sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: mamma mumi Drage moje, ja neznam jeli to ok, ali moj Tarik je postao tako agresivan, nekulturan, da mi je zlo. Stalno nam govori mars, poceo je puno psovati, udara nas, a kada ga narzuzim , nesto mu nedam, pocne sebe samarati, vristati. Neznam je li to faza, ili nije, ali sam zabrinuta. Puno pricam s njim, jako je pametan za svoje godine, sve brzo konta, ali je uzasan, preziv. Toliko je ziv, da smo mu neki dan otkrili i kilu, ma to je sada druga prica, toliko sam se nasikirala. sada mora na operaciju, a jadnicak samo ponavlja "necu u bolnicu mamam".Sta da radim, pokusala sam pricom, kaznom, puc puc po guzi, ali nista ne pali. Ima te li vi takvih problema?Kada izadjemo u grad nemoguc je, trci, neda ruku, ja i mm ludimo., ali ovo ebe OO pa ti kao da opisujes moje dijete. Pronasla sam svoju malenu skoro u svakoj recenici... Posebno u ovim podvucenim... Nadajmo se da je faza, moja stalno govori pi matejnu i ebe... ti sunce(ja nekad znam reci sunce ti tvoje ali ovo ebe... ti ).... Doduse to puno govore u kaficu gdje idemo na kavu... Sve hoce sama, sici niz stepenice popeti se, ovo, ono, penjati po zidovima, po drvetu, dirati auta(mislim da ce jednom alarm i upaliti), ruku neda a ma nikako.... Jucer u prodavnici ona hoce otvorit vrata a red iza nas, vriska, dreka, ja je unesem, rusi police, dernja se, zene me gledaju... Ja se samo pokupim i kuci, stid me bilo gdje vise ici sa njom... Nadam se da ce je uskoro proci
|