|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Faze dvogodišnjaka
14.6.2011 11:33:26   
ena23
ispravka, ev oprocitala sam par stranica unazad i vidim da imamo iste jade. i da, slazem se sa nunichi, na forumu se javljam osve mi kojima nam je otpriliek isto, al ja svog indijanca kad izvedem napolje vidim iz aviona da je najgori user posted image user posted image bice da cu i ja ponavljati, moze biti gore, moze biti gore, zeeeeeennnnnn

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 426
14.6.2011 11:39:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

gdje ste generacijo samo da vas pozdravim ... ove stare kolace ... da nisam svratila djaba.
kod sviju je ista faza, ista prica i isti "problemi" ...
tuta, duda, inat i histerija to je olicje druge godine izgleda :)))

al sve ce to proci pa ce biti i treca
ljubim sve bebare ... sad vec velike user posted image

Nek si se ti nama vratilauser posted image

Kod A je sve neću što god da ga pitamuser posted image ... neki dan sam ga učila da kaže hoću i to dobro zna kad će upotrijebiti tu riječ
hoćeš li čokoladu? aaaaaaaa hoće, hoće
hoćemo li djedu? aaaaa hoće, hoće  (ovo aaaaaa je iznenađen i fasciniranuser posted image )
hoćeš li tutu? neću i za sve ostalo je neću...još zna povisiti ton i kaže: rekoooo sam nećuuuuu

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 427
14.6.2011 11:49:45   
emma.L
A prave li se vaši mališani ludi kad tražite odgovor na pitanje zašto je nešto uradio/la?
Ja sam jedno vrijeme mislila da Ema ne može shvatiti kad pitamo 'zašto' da tražimo obrazloženje (da se razumijemo, razglaba o svemu i svačemu, kritikuje djecu i nanu, jučer mi priča šta će biti i gdje će raditi kad poraste user posted image , pa smo pomislili da bi i to mogla znati). Samo je ponavljala za nama 'zašto, zašto'. Dok nisam skontala kad smo je pitali nešto bez veze da je tri rečenice odgovora dala, valjda ako slučajno nismo iz prvog puta shvatili zašto je to nešto bilo. Neki dan smo zvali nanu da pitamo gdje je sklonila šipkicu jer je ova pljuvala hranu user posted image . I sutra je nana pita zašto je šipka radila, uredno odgovara 'zato što sam pljuvala kivi po balkonu'. Dakle, samo nama se pravi luda na pitanje 'zašto' ako je u sklopu neke kritike i ako zna da nije postupila kako treba i da ćemo joj nešto opet truniti.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 428
14.6.2011 11:59:47   
Anoniman
Moj se pravi lud kad kažem da pokupi igračke ne dopire do njega naredba uopšte, a kad nešto uradi što ne treba kaže sam sebi "joj Alime, Alime šta si to uradio" kopira mene (kulturno me zahebaje)

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 429
14.6.2011 12:00:38   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

Moj se pravi lud kad kažem da pokupi igračke ne dopire do njega naredba uopšte, a kad nešto uradi što ne treba kaže sam sebi "joj Alime, Alime šta si to uradio" kopira mene (kulturno me zahebaje)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 430
14.6.2011 12:03:14   
emma.L
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Alime, Alime...

neki dan MM i ja gledamo Emine klipove i na jednom sjedi na podu kuhinje, sve šerpe povađene iz pretinca i mlati, miješa, ronda. Ja je pitam šta je  napravila za ručak, kaže "Belaj". user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 431
14.6.2011 12:14:11   
Anoniman
"Belaj" caricauser posted image
ma znaju oni sve...  kad kažu šta on zna, ospem se, ma čita me ko bukvar

