Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao nema mi Moje Ringeraje nego samo ovo pise Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error ''80040e14'' Invalid column name ''i_asked''. /rr3_include/footer.asp, line 104takođe nema nikako onog reda gdje pisu forumi,a ni trazilice
Ćao nema mi Moje Ringeraje nego samo ovo pise Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error ''80040e14'' Invalid column name ''i_asked''. /rr3_include/footer.asp, line 104takođe nema nikako onog reda gdje pisu forumi,a ni trazilice
isto
narednih 7 dana ce biti vjerovatno laganih sametnji...pripremamo vam iznenadjenje... RR ce biti ljepsa, zanimljivija ali i dalje najbolja pa vas molimo na strpljenje ako se budu desavale neke smetnje... Hvala!
narednih 7 dana ce biti vjerovatno laganih sametnji...pripremamo vam iznenadjenje... RR ce biti ljepsa, zanimljivija ali i dalje najbolja pa vas molimo na strpljenje ako se budu desavale neke smetnje... Hvala!
vjerujem da se radi na moja ringeraja...uskoro cete imati najljepsu Moja ringeraja na planeti ako su poceli radovi onda ce to potrajati sigurna nekoliko dana pa vas molimo za strpljenje... :*
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
pomoc amaniamanic
Znam da nije anketa al mi treba hitno par misljena pa bih vas molila da mi odgovorite.Unaprijed zahvalna jedna zabrinuta zenica..Nisam trudna(radimo na bebi)al imam cistu i dr predlaze da se odstrani Molim vas iskustvo i misljenje.
ogd (72%)
odg (28%)
Broj svih glasova: 64
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!