|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
7.10.2010 11:17:18   
voljena
probejte skuhat jabuku u vodi i nek malo dužekuha
ne šećerite je nego samo ono nek se ukuha kao malo jači kompot
i to pijte i jedite one jabuke isprane user posted image
meni ej odvratno ali je pomagalo dok sam patila od zatvora

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 376
7.10.2010 11:19:05   
amiboj
Lara83, bilo je i u Mercatoru (u zadnje vrijeme slabo), ima u DM-u, u apoteci...oko 10 KM je
Hvala na lijepim zeljama :)

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 377
7.10.2010 11:19:37   
Lara83
IZVORNA PORUKA: voljena

probejte skuhat jabuku u vodi i nek malo dužekuha
ne šećerite je nego samo ono nek se ukuha kao malo jači kompot
i to pijte i jedite one jabuke isprane user posted image
meni ej odvratno ali je pomagalo dok sam patila od zatvora

hvala voljena, probat cu i to...
ma sve bi popila/pojela samo da ne moram misliti jos i na anamo ''nju'' user posted image

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 378
7.10.2010 11:20:43   
Lara83
IZVORNA PORUKA: amiboj

Lara83, bilo je i u Mercatoru (u zadnje vrijeme slabo), ima u DM-u, u apoteci...oko 10 KM je
Hvala na lijepim zeljama :)

hvala draga,
ja imam nekakvu americku brusnicu, pa kad to potrosim idem u potragu za encian user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 379
7.10.2010 11:21:33   
aldi87
jutro trudnice...jeste li se naspavale...ja nemam sna nikako,pocijelu noc ne spavam,sad bila u vojnoj na ctg termin je za 10 dana,noge me bole i ledja,ma jedva hodam.....ljubim vas sve

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 380
7.10.2010 11:39:01   
voljena
sretno aldi
a što se tiče bolova mene ne popušta evo već 20tak dana user posted image

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu aldi87)
Neposredna veza do poruke: 381
7.10.2010 11:50:15   
medi87
Pozdrav drage moje, sory sto se nisam ranije javila, juce sam haman pola dana pjesacila :-) dosla kuci umorna k'o konjuser posted image user posted image user posted image i onda otisla s muzem do kuma umrla mu anna, pa malo otisli, a i konekcija mi bila slaba pa mi se nije dalo muciti
Uglavnom sto se tice uzv bebica je ok, rucice moje kako su medene samo sam njih uspjeha vidjeti akko treba od sunca u sobi iako je zamarceno akd meni okrnee ekran slabo se vidi od s.zraka, bebica nije dala da se vidi je li decko il curetak ali bitno je da je sve uredu. Dala mi je da ponovim nalaze pa cu otici sljedece sedmice da izvadim krvnu sliku i uradim urin, nadam se da je zeljezo boljeuser posted image i da nema baja u urinu
mynxlee sretno da sce prodje aBd kako treba
ostale  moje curice hvala sto brinete i pitate za mene, svima velikiiiiiii zagrljajuser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

src="http://b1.lilypie.com/lAXip1.png" alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" />
user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 382
7.10.2010 12:54:36   
gagach
IZVORNA PORUKA: Lara83

IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: Lara83

IZVORNA PORUKA: gagach

danas cu odmah kupiti brusnicu...
i da vam kazem...MRZIM SUHE SLJIVE!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  fuj, fuj, fuj vise... MRZIM DONAT!!!! I JABUKE I VODU...samo me sve to skupa napuse a nista od wc-auser posted image user posted image user posted image

meni je pomagala kamilica ali malo jača dvoije kesice na jednu šolju od dva dl

meni nista, i to sam probala user posted image

stvarno me muci to izludit cu...a najgore mi je kad mi kazu MORAS IMATI STOLICU SVAAAAKI DAN!!! ok... al kakoooooooooo?user posted image user posted image user posted image  danas cu kupiti probavin...danas cu svasta kupiti i onda povratiti hahhauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
kazu doktori da je normalno do 3x dnevno imati stolicu, a meni se znalo desiti i po 5-6 dana nista.
a sta je probavin? smiju li trudnice piti? to je vjerovatno TAJ tajni lijek koji ce nam pomoci user posted image

HAHAHAHAHHA strasno...pa to su one zitarice neke probavin mogu se sa mlijekom ili vodom jesti...fuj...uzasne su i bez ukusa al moram i to probati...to sam procitala u onim novinama TRUDNA & LIJEPA hahahahahahhaahah 

< Poruku je uredio gagach -- 7.10.2010 12:55:36 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 383
7.10.2010 13:23:03   
Rimljankaa
Da vas pozdravim i poljubim pupe...

