|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
12.10.2010 11:22:39   
voljena
ola curice
kao sze mi
ja sam ok
dječak završio s injekcijama i ja sam odmah bolja
od danas tabletice
Laro žao mi je draga što si se prepala čuvaj se čovjek zaista nigdje niej siguran user posted image
rose lijepo se provedi na Vlašiću iako ej poslovno udahni svejžeg zraka koliko god mogneš
ostale curice svima veliki user posted image

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 526
12.10.2010 11:25:54   
rose
ma naravno idem da udahnem malo i da sta radim user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 527
12.10.2010 11:27:13   
Lara83
Da vam se malo javim i da vidim kako su nase trudnice danas...

Ja sam sinoc nakon sto sam vam se javila odmah zaspala, i jutros u 5 se probudila naspavana user posted image  
Evo danas na poslu, standardne obaveze...pa onda cu malo u tutnjazu poslije podne...
Uglavnom ne stigoh vam sinoc ni reci nalazi su mi ok, medjutim sad mi je rekao da izvadim antitjela na hepatitis B i rubeolu. Nedavno sam vas pitala da li je to obavezno, i koliko se sjecam neke su te nalaze vadile, neke nisu...Samo mi recite gdje se to vadi? Je li na DIP-u? Mora li se poraniti ujutru ili? Sve info su dobro dosle, hvala user posted image
Mina, Almaa, felix, sunce... ma to se svakome moze desiti, iako ni ja sama nikada o tome ne razmisljam.....ali mogla sam biti sama u autu pa kako bi onda (ne daj Boze), ma uzas! Zato cuvajte se, i imajte oci i na potiljku jer ovaj grad postaje leglo kriminala i svega sto uz to ide....nazalost!
Taurus kao sto felix rece, sve ce proci i sve ce izdrzati....Mi smo tu da te bodrimo i da jedna drugu oraspolozimo user posted image nedaj se ti nama!
Rose slazem se sa almom, svaka cast na hrabrosti. Sretno draga!
Ja sam sva putovanja otkazala...Sad u subotu trebala ici na svadbu u HR, ali ne usudim se. U novembru sa firmom trebala ici u Prag na konferenciju ali i to sam otkazala...
gagach kako si nam ti danas? je li prehlada popustila?

sve vas ljubim i pozdravljam user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 528
12.10.2010 11:30:08   
Lara83
IZVORNA PORUKA: voljena

dječak završio s injekcijama i ja sam odmah bolja
od danas tabletice
Laro žao mi je draga što si se prepala čuvaj se čovjek zaista nigdje niej siguran user posted image

drago mi je da je sincic bolje i da je prestao sa bocama, brzo ce on ozdraviti....
a sto se tice sinocnje situacije, pa ne znam sta da kazem...napadaju starice, djecu, zene - toliko o nasoj sigurnosti user posted image  ne ponovilo se!

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 529
12.10.2010 11:35:52   
medi87
Pozdravcicdrage moje, Laro mila zao mi je sto si se prepala, ali eto sreca u svemu da si i bila u taxiju ne d'o Bog da si hodala ulicom tako sama, zaista nigdje niko ne moze biti siguran u danasnje vrijeme, tuzno...
Kako je lijepo kad se ujutro probudis a muz sve pripremio topla kuca ljepota, eto siprobali smo novu Alfu i grije k'o ludauser posted image user posted image user posted image
Konačno sam kupila mantil i to u Fisu sinocuser posted image i bas je pep veličina 42user posted image user posted image user posted image user posted image to je prije visilo na meniuser posted image user posted image user posted image
Uglavnom zelim vam lijep dan a ja odoh malo peglati, nesta za rucak pripremiti pa na faksuser posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 530
12.10.2010 11:47:54   
naidica
zdravo moje trudnice..kako ste??? ja sam konacno juce izvadila briseve da vidim je li ona bakterija otisla,,pa tek u cetvrtak nalaziuser posted image user posted image ,, ma samo se nadam da budu dobri!!!
laro,,ne znam sta da ti kazemm..jako mi je zao sto se to tebi desilo,,ali etto cuvaj se samo..i drago mi je sto su nalazi okuser posted image user posted image user posted image user posted image
medi blago tebi kad je tvoj muzic tako uradio,,moj otisao rano da radi;( cuvaj se i nemoj se umoritiuser posted image user posted image
gagach kako si danas,,je li bolje???user posted image user posted image user posted image user posted image
sunce sta ima kod tebe,,kako si???e neka si se malo juce nahodala sa svojim muzicemuser posted image user posted image !!!
pozdrav veliki za sve ostale user posted image da vas ne nabrajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 531
12.10.2010 11:50:52   
mamin cvjetić
Ćao curice evo i ja nađoh vremena da se javim išla jutros da vadim nalaze pa se onda nešto zarovih po kući te skloni ono sklono ovo nešto malo posloži sastavi ručak i takoda se evo stigoh tek sad javiti.Avidim vi bogme vrijedne od jutros svašta nešto napisašte pa ja dok iščita sve... jutros nam nije toliko hladno bar meni.Draga laro dobro si još i prošla nego ubuduće samo u pratnji nekoga da se hoda jer ovih narkomana i lopova sve više i više još malo pa neće čovjek ni čestito iz svoje kuće moći od njih izaći.
za sve otale tudnjačice i bebice u pupama veliki pozdrav vreča poljubaca i veliki user posted image user posted image user posted image .