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 432
14.6.2011 23:58:03   
Vinetu
Nove dogodovštine moje fine curice.  Neki dan me naljutila jer je napravila neki zijan.  Htjela je sa mnom da priča ali sam je ja ignorisala jer sam bila ljuta.  Ubrzo je odustala od umiljavanja.  MM joj je tiho govorio, da ja ne čujem i nevidim, da treba da mi se izvini i da više neću biti ljuta na nju.  To obično pali i ona se odmah izvini, no ovaj put je ignorisala MM, pravila se da ga ne čuje i nastavila se igrati.  Kako god bi joj on prišao sa istim riječima, ona bi se okretala od njega i stavljala ga na "ignore".  Tek je nakon nekog vremena prišla da mi se izvini. 
Tvrđe glave odavno ne vidjeh!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 433
1.7.2011 21:53:47   
emma.L
Danas je počelo psovanje, ali gadno (majku, pi... materinu, a rekla je i nešto jako ružno za nanu). Do sada je sve bilo "jebemumiša, jebemuvraga i jebemuželjo" kad gleda utakmicu s tatom, nikad nekom izravno nešto- Danas je u samo jednom popodnevu svašta nagovorila. Ja sebi nisam mogla doći od muke, ali zasad sam na pokušaju ignoriranja i nadam se da će proći uskoro jer ne volim djecu koja psuju i nimalo mi simpatična nisu. user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 434
1.7.2011 21:55:28   
koka i po
faza....proci ce.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 435
8.7.2011 21:30:03   
Dalila Sa
Neznam da li je samo faza ili ne al ja ludim,moj A koji ima 2,5 godine prije petnestak dana je gurnuo malu lopticu u nos da da dobroste pročitale u nos,najednom je počeo da plače i ja kad sam mu prišla vidjela sam kuglicu koja je već bila u nozdrvi,polahko sam mu pokušala izvaditi ali on je kihnuo i ušmrkao u sekundi i ona je otišla na vrh nosa.nos je natekao a ja sam bila van sebe.odmah smo u hitnu i oni nas odmah pošalju na uho ,grlo ,nos u bolnicu Koševo.Ja sam se skroz izgubila i bila sam van sebe,e već kad smo došli u bolnicu skontam da je loptica ustvari bonbonica iz jajeta ben ten,one male bobice tvrde.hB bobica se polahko počela topiti i sa slinama koje su non stop curile iz te nozdrve počela izlaziti,doktorica koja je jako ljubazna raširila mu je nozdrvu ali jakoo i pincetom tankom izmrvila i on je to nekako na nagovor pomalo ispuhao,i hB opet kažem da je bonbonica jer Dr. kaže nedo Bog da je loptica plastična pravo bi je teško izvadila ili nedaj Bože da je dalje otišla.
I sinoć je A bio kod nane i ona me zove sva uspaničena ,uzeo je komadić toalet papira i opet kurnuo u nos,samo sreća pa je na vrijeme vidjela i natjerala ga da puhne i to je ispalo jer valjda nije otišlo skroz u nos.
Ja sam sva u grču i šoku,neznam šta da radim,sve sitno sam pobacala al eto on opet nešto nađe pa makar i papir.neznam dal je faza ili će proći.
ja ga ružim a on meni kaže gurnou sam papir u usta heheh neće da kaže u nos

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 436
8.7.2011 21:40:42   
InLove
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Neznam da li je samo faza ili ne al ja ludim,moj A koji ima 2,5 godine prije petnestak dana je gurnuo malu lopticu u nos da da dobroste pročitale u nos,najednom je počeo da plače i ja kad sam mu prišla vidjela sam kuglicu koja je već bila u nozdrvi,polahko sam mu pokušala izvaditi ali on je kihnuo i ušmrkao u sekundi i ona je otišla na vrh nosa.nos je natekao a ja sam bila van sebe.odmah smo u hitnu i oni nas odmah pošalju na uho ,grlo ,nos u bolnicu Koševo.Ja sam se skroz izgubila i bila sam van sebe,e već kad smo došli u bolnicu skontam da je loptica ustvari bonbonica iz jajeta ben ten,one male bobice tvrde.hB bobica se polahko počela topiti i sa slinama koje su non stop curile iz te nozdrve počela izlaziti,doktorica koja je jako ljubazna raširila mu je nozdrvu ali jakoo i pincetom tankom izmrvila i on je to nekako na nagovor pomalo ispuhao,i hB opet kažem da je bonbonica jer Dr. kaže nedo Bog da je loptica plastična pravo bi je teško izvadila ili nedaj Bože da je dalje otišla.
I sinoć je A bio kod nane i ona me zove sva uspaničena ,uzeo je komadić toalet papira i opet kurnuo u nos,samo sreća pa je na vrijeme vidjela i natjerala ga da puhne i to je ispalo jer valjda nije otišlo skroz u nos.
Ja sam sva u grču i šoku,neznam šta da radim,sve sitno sam pobacala al eto on opet nešto nađe pa makar i papir.neznam dal je faza ili će proći.
ja ga ružim a on meni kaže gurnou sam papir u usta heheh neće da kaže u nos

I moja djevojcica je stavljala toalet papir u nos :( dva, tri puta,jednom je dobila opomenu, drugi put isto, treci put je dobila po guzi, ja sam inace panicar, to me dokrajcilo,nije vise nikad. A evo i malena me danas prepala pravo. Sto se kaze umrla pa prozivila sam!!

