Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (4.10.2010 10:41:27)
|
Jutro drage moje! Ja evo pijem brusnicu i malo na rr... Laro,samo lagano,nemoj pretjerati.. A sve ce se srediti. Mi smo prosle godine pravili stan pa znam kako ti je. Muka mi je od majstora bilo,a eto sad se hvala Bogu sve zavrsilo... Skoro sve,jer uvijek ima da jos nesto treba. A nekako me krenuli ti derneci,a meni super,hahaha... :) I veceras,moje drage prijateljice na ajrobik,a ja ih sad ispratim kafom,pa i ja cu s njima za koji mjesec ako Bog da... Rose super za kupovinu. Ja sma bila odusevljena CAM-ovim kolicima i samo sam te htjela. Medjutim neku noc udjem u BabyCentar u BBI i fino pogledam kolica,sve djelove mi prodavacica skinula,pa mi se nesto vise i ne svidjaju. Kaze moj mm, eh trebali smo ih kupiti,pa bi bilo daj sad druge... Nekako kad se skine onaj dio sto se beba voza do 6mj,ili kad se makne autosjedalica,kad ostane onaj osnovni dio,koji se najvise i koristi kolica mi djeluju nekako siromasno!!! Onda tockovi su preveliki. jeste da je dobro i sigurno,ali ipak to nije za nase ulice. Uvijek bi morala nekog moliti da mi kolica pomogne unjeti u auto,ili da udjem u trgovinu...Sklanjati se s ceste isl. Tamo gdje su ulice i set_alista siroka ona su super. Ja sam pocela kupovati malo odjece za bebicu. Ustvari prvo je moja svekrva,jer kaze mi sve nesto cekamo...Kupila je ona nekoliko stvarcica gegica,kapice i bodice. Ja i mm sve nesto kontamo rano je. Tako da smo kupili jucer dva peskirica,dva bodija velicine 56.I kupili smo carapice. Ako bude moglo,stavicu slike...
|
|
|
|