Ja sma danas dala treci nalaz urinokulture,pa cemo vidjeti slijedece sedmice sta ce nalazi pokazati...

Pijem zeljezo,pijem brusnicu,imam redovnu stolicu...Eto...  Trudnicki sta da vam kazem?!user posted image user posted image

Za kile nebrinem..Sta me briga..Evo jedem cokoladu i lakiram nokte  user posted image

Poslije podne na UZ,bas se radujem i jedva cekam!!! :))))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 384
7.10.2010 13:26:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Ja sma danas dala treci nalaz urinokulture,pa cemo vidjeti slijedece sedmice sta ce nalazi pokazati...

Pijem zeljezo,pijem brusnicu,imam redovnu stolicu...Eto...  Trudnicki sta da vam kazem?!user posted image user posted image

Za kile nebrinem..Sta me briga..Evo jedem cokoladu i lakiram nokte  user posted image

tako trebauser posted image user posted image user posted image user posted image uzivaj danas uu svom suncu.

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 385
7.10.2010 13:35:57   
gagach
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

supeeer!!! cokolada je divna hehehe
javi nam se poslije uz -a !!! mogu misliti kako je bebi sad vec veeelikiuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 386
7.10.2010 13:44:38   
medi87
Ja da kopiram ime ove nase forumasice nisam mogla zapamtiti i vidi sta sam ubacila,njene ticker e  jesam blesava

RR porodica :-)))

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 387
7.10.2010 13:49:58   
Rimljankaa
Aha,vec je velika masalah! Stalno se lupka,udara,vrti i daje do znanja ko  je glavni!

Ne znam je li se vama isto desava,ali ja po gradu samo gledam prodavnice djecije opreme?! Djeciju gardarobu i ostalo.. Nekako mi dosadno postalo za sebe gledati...

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 388
7.10.2010 14:52:56   
aldi87

sretno aldi
a što se tiče bolova mene ne popušta evo već 20tak dana user posted image

hvala draga,i ti si pri kraju cini mi se....

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 389
7.10.2010 14:55:37   
Sekic
Haj  trudnice, gegach probaj pit sirutkou  ima da da si na wc-u za kratko user posted image user posted image pozzzz

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 390
7.10.2010 15:02:06   
Sekic
Pozzdrav dage moje trudnic, kako ste mi sve, nije me juce bilo, bas te mi falile da procitam koju pametnu... bila sam na mjerenju tlaka 160/100 katastrofaaaaaauser posted image ... je da ako Bog da sve prode ureduu i sa user posted image i samnom..kako ste mi vi sve, sta se desava sa vama?user posted image user posted image user posted image vas sve

(odgovor članu Sekic)
Neposredna veza do poruke: 391
7.10.2010 15:07:49   
ladyblue RR
amiboj, sretno i da to sve prođe što lakše.
ja sam danas bila i kod svog doktora na kontroli. Moja curica je narasla i već ima 3kg. Sve ok što se bebe tiče ali sam ja popila vatru zbog kilaže. u 37. sedmici sam i dobila sam samo 5 kg. Moram se natjerati da jedem da pokušam do kraja navući bar još koju kilu. Izaći ću iz bolnice mršavija nego što sam bila prije trudnoće. Jedem ja, ali neišta specijalno. jednostavno jedem kad sam gladna i onoliko koliko mi treba. Rekao mi je i da se pozabavim bradavicama jer bih mogla imati problema sa dojenjem. Trebam ih pokušati izvući vani koliko god mogu i očvrsnuti ih. Samo mi još to fali!!!
Trebam otići kupiti one podloške za dojenje ako bradavice ne budu dovoljno vani.
rose, i ja sam kupila ovu ogradicu. trebam sjesti napraviti spisak šta mi još fali pa da to pokupujem ovih dana.
usitnilo a ja se pravim kao da imam još 3 mjesecauser posted image

(odgovor članu Sekic)
Neposredna veza do poruke: 392
7.10.2010 18:17:23   
sunce27
Kako ste danas sve moje drage trudnice? Ja sam citav dan prelezala imala sam malo temperaturu i grlo me boli, sada sam malo bolje pa reko da se malo javim! Rimljankaa samo ti duso jedi i javi nam kako je bilo na UZ, moj je tek za nekih 10-ak dana i jako sam nestrpljiva! Pozdrav za sve vas!