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 532
12.10.2010 11:51:20   
Almaa
laro, moraš da radiš takozvani TORCH nalaz, to se radi na DIP-u na mikrobiologiji (prizemlje), nisu gužve, ali ti otiđi ujutro za svaki slucaj, ja sam išla oko 9, treba ti uputnioca od dr. opće prakse.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 533
12.10.2010 11:52:48   
rose
IZVORNA PORUKA: Lara83

Rose slazem se sa almom, svaka cast na hrabrosti. Sretno draga!
Ja sam sva putovanja otkazala...Sad u subotu trebala ici na svadbu u HR, ali ne usudim se. U novembru sa firmom trebala ici u Prag na konferenciju ali i to sam otkazala...

ma znas kako je...ja radim citavu trudnocu, nisam imala komplikacija hvala Bogu, i aktivna sam...malo spora ali aktivna, stomak mi je prilicno mali...vec sam usla u 9-i pa i da se porodim sada nije neka steta, beba je razvijena...mozda malo sitnija ali je spremna za vanjski svijet user posted image  

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 534
12.10.2010 12:08:32   
Almaa
rose, super kad možeš, ja sam radila do 5-og mjeseca, ali sam pocela strašnu nervozu da osjecam na poslu i uzela sam dvije sedmice bolovanja sa namjerom da se odmorim, ali su mi u tom periodu krenule kontrakcije i nisam se usudila ponovo da pocnem raditi, mada sad osjecam da bih mogla, ali za sedmicu bi bila ista prica