< Poruku je uredio Malena_A -- 8.7.2011 21:54:04 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 437
8.7.2011 21:43:08   
Medić*
Dalila znam da si se prepala, nasla sam se dva puta u slicnoj situaciji. Do 2,5 godine svaki mali predmet, bobu, bilo sta ako bi slucajno nasao, donjeo bi i bacili bi. Inace to je bila slucajnost da nadje, ako bi kome ispalo i sl jer sve sto moze dohvatiti sitnije i opasnije sklanjali bi.

Medjutim nedavno je tako uzeo tik tak bobu i stavio u nos, iznenadila sam se i prepala. Dosao je i placuci rekao sta je uradio, za srecu poceo je kihati i boba se istopila. Drugi put je kamencic u parku pokusao staviti, reagovala sam odmah i dobro ga naruzila i objasnila da ce mu odmah poceti krv iz nosa i morace doktoru. Od tada vise nista ne stavlja, nece ni ik tak bobe da mu kupujemo za razliku od ranije kada bi ih u marketu ugledao odmah bi ih trazio. Da li je to neka faza bila ili sta vec ne znam.  Uglavnom pricaj mu o tome valjda ce brzo prestati user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 438
8.7.2011 22:00:30   
Dalila Sa
ma joj pričam mu ja non stop,i plašim ga da će ići doktoru,a inače ih nikako nevoili i plače kad ga odvedem,i da će dobiti bocu i ružim ga da nesmije to raditi,al izgleda džaba,pa dokad tako stvarno neznam.on dosta priča i izgovara fino riječi i kad ga ja ružim da nesmije ništa stavljati u nos on meni kaže pa ja sam stavio u usta i tako zafrkava.
ja sam stvarno sve sitno pobacala i nema šta staviti al eto uvijek nešto novo nađe pa makar i papirić,i sad ga non stop držimo na oku nesmijem ga samog ostaviti ma ni sekundu.
on se recimo dosta igra sa autićima i skida gume i točkiće pa sam i autiće male kad krene skidati točkove počela bacati,jer od mog amidžića je mali kad je imao tri godine stavio točkić u nos i jedva su mu izvadili u bolnici,i ja sam svaki dan u grču

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 439
9.7.2011 23:21:05   
Lejla Ka
Ovdje veselo pravo user posted image
Moj hairlija u zadnje vrijeme stavlja u usta predmete od kojih bi se sigurno ugušio da ih ne daj Bože udahne. Več ste spomenule gume od autića, on je sad sa tih "higijenski prihvatljivih" prešao na metalne novčiće, čepove od flaša, a što prljavije to zabanije. Na plaži je oglođao makar 5-6 kamenčića. Najmanje mi je za to što će šta pokupit, a najveći mi je strah da mu ne odleti u pluča.
Uz ovo smo upali u fazi neopisive vriske. Ne samo što vrišti za svaku sitnicu, naročito ako je potekla od njegove starije sestre, već on podvrisne i onako, čisto iz dosade. Trebam li vam reči da razmišljam o medikamentoznoj terapiji user posted image

P.S. Da me ne shvatite pogrešno, medikamente bih uzimala ja user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 440
9.7.2011 23:23:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ovdje veselo pravo user posted image
Moj hairlija u zadnje vrijeme stavlja u usta predmete od kojih bi se sigurno ugušio da ih ne daj Bože udahne. Več ste spomenule gume od autića, on je sad sa tih "higijenski prihvatljivih" prešao na metalne novčiće, čepove od flaša, a što prljavije to zabanije. Na plaži je oglođao makar 5-6 kamenčića. Najmanje mi je za to što će šta pokupit, a najveći mi je strah da mu ne odleti u pluča.
Uz ovo smo upali u fazi neopisive vriske. Ne samo što vrišti za svaku sitnicu, naročito ako je potekla od njegove starije sestre, već on podvrisne i onako, čisto iz dosade. Trebam li vam reči da razmišljam o medikamentoznoj terapiji user posted image

P.S. Da me ne shvatite pogrešno, medikamente bih uzimala ja user posted image

ja vidiš dobra si...
i mi u toj fazi...ja vrištim a vi me slušajte...

