Rimljankaa
|
Hvala vam za podrsku... Popila sam apaurin,malo da se smirim.. bas me ovo potreslo.. M.i.n.a,u tome i jeste problem sto on meni,koliko ja vidim,hoce bez razloga da uradi carski rez. On to radi ako da bi mi nekakvu uslugu ucinio. jer kad krene prirodan pord,on mozda nece biti tu,jer ko zna koji ce doktor biti,a ovako ako je carski on bi mi 100% radio,jer bi se tako dogovrili. Ocekuje pare i otprilike zna da ce ih dobiti.. Nije frka u parama, je.. pare,nego mi se ne ide na carski rez bez razloga. Imam super trudnocu i sve je normalno,do sada nisam imala nikakvih,ama bas nikakvih problema. Beba okrenuta vec odavno,glavica dole,plodna voda uredu,velicina bebe uredu..sve je najnormalnije,nisam jos ni u terminu,samo se ceka da me najnormalnije zaboli i da krene porod,a on sad pominje carski rez. Najgore sto ja to ne mogu odbiti,jer ne mogu na sebe preuzeti taj rizik... A on na pregledu uvijek moze nesto naci kao razlog zasto carski. Do sada mi ga niko nije pominjao,jer nije bilo razloga...Nema ni sad,ali ga on izmislja. Vidjecu sta ce u utorak reci..Jos mi je napomenuo,da bi me mogao i u utorak poroditi... Kao da mi ucini nekakvu uslugu... NIje ni taj carski strasan. masu zena se pordi carskim rezom,samo mi se ne poradja na carski rez,ako vec nemoram. da postoji neki cvrst i valjan razlog zasto bi trebala na carski,otisla bi bez problema. Ali zasto da idem,ako nemoram? Citala sam i slusala o tome kako je najbolji prirodan porod,naravno ako je sve normalno i uredu,sto kod mene ocigledno jeste. I ja sam tog misljenja da se najbolje prirodno porditi,i ako mozda u prvi momenat vise boli,ali je Bogom i prirodom ostavljeno tako,i svaka zena je stvorena da bi radjala... A meni se sad namece nesto sto nezelim i nemoram!!! A ja sma tu gotov pa nemocna. U tome je problem!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|