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 535
12.10.2010 12:32:33   
Lara83
Medi draga tako ti je to...blago tebi pa si kuci, u gradu je haos zbog gđe.Clinton pa ako ne moras, nemoj nigdje. Bas mi je drago da si konacno kupila mantil user posted image otkad govoris! Mada kakvo nam je vrijeme, brzo cemo mi u kapute uletiti.
Naidice bit ce nalazi uredu, ne brini se ti. I ja sljedece sedmice opet moram, eh...nadoknadjujem sve ono sto nisam godinama isla kod doktora user posted image  velikiuser posted image za tebe!
Mamin cvijetic i ti znaci uzivas kuci, blago tebi...i ja sve razmisljam da uzmem malo GO ali u stanu mi je gradiliste pa mi to nikakav odmor nece biti, bolje pred kraj da uzmem.
Almaa hvala ti puuunoo na info, bas si mi pomogla. Oticu ove sedmice uzeti uputnicu pa nekad sljedece sedmice i to zavrsiti. A koliko se ceka nalaz?
Rose ma i ja radim, i osjecam se relativno dobro ali eto opet na put se ne bih usudila. Ali kao sto kazes, Travnik je blizu pa ako se kojim slucajem malecka predomisli brzo cete stici user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 536
12.10.2010 12:32:36   
m.i.n.a.
jeste sve vrijedne odjutros...stignete vala i na posao i na RR a neke i put planirat..
Rose lijepo se provedi na Vlasicu,udahni puno svjezeg zraka kazu da poslije nece biti puno prilike..
Laro tebi svaki put rade druge nalaze,pa samo te bocaju..ja to nisam vadila..uvijek je bilo ono standardno krv,urin..doduse meni secer ponavlja a ostalo je sve ok..ma najbitnije da je sve ok..
Sunce tebe nigdje,al kad je muzic kuci i za hodanje onda je sve oprosteno..samo uzivaj..vidis mozda je i to razlog boljeg spavanja,malo vise kretanja,muzic tu da fino ugodi..uhh,mozda ces sad imat suprotan problem da puno spavasuser posted image
Medi sta ti sve napisa da od posla i jos na faks..svaka cas_t dragauser posted image
Gagach..ili mi se cini ili te ovih dana,tj.sati nema..nadam se da j sve ok..odmori malo od posla,uradice se..nekad..
Taurus..evo malo i od nas za poleta,nemoj biti tuzna i neraspolozena..bitno da ste dobro (mada vjerujem da ti je dojadilo to stalno slusat ) ako se moze kako pomoci javi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otidji malo i na temu izvale vasih muzeva,mislim da ces se nasmijati..
Vojena bravo za velikog batu,sigurno se dijete vise isprepadalo..a i tebi je lakse..samo nek su zdravi pa sve lake.
Mrkva i ti si nam skoro..odkad nismo cestitali nikom..mada je vala i za cestitanja sto si-ste-cemo hrabro i uprno izdrzat ovig devet mjeseci isam porod..Bravo za nas sve..
Ladyblue i ti si nam se dala u skitnju..samo se utopli,ovo je vrijeme prevrtljivo..
Esmina i bebina mama  joj tih igracaka koliko god da razdvojs opet se skupi,znam po sestri,pola baci,odjeli,skloni i opet puno..tacno da se ima o sta saplitat covjek
Ja sam se jutros nadigla u pola sedam,mm imao trebao neke papire ganjat pa hajd ko ludi oboje da idem i ja,trebala na jednustranu on na drugu da prije zavrsi,kad sam se vratila solju caja sa dosta limuna i malo sam jos odspavala..nekako me i danas drzi glavobolja ko od prehlade,nos radi..al nedam se ja,udarila sam po svemu sto znam da je dobro a da smijem..Meni ce muzic slj.edmice vjerovatno par dana na put pa mi basneobicno,strah me i aviona,sve nekakve misli Boze sacuvaj dolaze,sinoc ja legla kod njega u krilo i kontam nedaj Boze da sta avionu bude..ma odmah bih mogla plakat a njemu da kazem kakv je reko bi nikud on neide..znam da ima i hormona,znam da nam je ovo i prvo odvajanje da ismo u istoj bar zemlji al eto..lude misli dolaze..bice bolje,bice sve ok..
Ivana,Laro,cvjetic Rimljanka...i sigurna sam da nas jos ima..veliki pozz za sve..

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 12.10.2010 12:33:11 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 537
12.10.2010 12:39:12   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Lara83

A koliko se ceka nalaz?

10 do 15 dana

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 538
12.10.2010 12:42:21   
m.i.n.a.
P.S.sad vidim da imam hiljadu pravopisnih gresaka pa izvinite,bice bolje drugi put..user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 539
12.10.2010 12:47:44   
Lara83
Mino draga,
Pita mene doktor sinoc pa gdje su vam nalazi? a ja govorim evo ih....a on opet: ma ne ti, gdje su vam ostali nalazi? A ja blenula u njega, ne znam sta da mu kazem...pa reko ja sam samo te nalaze radila (papa/kolposkopija i 2x krv i urin). Kaze on Boze sacuvaj user posted image tako da mi bockanje opet slijedi slj. sedmice, a da vi samo znate kako se igle bojim uh uh....ali sve za ovog malog pisonju!
Sto se tice putovanja avionom, nemoj se molim te sekirati i nemoj uopste misliti na takve stvari. Vratit ce se on hairli i sve ce kako treba proci. Vjerujem da ce ti tesko pasti prvo razdvajanje, ali sve je to normalno. Vidjeces kako cete se pozeljeti user posted image  Ne brini se mila!
A ti manje hodaj po ovoj zimi da ta prehlada prodje. Cuvaj se!

Almaa uh pa onda bi ja trebala vec u ponedjeljak da odem to zavrsiti...hvala jos jednom user posted image user posted image

Rimljanka nema te nesto, nadam se da je sve ok user posted image  falis!