eh kad odlučiš koje medikamnete javi da idemo zajendo u apotekuuser posted image

šta činiti...ja sam počela govoriti...jeste li vi gluhe....vodit ću vas doktoru da porvjeriuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 441
9.7.2011 23:34:34   
madam x
Eh ta vriska ce mene dokrajciti...prosto me je sramota naroda, ispada da ja o to djetetu ne vodim  ni sekunde racuna, kad ona vrisne, svi ostanu u cudu...ostala prisutna djeca zaplacu, odrasli sa strahom pitaju-sta joj je- a ona sekundu poslije pjeva ili se smije.Najteze mi padaju medusobno sporazumijevanje nijemim pogledeima ostalih prisutnih, kao-izduracemo mi njih, jos malo idu, ili mi idemo.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 442
9.7.2011 23:48:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zinanina

Eh ta vriska ce mene dokrajciti...prosto me je sramota naroda, ispada da ja o to djetetu ne vodim  ni sekunde racuna, kad ona vrisne, svi ostanu u cudu...ostala prisutna djeca zaplacu, odrasli sa strahom pitaju-sta joj je- a ona sekundu poslije pjeva ili se smije.Najteze mi padaju medusobno sporazumijevanje nijemim pogledeima ostalih prisutnih, kao-izduracemo mi njih, jos malo idu, ili mi idemo.

user posted image user posted image user posted image

ja ovako kad vrisne sve govorim ''šta ti je a nikad to nisi radila'' dok mi neki dna mama nije rekla...taj fol stalno koristiš evo ima 15 dana govorišš joj to prvi put radišuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 443
9.7.2011 23:51:18   
madam x
I ja uvijek kazem-ne znam sta joj je, nije nikad ovakva bila-mora da je pospana.user posted image
Veceras je u gostima vaznu razbila- kad joj se neko na ulici obrati, kao da potepa slatkoj curici, ona bukvalno zarezi, nekad se pode i udarati, ili udarati glavom od nesto, kolica najcesceuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 444
10.7.2011 0:06:20   
kaktuscic
Ova tema mi dodje ko utjehauser posted image Moje dijete je postalo nepodnosljivo kako je proslavilo drugi rodjendan. Place i kmezi za sve! Ono sto on hoce ako ne dobije nastupa plac koji ce trajati beskonacno, na kraju ne dobije ono sto hoce ako to nije za njega, ali to vrijeme dok se on dernja ja poludim, gubim zivce sve cesce i bojim se da cu na kraju istuci! Ali hajd sve to nekako ce se nadurati ali sta da radim kad tuce drugu djecu! Prosto me vise sramota! Zadnjih 15 dana ja sam ko policajac za njim ako su djeca u njegovoj blizini. Uopste mu nije bitan uzrast, znaci potrci, zagrli dijete ali ga prsticima toliko stisne i sav se strese oh huje, ja mu cupam ruke, ali on onda samo uhvati za kosu i krene cupati! Ili ih gadja predmetima, lopaticu uzme i udara ih po glavi... U pocetku sam ga ruzila, ali zadnjih dana ga samo pokupim iz parka, igraonice ili bilo gdje da smo i vodim kuci, on se dernja i izvrce a ja ga nosim. Zadnja 2 dana ga nismo vodili nigdje gdje su djeca, i stalno mu pricamo da djeca ne zele da se igraju s njim jer ih tuce i cupa, da mu tete na daju u igraonicu jer i tamo tuce djecu... a on ponavlja po cio dan da nece vise nikad! i veceras se ponovo zaleti na jednu djevojcicu, stigli smo mu uhvatiti ruku, i odma ga uveli u kucu kao po kazni. Ne znam sta da radim i je li ovo faza? Mi njega nismo do sad nismo tukli i bojim se sad i da ga pucnem da ce samo kopirati to na djeci... Ovo mi je do sad najtezi period jer su drugi u opasnosti od mog djeteta, i nimalo nije prijatno gledati kako djeca placu jer ih je moje dijete pocupalo, zao mi djece, a zao mi i roditelja i sramota me strasno! Dajte mi kakav savjet, sta da radim????

Neposredna veza do poruke: 445
11.7.2011 22:42:19   
Medić*
Kaktuscic  nemam neki savjet pametan, znam da je tesko u takvim situacijama, proci ce aBg user posted image

Moj je ovih dana poceo psovati, ranije bi s vremena na vrijeme to uradio, i na nasu opomenu odmah bi prestao. Sada kada opomenem on prestane ali nastavi u sebi psovati user posted image Sve je to cuo od rodjaka sa kojim se s vremena na vrijeme vidi jer ni ja ni muz ne psujemo. Ne dizem neku galamu jer kontam proci ce ali bas me to nervira jer su mi djeca koja psuju bas antipaticna....

