Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih voljela prvo dvoje, s manjim razmakom, a onda nekad treće "granapče". Znam da nije lako odgajati djecu i priuštiti im sve potrebno (i nepotrebno), ali eto volim djecu
Imam dva sina (Kenan 2god i Daris 2mj) i dosta mi je! Uvjek sam i zamisljala da cu imati dvoje! Sto se tice mog muza ostali bi na jednom!
Al eto mene opet vuce zelja da za jedno 5-6 godina (jer sad je jako mala razlika izmedju njih dvojice) sebi rodim jednu curicu ;-)))) Al tesko da cu ga moci nagovorit ;-)))
Al i kad bi ovako ostalo, ok je ;-) Nek su samo zivi i zdravi
imam ih 3 i mslim u kojem vremenu zivimo d je malo i previse sto se tice financijske situacije ali nek su zivi i zdravi kad odrastu lijepo je kad te ima neko posjecivat.Moja mama je nas rodil 4curice ja bi volila da imam jos 2 brata jer kako je fino kad se ljeti svi okupimo sa nasom djecicom kod mame ma pravo obdeniste oko kuce Ja sam uvijek zeljela imati 2djecojcice i dva djecaka.Sad ih je dosta i nemislim vise ih radati.
Ima jedna narodna koja kaže 'Čovjek snuje a Bog odlučuje'. Tako sam i ja (inače jedinica, bez brata i sestre) cijeli život govorila da ću imati 3 djece. Ali... prvo sam se kasno udala, a sad evo već 19 mjeseci ne uspijevam da ostanem trudna ni sa 1.djetetom
Ja sam zelela da ostanem na jednom. Medjutim svaki put kada vidim trudnicu ili tek rodjenu bebicu uhvati me neopisiva zelja.. Ja imam starijeg brata i znam koliko se volimo i bila bi sebicna kada svojoj Loliki ne bi rodila brata ili sestru.. Tako da se nadam da cemo krenuti sa planiranjem za jedno 4 godine..
moj muž puž bi volio još dvoje, a ja sam poslije poroda haman odlučila - ne više međutim, iskreno, voljela bih još jedno, ili možda dvoje?! sigurno ću pokušati, a biće kako bog hoće
ja bih voljela . dvoje mi je nekako malo, a ja imam samo jednu sestru, bas bi bilo super da imamo jos jednog brata ili sestru, ipak je drugacije kad nas je vise, imamo se na koga osloniti u zivotu. zivot je cudo, ko zna sta nam sutra donosi, ni u kom slucaju ne bih ostala sa bebicom, upravo zbog nje, jer ja necu moci biti s njom citav zivot a brat i sestra hoce, to joj je neko najblizi i treba da ih ima.
eh, ja bih voljela sto vise!!! sada je mom sinu 6 mjeseci, i dojim, pa nakon porodjaja jos nisam dobila ni jednu menstruaciju,a dojenje se pokazalo kao kontraceptiv . vidjecemo do kada
Mislim da cu ostati na jednoj bebici,a misljenje se moze i promijenit hehehei.Nakon ruznog iskustva sa epiziotomijom strah me i pomisliti na novu trudnocu i porod.
Imam dvoje djece,a zeljela sam jos jedno....Kad ste zdrave i normalne,treba djecu radati,neka djece,lijepo ih je vidijeti.Nek ostane iza nas jedan dio,i zato podarite ovom svijetu jos jedno bice,podarite sestri brata,a bratu sesru.Neka se vole i nose i vas dio u buducnost.Odbacite prethodna iskustva,odbacite sebicluke i radajte....
Moja Lajli će uskoro napuniti godinu dana, i da ne radim u privatnoj firmi, sigurna sam da bi do sada uz božije odobrenje sigurno bila u blaženom stanju, ovako čekam da prođe barem dvije godine, pa da opet budem bebela,
ja bih bebe, ali mislim da bi moj dragi mozda cak i vise, ali posto ih ja radjam onda se ja i pitam. ali polako, ako Bog da da uskoro dobijemo prvo, a za posle cemo vidjeti.
kiss