< Poruku je uredio Lara83 -- 12.10.2010 12:48:24 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 540
12.10.2010 13:45:40   
peky
Molim pomoc....ja se pod prvo izvinjavam sto se ubacujem ovako u temu ali vidim da ste ovdje najaktivnje hehhehe pa da vas nesto upitam....termin mi je za 12 dana i jutros odem u vojnu jer mi je dr.prosle sedmice reko da dodjem ponovo za 5 dana i ja odem i predam knjizicu u nadi da ce me pregledati koji god doktor to bio....medjutim samo mi uradise CTG i poslase me kuci...nikakav UZ nisam uradila nit me ko upito kako sta....pa da vas pitam jel se ja moram narucivati gore il samo sutra da odem u kabinet predam knjizicu i kazem dosla sam na UZ????? nije mi jasno nikako......nazalost veoma sam kasno otisla u vojnu bolnicu pa jos nisam ni dr.uganjala koji ce me voditi jos ovo 12 dana....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 541
12.10.2010 14:17:04   
sunce27
Prave ste vrijednice, ja sam ustala oko 12 ljencarim od kako mi je muz na godisnjem! Sada idem malo u setnju sa dragim da iskoristimo ovaj njegov godisnji! gagach mila kako si ti danas? peky ja idem u Vojnu i najbolje ti je otici nekada pred vecer jer ima dezurni doktor koji radi i reci da si dosla na UZ, vecina trudnica tako dolazi! Pozdrav za sve vas!

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 542
12.10.2010 14:29:32   
rose
ja sam prosle sedmice tako u danasnji dan uganjala Masica..sto znaci de je vjerovatno sinoc opet bio dezurni ...vec imam jedan nalaz s njegovim imenom i pecatom tako da mogu racunati da sam mozda uganjala svog doktora...meni je jos 26 dana do termina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 543
12.10.2010 14:59:27   
ladyblue RR
peky, to ti je redovni CTG i sada ga trebaš ponavljati jednom sedmično do 40. sedmice. nakon toga ići ćeš svaka 2 dana i radit će CTG.
ja se opet nahodala. išla mijenjala ličnu, išla u PIO po nekakvu glupu potvrdu koja mi treba da predam sa ostalih milion dokumenata kada budem podnosila zahtjev za onu porodiljskiu naknadu. rose, počni ovo ganjati kada se vratiš sa Vlašića jer treba dosta papira.
što se tiče putovanja, ma to je sve ok ako je trudnoća uredna. ja sam sve do 9. mjeseca putovala negdje bar jednom mjesečno. i sad bi ja ali muž neće nigdje. u 4. ili 5.mjesecu trudnoće sam išla u Švedsku avionom do tamo a autom nazad. ništa strašno osim što je daleko...
Laro, mino, što se nalaza tiče to morate vaditi kako vam kaže vaš doktor i druge vam nema. mislim da sam ja šampion vađenja nalaza i već su mi živci pri kraju bili kada sam ušla u 9. mjesec i sada nema više nikakvih krvnigh slika, urina itd. ja sam samo na transfuziologiji bila 6 puta, pa hematologiji 4 ili 5 puta. o ovim "običnim" nalazima iz DZ i urinokulturi da i ne govorim...ali šta da se radi...kada se nešto mora-mora se.
pozrdav svima...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 544
12.10.2010 16:43:14   
rose
IZVORNA PORUKA: rose

ja sam prosle sedmice tako u danasnji dan uganjala Masica..sto znaci de je vjerovatno sinoc opet bio dezurni ...vec imam jedan nalaz s njegovim imenom i pecatom tako da mogu racunati da sam mozda uganjala svog doktora...meni je jos 26 dana do termina

ustvari prosle sedmice sam ga uganjala u ponedjeljak navece

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 545
12.10.2010 16:45:05   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

