lovepower -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (22.6.2014 19:28:38)
|
IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: lovepower vidis nisam znala za SIDS ali svejedno nisam planirala da koristim omeksivac bebi i ne znam nijednu majku da to radi,svi peru bez omeksivaca i dvaput ispiru i peglanje na kraju,ja kad vidim sta mojoj mami uradi omeksivac i to najkvalitetniji [sm=smiley29.gif] ariel za bijeli ves mada meni nije nikad izblijedio sareni a koristim ga godinama[sm=zmeden.gif] plavi lenor isto godinama ali izgleda da ce se to ukinuti,bila sam ga ukinula ali ja ne mogu bez tog mirisa sta cu[sm=smiley13.gif] sve u svemu za malene bebice definitvno bez omeksivaca [sm=smiley20.gif] Koji detrdzent si planirala uzeti za bebine stvarcice? vidjela sam da mnogi preporucuju persil sensitive ali ga nije bilo kad sam uzimala i kupim faks natural and sensitive..ima neki prirodan i neutralan miris... I ja sam isprala dva puta i sve ispeglala i to pod konac [sm=smiley1.gif] sa zadovoljstvom sam to radila,uzivala sam peglajuci svaku stvarcicu [sm=smiley1.gif] Meni mm ne dozvoljava da koristim bilo kaav omeksivac,on ima bronhitis pa mu ti mirisi nadrazuju bronhije i pogorsavaju stanje,a moram priznati da sam prije udaje bila ovisna o omeksivacima [sm=smiley36.gif] a posebno o plavom lenoru [sm=smiley36.gif] pa ja planiram uzeti taj persil,mada mislim da je svejedno koji kad dvaput isperes,trebalo bi da ta hemija bude isprana...a za peglanje pa jedva cekam ja volim peglati nije mi mrsko uopste a tek te baby stvarcice[sm=bravo.gif] kad otvorim ormar i vidim sve pod konac tacno se smirim ja pokusavam da ne koristim omeksivac ali ne mogu,stvarno ne mogu,navika je cudo,plavi lenor vec godinama nekad mi se ogadi ali za mjesec ga moram ponovo kupiti[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|