Neposredna veza do poruke: 393
7.10.2010 18:19:23   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

amiboj, sretno i da to sve prođe što lakše.
ja sam danas bila i kod svog doktora na kontroli. Moja curica je narasla i već ima 3kg. Sve ok što se bebe tiče ali sam ja popila vatru zbog kilaže. u 37. sedmici sam i dobila sam samo 5 kg. Moram se natjerati da jedem da pokušam do kraja navući bar još koju kilu. Izaći ću iz bolnice mršavija nego što sam bila prije trudnoće. Jedem ja, ali neišta specijalno. jednostavno jedem kad sam gladna i onoliko koliko mi treba. Rekao mi je i da se pozabavim bradavicama jer bih mogla imati problema sa dojenjem. Trebam ih pokušati izvući vani koliko god mogu i očvrsnuti ih. Samo mi još to fali!!!
Trebam otići kupiti one podloške za dojenje ako bradavice ne budu dovoljno vani.
rose, i ja sam kupila ovu ogradicu. trebam sjesti napraviti spisak šta mi još fali pa da to pokupujem ovih dana.
usitnilo a ja se pravim kao da imam još 3 mjesecauser posted image

e moja lady kako se to razlikuje...ja nabacila skoro 20 kg a beba sitna user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 394
7.10.2010 18:27:04   
ladyblue RR
ja sam i očekivala da će beba biti krupnija. visoki smo i suprug i ja s tim što je on i krupan. ja sam visoka 180cm i vitka a suprug je 192 cm tako da mi je logično da je i ona duga...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 395
7.10.2010 18:30:54   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam i očekivala da će beba biti krupnija. visoki smo i suprug i ja s tim što je on i krupan. ja sam visoka 180cm i vitka a suprug je 192 cm tako da mi je logično da je i ona duga...

moja bebica ima tek oko 2300 grama ja sam 171 a bila sam vitka do 28-e user posted image  a mm je negdje malo preko 180 user posted image  hajd beba sitna, bitno je da je zdrava i tebi to treba biti

Neposredna veza do poruke: 396
7.10.2010 19:30:20   
ladyblue RR
ma to mi je jedino i važno...baš me briga i za manjak mojih kilograma i za sve....samo da se ona meni živa i zdrava rodi

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 397
7.10.2010 19:52:26   
rose
tek sad pogledah svoj ticker...od danas smo u 9-om mjesecu user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
7.10.2010 22:09:33   
sarah
Dobro vece trudnjace user posted image
Vidim nisam jedina koja ima problema sa stolicom.
Donat sam prestala da pijem, gadi mi se vise a ne pomaze mi nista.
Gagach, hvala za info, moracu i ja da trazim recept za dabroston.
Ako si kupila taj probavin javi nam za koji dan ima li kakvih rezultata.
Jesi li probala sam kivijem? Meni izgleda u zadnje vrijeme on pomaze, mada opet nije to to.
A imati stolicu svaki dan u trudnoci - to je za mene nemoguca misija. Ja bi bila sretna kad bi je imala svaka tri dana.
Laro, pa tebi je bolje kad dodjes na posao, bar malo odmoris.
Sto se tice mog pregleda vidjela se bebica i pokazala mi je vrat, ali se ne vidi nuhalni nabor.
Ali eto ako ona kaze da je sve uredu ne bi trebala da brinem. Otisla bi ja opet uskoro negdje na ultrazvuk ali me strah tako cesto da ga radim bez obzira sto kazu da nije stetan. Inace, kontrola mi je za mjesec dana.
Sunce, kako si ti, jel ti bolje?
Rimljanko, ja jos uvijek ne gledam toliko radnje sa djecijom opremom, ali itekako gledam trudnice i njihove stomake, kao i male bebe user posted image  

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 399
7.10.2010 23:47:24   
sunce27
Sarah, ma bolje sam sada nemam temperaturu ali grlo me pomalo boli nadam se da ce da bude ok! Kako si ti?? Rimljankaa, kako je bilo danas na UZ? Sto nam ovo nema m.i.n.e? Pozzz

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *