Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prije nego sto sam ostala i porodila se, uvijek smo govorili , al sad nismo vise sigurni, mozda jos jedno, tamo za 5god. al ce mo to vidijet, sve zavisi kako zdravlje bude sluzilo
Cijeli svoj život želim imati troje djece. Nije važan ni spol ni razlika u godinama. Bog mi je dao dvije cure. Želim i treće dijete. Ako Bog da biće, ako ne zahvalna sam do neba što imam svoje dvije duše. Radimo punom parom na trećem. su moj san. Ponekad se snovi ostvaruju...
Ja dolazim iz velike porodice , nas je 4 a MM ima samo jednog brata s kojim se viđa 1- 2 puta godišnje za praznike , tako da bih voljela ili nekako je veselije kad nas je puno na skupu a između nas 4 razlika je po 2 godine tako da sve jedno drugo vuče
Ja sam uvjek razmisljala o dvoje djece i sad imam dva sina hvala Bogu dragom,ali ima neka skrivena zelja u meni za jos jednom curom
Potpuno identicno!!
S tim da moram dodati da sam se nasmijala kad sam vidjela temu..jer mi je palo na pamet..kad mi je jedna draga osoba rekla...: E ja sam ih zeljela pa kad sam rodila jedno rekla sam a kad je doslo i drugo...rekla sam od mene dosta!!!
EE tako bi i kod mene.....s tim da postoji ova skrivena zeljica za ...
I ja bih voljele ili sjatke,pametne lopužice, a svejedno, jesu li piše ili pišonje, samo da nam budu zdrave, mada u zadnje vrijeme mi se privlačnom idejom čine blizanci .
Ali ne znam kako bi to izgledalo...mislim da bi skupa s bebaćima i MM
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Oduvijek sam zeljela samo jedno dijete. I iako bi za nju bilo bolje da ima bracu ili seku, necemo drugo, mada bi MM volio, ali oboje smo u godinama, posebno on. Ali ko zna, ako se desi...
I ja sam oduvijek maštala da imam jedno dijete, muško i eto za sada mi se želja ostvarila. Jedino ne znam hoće li mi nekada biti žao da mi Tarik bude jedinac pa se možda predomislim i rodim još jedno, ko zna.