RE: ginekolozi? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

malenemrvice -> RE: ginekolozi? (20.11.2009 13:55:12)

Dr.Naima Imširija je za mene najbolja doktorica na Koševu, imam samo pozitina iskustva sa njom, a obzirom da sam cuvala trudnocu i lezala u bolnici na Koševo, nagledala sam se svega i svacega...mito i korupcija ide na sve strane. a odnos pacijent doktor katastrofalan osim ako imaš više stotica da ubaciš u djepove bijeli mantilica, necete imati takvih problema..a da nebih dužila savjet za mlade trudnice od mene je da izbjegavaju  Dr.Rovcanina!!!!!!

strelitzia -> RE: ginekolozi? (10.12.2009 8:42:19)

Da li neko može da mi preporuči ginekologa u Jajcu?
Pokušavamo 5 mjeseci pa bih htjela otići na pregled .
Hvala!

batterfly -> RE: ginekolozi? (10.12.2009 13:48:01)

Za Jajce, fakat, ne znam, ali imas u Travniku, ako ti nije daleko, ODLICNOG ginekologa, ...(dr. Haris)pa ako zelis, mogu ti detaljnije sve objasniti...

LP i sretno!

strelitzia -> RE: ginekolozi? (14.12.2009 13:08:39)

Hvala ti na odgovoru!
još ću se malo raspitati pa ako ne saznam ništa onda možda odem i u Travnik.

medoo -> RE: ginekolozi? (11.1.2010 0:04:42)

Znate li išta o dr Haveriću??
Je li ko imao iskustva s njim??

yasemin -> RE: ginekolozi? (14.1.2010 19:09:02)

DA LI NEKO OD  VAS IDE KOD DR. ROVČANINA??

prva -> RE: ginekolozi? (15.1.2010 13:18:48)

IZVORNA PORUKA: yasemin

DA LI NEKO OD  VAS IDE KOD DR. ROVČANINA??

Moja prijateljica je otisla jednom i rekla "ne bih vise".

yasemin -> RE: ginekolozi? (15.1.2010 20:38:37)

zar je bilo tako loše? ja sam bila jednom al privatno nije mi se učinio tako loš[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

malenemrvice -> RE: ginekolozi? (27.1.2010 15:31:11)

ja sam već napisala...njega treba izbjegaaaaaavati, što dalje to bolje. Da nebih "normalnih" doktora ja svoju malenu mrvicu nebih ni rodila jer po njegovom mišljenu na početkku moje trudnoće ja nisam ni imala plod samo kesicu bez igdje icega koju su trebali da ociste...ma uzas...nedaj Bože nikom...

anidla -> RE: ginekolozi? (27.1.2010 15:50:13)

ne daj Boze ikad vise da sretnem dr. Rovcanina [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

yasemin -> RE: ginekolozi? (28.1.2010 13:03:33)

drage moje stvarno ste me šokirale s dr. Rovčaninom
jel on direktor negdje ?na koševu ?
ja sam jednom kod njega bila privatno ...bio je extra ...valjda zato što je privatno...
može neka preporuka ginekologa koji radi privatno jer ja nisam iz sarajeva tako a mi to odgovara

malenemrvice -> RE: ginekolozi? (29.1.2010 12:41:22)

nije on nikakav direktor...on nema svoju privatnu ordinaciju koliko ja znam on radi povremeno kod Amire Frljak na Grbavici i još kod neke doktorice u Papagajci...ma što dalje to bolje...a privano neznam obzirom da sam ja išla na Koševo kod Dr.Naime Imširije, mogu ti samo nju preporučiti, sa njom imam samo pozitivna iskustva i Dr. je za čistu 10-tku!!!

yasemin -> RE: ginekolozi? (29.1.2010 15:53:11)

HVALA NA INFO
MOŽEŠ LI MI DATI DOKTORICIN KONTAKT ..DA LI ONA RADI PRIVATNO?

Zumbulak -> RE: ginekolozi? (29.1.2010 16:03:26)

Cao cao trudnice!

moram staviti komentar na dr. iz Travnika sto ga je preporucila batterfly....ja sam inace iz Travnika, al sam sad u Sarajevu (priveli me [sm=smiley1.gif]) i cula sam od mame i dosta trudnica da je Haris dobar dok god dolazis kod njega privatno i stavljas mu pare u djep, a prilikom poroda (jos ako ne dao Bog bude komplikacija) nema nigdje njega ni na mapi. to sam ja cula stvarno iz dva - tri pouzdana izvora.

a sto se tice dr. Haverica (odgovor za medoo) i ja sam kod njega, ja sam inace bila sve privatno i sad u 8 mjesecu sam se prijavila na Kosevo, i dr. je ok...bar meni....

