amra_sa -> RE: Igre iz naseg djetinjstva..... (11.3.2013 0:33:51)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Esmica Htjela sam otvoriti novu temu,kad vidim ima slicna. Dakle,kako se vi igrate s vasom djecom? Mi smo se veceras igrali vruce-hladno. Mojoj djeci je toliko drago kad se ja i muz igramo s njima,da je to neopisivo. Zato bih zeljela da dodamo jos koju igru,da nam bude jos zanimljivije. Nekako vazda vrtimo isto.Muz se s njima "gomba",jasu ga sve troje,ili nesta kofol treiraju,ili se hrvaju,a ja ove njeznije igre.Kad smo svi zajedno,igramo se s loptom,i tako. Sta bismo jos mogli,za njihov uzrast.Dajte ideje pliz [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi se igramo svega :) 1. kuhamo kilom plastelin pa u krug zadajemo temu...tipa cvijet...pa svako svoj napravi...i mama i babo kad je tu :) 2. Imamo dosta društvenih igrica, trenutno najviše vole onu tupko-lupko...za 4 je igrača a mogu i smao dva...najčešće nas je troje u igrli, kao i lude špagete, ne ljuti s ečovječe, starija već malo i šaha igra al sa mamom, seka i babo nisu mu vični :) 3. vruće-hladno 5. neka leti, neka leti... 6. pjevača, maskota.... 7. pretvori se pretvori s eu ... 8. kipova :) 9. Igramo se i frizera sa komletnim asortimanom šnala [sm=smiley36.gif] a to uvijek bez abbe on nam je ćelav pa nije cool za ovu igru 10. igramo se lutkarskih pretsava...napravimo na ruke od kesa ili na papairu A4 nacrtamo neki lik, djevojčica , životinja itd...pa stavimo dvije stolice i čaršav na njih a ond a iza ide pretstava, anjviše poučnih priča naučimo tako...a naravno i bajke pričamo :) 11. bojimo puno i crtamo...hamer papire kupujemo pa veliki čaršaf i hamer i onda i prstima crtamo pa pogađamo na šta liči ovo i ono nacrtano :) 12. priča dodoaj riječ uz ponavaljanje komlet rečenice...a ja zapisujem...pa na kraju porčitamo...pa se ismijemo :9 malena ne ponavalja komlet sve jer je još mala sve zapamtiti al riječi dodojae uredno :) 13. ples uz dječije pjemsice...ne rijetko i mikrofone :)imamo često koncerte :)i svi pjevamo i plešemo vez izuzetka 14. bojimo makarone i pravimo nakit od njih :) eto tako :) poneka ideja vam možda bude zanimljiva [sm=smiley1.gif] ja vjerujm ima toga još...dok se sjetim[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hanady, super ideje, neke igram sa djecom na poslu a na neke si me podsjetila. Ja sam kao dijete najviše voljela da igram gume, pa me sad opet uhvatilo. [sm=smiley36.gif] Želja mi je da vidim grupu od 10 i više djevojčica napolju kako igraju gume, ili škole i sl. Škole sam igrala prošlog ljeta sa prijateljicom sa faxa, pa su nam se smijali prolaznici [sm=smiley36.gif] a i gume bih vrlo rado, samo i ja sam zaboravila pravila. Djeca super uče kroz igru, svaka ideja je dobro došla.
|
|
|
|