... Sada kada provucem prste kroz kosu izvucem 1-2 dlake,a prije punu saku...
...Uzasno! Ali svejedno mi je preeegusta kosa, i dobro mi dodje da se malo istanji... Salim se, ali ne samo da mi opada kosa nego me pocelo i tjeme boliti... sto li?? Ma moze biti od poroda, mozda sampona ko ce ga znati, sljedeci put mjenjam sampon, da vidim je li to to..
Chuchi ne sikiraj se! I meni je kosa jako opadala poslije poroda i trajalo je neka dva- tri mjeseca. Nisam mijenjala šampone, samo sam jedan mjesec pila B komplex tablete i na moju sreću prestala je opadati. Čak mislim da bi prestala opadati i bez B vitamina, samo treba pustiti da se hormoni vrate u "normalu".
mojoj bebi je 4 puna mj. A upravo sad sam oprala kosu i imam osjecaj da ako ovako nastavi opadati po kupatilu uskoro cete me naci na temi : kako da ocepim kanalizaciju ???
Chuchi baš me nasmija, meni je najgore ovaj moj gotov počeo puzati,pa nekako dođe do tepiha i pune mu ruke moje kose,i odma u usta . Kome god odem u goste žele mi se kako ostavim za sobom tragove..Podhitno moram spriječiti opadanje
I meni je kosa jako opadala poslije poroda, ma uzas. Ujutro kad bi se probudila i ugkedala jastuk, sve bi mi dolazilo da placem. To je trajalo nekih 5 mjeseci i sada je evo pocela da raste. Sada muku mucim sa maim siskama, novom kosom koja mi raste, ne znam kako da to "sakrijem"
uh i kod mene opada katastrofa,al ajd sto opada nego mi i masna nenormalno,operem je navecer prije spavanja ona je vec ujutro kad ustanem ko da je nisam prala dva dana.Bas me to nervira,hocu da pobudalim,pozelila sam da pustim kosu i da se sija od cistoce a ne od masnoce
Meni je uzasno opadala kosa poslije poroda, malte ne sam ostala celava cini mi se. Kad operem kosu, kad se cesljam i sama od sebe . gdje god prodjem iza mene i oko mene dlake, fuj. Trajalo je oko 4 mjeseca.
I meni je uzasno opadala kosa poslije poroda. Mislim, negdje oko 2.mj poslije poroda je pocelo, i neko mi preporucio losion Subrina Recept protiv opadanja kose, nisam ni potrosila cijelu bocicu tog losiona, stanje je bilo kao i prije poroda.
ja sam jedna od onih koja nije koristila ništa od tih šampona, jer sam smatrala da je beskorisno, nego sam uredno i dalje pila prenatal, omegu i skupljala opalu kosu u klupko, dok za dva-tri mjeseca nije prestalo.
i meni kosa opada uzasnoooo a tako mi je bila lijepa prirodna kosa niti je farbam ama bas nista i ako ovako nastavi moracu da nosim periku... znali iko kako mogu ovo da sprijecim ...
Mya i kod mene je isti slučaj Katastrofa!!! Još duga..... ma nema gdje nema mojih dlaka, pih! Zato je stalno svezana. A kad god provučem prste kroz kosu puna šaka Proći će......valjda.