Suncica* -> RE: kako treba beba da spava;na boku ili na ledja (16.6.2008 22:07:10)
|
Draga Visnja, rekla sam iz dobrih namera. Kada bebica spava na stomaku, obrati paznju na polozaj njenih nogica. Kada smo pre tri meseca isli na pregled stopala, nemas pojma koliko je doslo beba sa deformitetima(iskrivljenim stopalima) i to bas zbog spavanja na stomacicu. Ti mislis da beba ima snage, ali veruj da je jako slabasna. Ja se uvek vodim time, da sam je nosila 9 meseci i jedva cekala i nisam zelela da se zbog moje gluposti ili saveta nekoga mome detetu desi nesto. I cak kada je spavala na boku udaljena 20cm od mene trzala sam se celu noc da vidim je li dobro. A nikada, bas nikada je nisam stavila na stomak i to po savetu nase pedijatrice(stara skola), a inace ne bi to uradila, jer se dete moje prijateljice ugusilo bas tako. Imala je 2.5 meseca i krenula je da okrene glavu, usput zguzvala gazicu ispod glave i dete se lepo ugusilo.. Ne morate me slusati, nisam najpametnija, ali sam svome detetu uvek zelela najbolje i to se sada itekako vidi.. Pozdravljam vas sve..
|
|
|
|