emma.L
|
mamabb, razumijem te u potpunosti - doduše, Emi se ponešto, PONEŠTO, može i objasniti, ali je samostalna jako i sve traje 4 puta duže nego što bi moglo biti odrađeno (dok skine pelenu, pa hoće na tutu, solju sa nastavkom ili bez ičega da se drži rukicama, pa dok se sama obriše, pa dok pusti sama vodu, pa namjesti onu stajalicu sama i popenje se sama da opere ruke - već smo mogli biti u vrtiću, ali eto). Jako tvrdoglava, jako živa, pa recimo obleti tri kruga oko mene dok je zakopčam da idemo vani i u sekundi je pred vratima, a ja još ni čizme uzela nisam. Sve to meni nije problem, pustim ja, odvojim vrijeme jer znam da ništa ne može glatko i laganini. Ali prkos nas izludi. MM joj sinoć 10 puta govori da ga ne dira igračkom po licu (ko fol ga šiša i suši mu kosu, ali svako malo u oči ga čačne). Ona namjerno. Nakon 10 puta, uzme igračku i skloni i objasni zašto. A ona trči meni i krevelji se "uzeooooo miiiiiii igačkuuuuu". E tada bih je u top stavila . I to uvijek samo njemu radi, a on nije uopće popustljiv, čak štaviše, njegove metode su puno rigoroznije od mojih, jer ja ne gubim često živce, a on je zna i pucnuti. Takvih situacija ponekad i do deset u jednom danu . Ili kad kopa nos, MM kaže da to ne smije raditi, da je to grozno, ona opet i on opet i ona opet i on drekne. A onda ona prkosno kaže "e ja ću se sakriti i kopati nos i nećeš me naći" . Da se ubiješ - 2 god i 4 mjeseca.