Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (3.10.2010 20:38:11)
|
Vece drage moje! Evo ja konacno veceras kuci. Bas ovih dana stalno u pokretu. Sinoc bili na rodjendanu,super bilo. Muzika uzivo,zabava..Bas onako lijep provod. Mene svi paze,uh pa nekad je bas i lijepo biti trudna!!! :))) Laro dokle si ti s radovima? Preumorna si vjerujem. Sto se tice mojih nalaza,sutra idem kod doktorice pa cu vidjeti sta ce reci. Ja sam vec na prirodnoj bazi pocela da popravlja. Sinoc sam pricala s jednom friskom mamom,ona mi kaze da te bakterije u mokracu imaju skoro sve trudnice,jer su tad podloznije tome. Samo se treba uraditi urino kultura da se vide koje su... SailorMoon super si se ti spremila. I ja sam vec pocela polako. Kupujem opremu za bebice. Kupila sma vec nekoliko gegica i bodica. Carapice,kapice,peskirice.. Malo po malo ide nekako. Nego kod mene je vecinom sve broj 56,a ne znam je li to preveliko??? Bas je tesko naci manji broj. Medi kako si danas? je li skroz prosla bolest? Imas li jos temperaturu? Sto se tice stiskanja na dnu stomaka,to je normalno... Beba raste,maternica se siri...Brzo ozdravljenje draga :) Mrkva,felix zar se toliko smije piti caja od brusnice? Ja popijem po 2 solje dnevno. Ne znam da li smijem vise?! Pitacu sutra doktoricu sve. Ivana st,jedem crveno meso,onako uobicajno,a izgleda da je nedovoljno. Nista bez tableta... Kako si ti? Naidice djecak! :)))) Neka se ako Bog da ziv i zdrav rodi! Sabina z dobro nam dosla! zelim ti ugodnih 9 mj,pa da se ako Bog da nastavimo druziti i na drugim temama! :))) Sto se tice posjeta ljekaru,evo vec su ti druge zene napisale kad bi trebala ici. Ja sma bila u 8-moj sedmici trudnoce i cula sma otkucaje.. Ti svakako odi i sad ako ces biti mirnija i zadovoljnija,a ako imas strpljenja malo sacekaj pa otidji... Sarah na rodjendanu odlicno! Ma meni smao da je hodanja i skitanja,nema dosade i onda nista ne fali niti boli! :))) Htjela sma vas jos i potati kako pravite caj od brusnice? Ja prokuham vodu,pa u provrelu vodu stavim plodove brusnice i onda se jos kuha nekih 5min,kasnije popijem nezasladjeno i pojedem tu brusnicu. Je li tako i vi? Ne znam ubijaju li se vitamini i efekt takvim kuhanjem? A prosto ne znam kako bi drugacije.?!
|
|
|
|