m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (2.1.2011 11:24:08)
|
Jutric... Sretna Nova godina...bas nam je lijepo otpocela sa vijestima... Mama2b cestitamo i sve najljepse zelim tebi i tvojoj bebaci,mazite se i volite se.. Cickolini dobro dosla kuci..uzivaj i slusaj savjete doktora... Medi..e misa mu sta bi sa curenjem,ako si zabrinuta pravac doktor,da se ne sekiras i ne brines..a vjerujem da si se zabrinula...mada vidjela si da ima raznih perioda u trudnoci pa sve dobro zavrsi pa ce tako i ovaj tvoj strah..javljaj nam se..jos ovih pedesetak dana i gotovo pa ce nam faliti.. Rimljanko..vrti li se beba..kod mene od nove godine jaaakoo...i ceeesto..skroz se stomak izoblici.. Ja sam u petak isla na prvi ctg,tri sestre ili doktoricu su se izmjenjale da bi nasle polozaj u kome se dobro cuje jer su zelkjele da i mm cuje,kaze kad se vec potrudio pa dopratio mamu nek uziva..ali bebac se vrti..ma nije 10 sekundi na jednom mjestu..:))posebno je bila fina jedna od njih ali ne znam kako se zove,ljubazna,pricljiva,mazi stomak da se smiri,prica..nije naravno nista pomoglo ali ona je za 10..a obzirom da nevodim trudnocu u Skerlicevoj bas sam se iznenadila ljubaznoscu..ili je to sto je bio 31.:) Poslije odem u Kumrovec na ocitanje ctg,i dr.mi da uputnice da uradim ctg i uz na jezeru i povadim jos neke nalaze..pa da to opet donesem njima..malo me cudi sto mi nije dao odmah tu veliku uputnicu al trazicu im vala u utorak..uglavnom,bebi je dobro,ja dobro,prehlada prolazi..mm me pazi..ali je zabrinut..on je isprepadan vise nego ja koja ce se poroditi,nekad mi dodje da mu kazem da popusti vise,na svakom koraku daje savjete ko da je dr.mr.sc.ginekologije i akuserstva ali znam da mu nije lahko pa sutim..sad zove sveki,on jutros otisao na kafu da ih vidi,kaze sveki zali se mm sto ne dolaze,pa jesul sto ljuti,pa znajul oni da sam ja trudna a sama..hihihi...moracu sa njim ozbiljno porazgovarat kad se vrati,inace on nece prezivjet januar ako ovako nastavi:))juce su mi bile seke,bas nam bilo lijepo.. Svima veliki pozz..pazite se, ili jos bolje nek vas paze..mazite stomacice..a ove nase mamice svoje bebice...
|
|
|
|