emma.L
|
Mene je moja isto danas skoro na suze natjerala. IDemo iz vrtića i ja fino pokušavam 'idemo sad gledati pjesmice i jesti voće i pez, pa ćemo malo spavati da se odmorimo i idemo vani, ne možemo sad na ljulje jer je jako vruće, bla bla'. Odjednom se ona upali 'neću kući, hoću da budem vani, neću kući' i dere se kao da je koljem. Upozorim je da prestane, da se ružno ponaša, da tako neće ni popodne vani, ali bez uspjeha. I još od huje pljune po sebi . Kad smo ušli u stan, dobila je po guzi, i pravac tuta, tuš i gvorim joj da će sad još morati odmah u krevet bez pjesmica, igranja i peza. Onda me počne cimati sa tute' gotova sam, nisam gotova' 1000 puta i ja kažem ok, zovi kad završiš i iziđem. Opet se upali i počne histerično vrištati, lupati, ispuhivati nos. Pustila sam je 5 minuta da divlja po wc-u, onda je spengala, priprijetila i sredila i u krpe uvalila. I na kraju kaže 'možemo li se poljubiti'. Pitam je je li zaslužila poljubac. Kaže 'nisam, a jesam li zaslužila da ti barem kažem ćao'. I nisam imala srca, dogovorile smo se da će biti dobra kad se probudi i poljubile smo se ipak, jer bih ja poludjela da nismo . Dakle, mislim da testira granice. Pokušala je slično i večeras ali u manjoj mjeri. Doduše, kod nas se osjeća i da će doći beba, pa se ona malo traži u svemu tome i donekle joj i puštam štošta što inače ne bih. Ali da me izludi ponekad pošteno, uf...