veliki pozdrav od nas dvoje

lilix -> RE: ginekolozi? (29.1.2010 16:13:22)

IZVORNA PORUKA: malenemrvice

ja sam već napisala...njega treba izbjegaaaaaavati, što dalje to bolje. Da nebih "normalnih" doktora ja svoju malenu mrvicu nebih ni rodila jer po njegovom mišljenu na početkku moje trudnoće ja nisam ni imala plod samo kesicu bez igdje icega koju su trebali da ociste...ma uzas...nedaj Bože nikom...

isti slučaj, poslao me na kiretažu, ubjedio me da je mrtav plod il ima samo kesa a evo me sad hvala Bogu u sedmom mjesecu, ma ne daj Bože nikom, aj [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , odmah se ospem kad čujem njegovo ime

za dr. Naimu Imšija i ja dajem sve pohvale, i čovjek je i doktor, svaka joj čast

medoo -> RE: ginekolozi? (31.1.2010 22:13:51)

Zumbulak, hvala ti..
kod Haverića sam već godinu dana (problemi zatrudnivanja). pitala sam " onako" jer ne mogu nista da pronadjem o njemu na forumima pa rekoh da nije ko imao iskustva s njim..
za mene je odlican doktor a pogotovo osoba i sad zasad ne bih ga mijenjala ni u snu...

shejla -> RE: ginekolozi? (31.1.2010 22:21:21)

ja sam isla u Skerilicevu kod dr. Tabori, koja je sad u penziji [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Par puta sam se potrefila i kod nekih drugih i sve su bile OK (ne sjecam se imena, ali 3 sam promjenila i sve su mi bile dobre)... zasto niko ne ide u Skerlicevu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

brzamala -> RE: ginekolozi? (1.2.2010 8:54:33)

Isla i u Skerličevu ali su im losi aparati...ultrazvuk prahistorijski. Imala takoder, i negativno iskustvo sa dr. Tabori,  i prebacila se na Otoku. Uslovi mnogo bolji a i prezadovoljna  sa dr. Čehajić.

malenemrvice -> RE: ginekolozi? (1.2.2010 10:46:17)

e nemogu da vjerujem...pa covjek je budala, fakat ga trebaju izbaciti iz klinike, mislim da je vakat za penzije!!

dubravka01 -> RE: ginekolozi? (3.2.2010 11:02:22)

Cao svima,

Vidim da je tema malo po zastarjela, ali mozda se neko javi...
Htjela bih pitati da li netko zna kakav je ginekolog u Eurofarm-u na Ilidzi?
Ako neko zna neke detalje i informacije, bila bih zahvalna da postira.

Amelaa RR -> RE: ginekolozi? (6.2.2010 22:34:17)

IZVORNA PORUKA: senda

cao svima vec cetvrtu godinu pokusavamo sa zacecem ali neuspjesno isla sam kod nekoliko doktora pa me zanima da li je neko se susreco sa doktoricom elmirom hajder i kakvo misljenje ima o njoj

vjestica -> RE: ginekolozi? (7.2.2010 8:45:57)

senda dobro došla
prvo mi reci odakle si, i odakle je ta doktorica i gdje radi
jesi li iz Sarajeva?
moj ti savjet, ako već 4 godine pokušavaš, da ne ideš više običnim ginekolozima, nego specijalisti za sterilitet
u Sarajevu imaš na klinici dr Godinjaka, a privatno dr Mehmedbašić
jer nakon 4 g pokušavanja ti obično ginekolog ne možeš ništa pomoći, pa makar i ako ste oboje obavili sve pretrage

mamica87 -> RE: ginekolozi? (7.2.2010 10:18:27)

Senda dr.Hajder kako sam ja cula odlicna ali ipak pokusaj kod direktora klinike dr.Fatusica on je odlican.Nadam se da ces uspjeti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bjaca -> RE: ginekolozi? (8.2.2010 11:38:17)

mene je moj ginekolog nakon niza pretraga i lijekova poslao kod dr senada mehmedbasica interesuje me kako on radi i da li ste zadovoljne njegovim radom

inace prema mom ginekologu kod mene i mog mm je sve uredu pa ni njemu nije jasno gdje koci

M kao Mama -> RE: ginekolozi? (8.2.2010 11:48:54)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Morala sam ovo citirati, pa draga moja kako ako vaši roditelji nisu imali djece, nećete ni Vi, pa ko je onda rodi dijete ovih roditelja, uopšte kako su roditelji.....

A dr. Godinka radi i privatno na Ilidži ima ordinaciju, a od dr. Mehmedbašiću, mišljenja su podjeljenja.

Ja bih se ipak prije odlučila za Godinjaka.

Sretno kako god

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>