Osim toga u zadnje vrijeme je postao bas zahtjevan user posted image Nece sam da jede, mrsko mu, neda da ga babo uspavljuje i hrani a jedva bi cekao da to on obavlja umjesto mene. Bas se ovih dana posebno vezao za mene. Babi je veceras otisao da ga uspava ali je nakon 5 min izasao jer ga je istjerao rijecima da hoce sa mamom da prica i da ga ona uspava. Kad sam dosla on mi govori da baba mora da radi zato ti lezi tu user posted image

Par noci budi se nekad oko 5 ujutru jer se plasi cuke koji dolazi kod njega u krevetac ( vjerovatno sanja) Ne place ali stalno govori kako ga sigurno nece ujesti vec zeli da se igra. Spava mu se a rado bi ustao, zna da ne moze pa zato kaze hajde uci mi dove i ja cu brzo zaspati user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 11.7.2011 22:43:30 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 446
2.8.2011 18:52:40   
niki83
Jao, ja cu od danas definitivno redovno posjecivati ovu temu...
Mi jos nemamo pune dvije godine, ali smo se pocele ponasati kao nikad do sad user posted image pa unazad 2-3 sedmice. Sve smo opravdavali zubicima, ovo, ono, ali sve proslo osim njenog ponasanja..danas smo se za rucak (poslije spavanja) toliko posvadjale da smo obje plakale user posted image a stalno sebi govorim moram imati sabura, strpljenja, ali ona me dovede do suze, nadam se da ce mi se ovaj danasnji post primiti, jer me bas izbacila iz takta, vristala sam...user posted image user posted image
Uh, bas mi dobro dodje ova tema, da negdje nesto napisem...

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 447
3.8.2011 11:51:03   
R&T@
Uh, Niki83, savrseno te razumijem...

Treca godina je strasna, ali moja je tako bila divlja prije rodjendana, da sad nije strasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali imamo scena...

Ja samo ponavljam u sebi:Ja postim, ja postim...

Ali kad "puknem" neka mi je Bog dragi na pomoci...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 448
3.8.2011 12:37:38   
zagy
Moja user posted image  je odlučila da je mama jedina odgovarajuča da nosi njeno veličanstvo, kada je to potrebno, da uspavljuje (MM ne smije biti u sobi kada ide spavat) što do sad nije bio slučaj. Tako da mene sada slomi ova njena faza(nadam se da je faza), a još smo na tuta treningu, ufffffff ostadoh ja i bez leđa i bez živaca. Također, kada je neko uzme nositi protiv volje ili joj naredi nešto grize ili grebe, MM jadan sav izgreban hoda, svi ga zezaju da ima zaznutu ženu, a ja user posted image  

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 449
3.8.2011 13:20:22   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: niki83

Jao, ja cu od danas definitivno redovno posjecivati ovu temu...
Mi jos nemamo pune dvije godine, ali smo se pocele ponasati kao nikad do sad user posted image pa unazad 2-3 sedmice. Sve smo opravdavali zubicima, ovo, ono, ali sve proslo osim njenog ponasanja..danas smo se za rucak (poslije spavanja) toliko posvadjale da smo obje plakale user posted image a stalno sebi govorim moram imati sabura, strpljenja, ali ona me dovede do suze, nadam se da ce mi se ovaj danasnji post primiti, jer me bas izbacila iz takta, vristala sam...user posted image user posted image
Uh, bas mi dobro dodje ova tema, da negdje nesto napisem...

Sabura ženo,
jedan savjet - nikada, ama baš nikada se nemoj svađati sa njom. Uvijek, kada te izbaci iz takta, budi jača i svoj bijes usmjeri na svoju pozitivnu stranu. Šta hoću da kažem: i kod mene se dešava nešto što ja zovem: očvrščavanje same sebe.

Onu energiju koju bespotrebno trošiš na svađu, usmjeri na snižavanje svog tona, jak i odlučan pogled i isto takav glas.

Jasno joj daj do znanja šta je uradila, kako je pogriješila i šta si od nje očekivala.
Reci joj da je najviše na svijetu voliš, ali da ovo što je uradila nije ono što je lijepo.

Ma koliko mi mislili da djeca ne razumiju, itekako znaju ako im se nekoliko uta ponovi.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

je li to normalno?
milenium

prilikom sexualnog odnosa ne doživim orgaza,ali prilikom oralnog svaki put ga doživim.zašto ne mogu prilikom''normalnog'' seksa?je li to do poze ili do mene?da li se još ikome to dešavalo?

molim mišljenje (41%)

doživim orgazam samo prilikom oralnog sexa (13%)

doživim ga samo prilikom vaginalnog sexa (19%)

ne doživljavam ga nikako (9%)

nešto treće? (18%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *