Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (20.12.2010 9:41:46)
|
Jutro drage moje.... Ja sam se fino naspavala. Probudila se,pogledam noge- Boga mi fino otekle. I vidim da saku od ruku malo teze savijam,znaci da sam bas pocela oticati. Moracu opet na ananas navaliti-kazu da pomaze kod otoka. Jucer su me kosti bas boljele, i to krsta i ove kosti izmedju nogu. Valjda se tjelo priprema za porod. Koliko to ranije pocne da boli???? canim, ja nemam te grceve ni trnjenja,samo kazem bol u kostima,koja nije jaka,izdrzljivo je. Mery s. bas cu pogledati ovih dana te Nuk-ove flasice i sta pise na njima.Znam da nisu skupe,a cijena me i ne zanima puno,voljela bi samo da najdem onu pravu. Chicco su oko 26KM. Rose,stavila sam stranicu u favorites. Kakva je danas Suraja? Slusa li? Bas mi je bilo smjesno da se djete umiri na zvuk usisivaca ili fena... Slatkica :) A kakvi su to preskoci u razvoju? A vidim Rose da i ti koristis Nuk-ovu flasicu. Vecina vas... Vidjecu opet sta cu da kupim. Taurus i meni se desava ovih dana da se probudim tako rano,u 4h ili 5h odem u wc i ne mogu vise da zaspim. Pa muka ziva. Neko jutro sam pravila spisak sta mi treba da kupim rano ujutru. Ja sve kontam da mi je to od straha i treme i iscekivanja... Vilo,i mene nekad stoma zna svrbiti. To se koza razvlaci i normalno je... Samo se mazi... Pa da spasimo sto se spasiti moze. Kad sam bila sad na UZ,kaze meni doktor,uh sto mi smeta ova tvoja krema protiv strija,smanjuje vidljivost UZ. Kao po ekranu mu sve kao sitni pjesak.. :) Ali kaze super je sto je koristis :))) Medi, sretna vam godisnjica braka!!!!!!! Sve najbolje i da ih jos puno docekate skupa sa punoooo bebica oko vas :)))
|
|
|
|