Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
s pp nema nikakvih problema ...mislim da je do tvog racunara ...felix je nedavno nesdto promjenila u svom kompu i sad ima pp...vidi s njom sta je to ona uradila... al zasigurno pp rade kako treba
s pp nema nikakvih problema ...mislim da je do tvog racunara ...felix je nedavno nesdto promjenila u svom kompu i sad ima pp...vidi s njom sta je to ona uradila... al zasigurno pp rade kako treba
nista posebno samo mora drugu noviju mozilu instalirat nisam to ja to je mm neznam ja to i sad mi radi sve ko sat a ja se dzaba blamirala visnju zadeveravala misla do njih je a ustavri do mene bilo i stare mozile eto
Ne vjerujem da je do foruma ali mozda neko zna odgovor! Kad u ovoj "kucici" pisem svoj post,ako koristim smajlice-ne vidim njih nego opis i sifru smajlica...tek kad postavim post da ga svi vide - pojave se normalni smajlici!?
Ne vjerujem da je do foruma ali mozda neko zna odgovor! Kad u ovoj "kucici" pisem svoj post,ako koristim smajlice-ne vidim njih nego opis i sifru smajlica...tek kad postavim post da ga svi vide - pojave se normalni smajlici!?
kod mene je isti problem od prekjuce ja sam na mozili i ranije mi nije bilo ovako
i kod mene je na jednom laptopu koji je na mozili isto samo šifra smajlića, a na drugom laptopu koji je na babilonu imaju smajlići u postu. inače mi zadnjih dana mozila štopa strašnoo