peky, to ti je redovni CTG i sada ga trebaš ponavljati jednom sedmično do 40. sedmice. nakon toga ići ćeš svaka 2 dana i radit će CTG.
ja se opet nahodala. išla mijenjala ličnu, išla u PIO po nekakvu glupu potvrdu koja mi treba da predam sa ostalih milion dokumenata kada budem podnosila zahtjev za onu porodiljskiu naknadu. rose, počni ovo ganjati kada se vratiš sa Vlašića jer treba dosta papira.
što se tiče putovanja, ma to je sve ok ako je trudnoća uredna. ja sam sve do 9. mjeseca putovala negdje bar jednom mjesečno. i sad bi ja ali muž neće nigdje. u 4. ili 5.mjesecu trudnoće sam išla u Švedsku avionom do tamo a autom nazad. ništa strašno osim što je daleko...
Laro, mino, što se nalaza tiče to morate vaditi kako vam kaže vaš doktor i druge vam nema. mislim da sam ja šampion vađenja nalaza i već su mi živci pri kraju bili kada sam ušla u 9. mjesec i sada nema više nikakvih krvnigh slika, urina itd. ja sam samo na transfuziologiji bila 6 puta, pa hematologiji 4 ili 5 puta. o ovim "običnim" nalazima iz DZ i urinokulturi da i ne govorim...ali šta da se radi...kada se nešto mora-mora se.
pozrdav svima...

pa ja sam na ugovoru o djelu i prijavljena na biro...znaci dobijat cu naknadu kao da sam nezaposlena...ne znam sta u tom slucaju treba user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 546
12.10.2010 18:10:58   
gagach
Caos mojim dragim trudnjacama...evo sam si sada napravila caj od brusnice i rekoh da vidim sta se desava kod vas. Ja sam danas malo odmarala...nisam isla na posao rekoh da odlezim bar jedan dan i nije mi bila losa ideja...malo sam boljeuser posted image  Sinoc smo mm i ja u pola 1 istrcavali iz kuce jer je pauk zaredao po parkingu i nosio auta zbog gdje Clinton...ne mogu da vjerujem da nisu najavili ili neku obavjest dali da se ne parkira uz ulicu...poludila sam... odnjeli su jedno 100 auta...mi smo svoje spasili hehehe ali da ste samo vidjeli jutros u pola 8 haosa kad je raja krenula na posao a ono nigdje ni jednog auta ahhahha vrh!
medi bas mi je drago da si kupila mantil...sta fali...velicina 42 je jedna divna velicina za zgodne zeneuser posted image  cuj...
naidica joj nadam se da si uspjela otjerati baje i da se nece vracati vise...drzim fige da nalazi budu uredniuser posted image
sunce pa ti bas uzivas sa muzem...setnja, romantika i odmor...divno...user posted image moj cuva preostalu sedmicu godisnjeg za april aBd pa da moze spojitiuser posted image
m.i.n.a joj vjeerujem da te prpa zbog odvajanja od muza i njegovog putovanja...ne sikiraj se...naviknes sa godinamauser posted image  salim se ja malo...i nemoj sebi da stvaras nervozu...sve ce dobro proci i muzic ce se vratiti dok trepnesuser posted image
laro ajoj draga sad procitah sta ti se sve izdesavalo...svaki put oplaces taj GAK na ovaj ili onaj nacin. a sto se tice grada...nemam rijeci...vise nigdje nisi siguran...uzas...nadam se da si se smirila...nemoj da mi sikiras bebachauser posted image
a sto moras raditi TORCH?
cmokic sviiima

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 547
12.10.2010 19:03:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

pozrdav svima...

pa ja sam na ugovoru o djelu i prijavljena na biro...znaci dobijat cu naknadu kao da sam nezaposlena...ne znam sta u tom slucaju treba user posted image

eh onda ti ne treba mnogo papira...lična, CIPS prijava i mislim da je to-to.
meni treba nekakvih potvrda i gluposti bezbroj.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 548
12.10.2010 19:36:57   
ivana st
Večer drage moje!
Ja sinoć skoro ništa nisam spavala, satrale me mučnine, pa sam danas prespavala pola dana.Sutra sam kod ginekologa i jedva čekam da vidim svoju mrvicu na UZV i samo molim Boga da bude sve uredu!
Lara tebi je jučer vidim bio lud dan, srećom je sve dobro završilo.
Vidim da ima dosta trudnica koje još sitno broje user posted image . Osjećaj je sigurno prekrasan! meni se sad čini da do mog termina ima sto godina user posted image , dani se sporo vuku, još posebno kako sam prestala radit.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 549
12.10.2010 20:03:22   
gagach
IZVORNA PORUKA: ivana st

Sutra sam kod ginekologa i jedva čekam da vidim svoju mrvicu na UZV i samo molim Boga da bude sve uredu!

ma mora da bude ureduuser posted image  javi nam se obaveznouser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *