|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
13.4.2009 21:17:08   
Okarica
Čestitke za malog Rijada user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 501
13.4.2009 21:18:58   
idana_85
Hvala vam

Jel moguce da baby spava dan-dva prije izbijanja zubica bolje?

rijad pajkio preksinoc od devet do pola sedam, samo se u tri budio da jede
sinoc zaspao u seda, u devet kratko jeo, pa u pet i ustao u pola sedam, a prije toga se bas cesto budio i kenjko....

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 502
13.4.2009 21:20:30   
Okarica
Idić, kad zubić izbije, onda više ne boli. Najgore je dok ne izbije. Iris je bila užasno nervozna prije izbijanja zubića, a kad su se pojavili, smirila se. Pusa!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 503
13.4.2009 21:20:46   
adannn
Možda su ga prije više mučili zubići,a da mu nije nikao prije a ti tek sad vidjela.Možda je i zbog toga pajkio bolje.....user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 504
13.4.2009 21:41:23   
idana_85
Hehe, ma nisu prije, jucer mama i brat trazili, al nista, kad jutros....Dzaba,smrdo odabrao tetku.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 505
13.4.2009 21:44:58   
Mrva
I mi da se pohvalimo, Adi je jutros dobio svoj prvi zubic, donja desna jedinica!
Kako sam sretna! I evo, sada spava najmirnije, mirnije nego ikad!
Ljubi mama svoj zubic i svaki naredni koji ce doci!

Pusa svim bebicama

Lovely

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 506
13.4.2009 21:46:15   
idana_85
IZVORNA PORUKA: Mrva

I mi da se pohvalimo, Adi je jutros dobio svoj prvi zubic, donja desna jedinica!

Pusa svim bebicama

Pa cestitam...mi skupa isti zubic...Bice nam bona isti Hugo...hahah

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Mrva)
Neposredna veza do poruke: 507
13.4.2009 21:51:23   
aazra
I nama je zubic nikao i to isto donji desni kec ima sedam dana!

Ja sam prva osjetila nesto "ostro" kad je slucajno stavio moj prst u usta a uocio ga je MM.
Nije se mogao jasno vidjeti, a onda je za koji dan izvirila mala bijela "plocica" a sada se vidi bas jasno i pravo je "sega". A i ostali samo sto nisuuser posted image

I da - kupila sam cetkicu za zube u Merkatoru, citala sam da se zubici moraju odmah prati makar da dijete drzi cetkicu na koju se razmaze malo paste i nema veze ni ako proguta.
navike se stvaraju od malena a mlijecni zubici se moraju njegovatiuser posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 508
13.4.2009 21:52:30   
Crvena
Cestitke na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo za male Hugice
user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 509
13.4.2009 21:53:35   
adannn
aazra mislim da nije baš pametno to za pastu,on je jako mali za toga.Moja Nejra ima 13 mjeseci i ima 3 četkice i ona uzme sama,trlja zubiće ali ja ne stavljam pastu...Ipak,to je moje mišljenje..pusa

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 510
13.4.2009 21:58:50   
Mrva
Heheh, Idana, nase Huge...trnovit nam je put bio do Huge...stisni 5 user posted image

A koje su to cetkice u Mercatoru? Pretpostavljam da koristite one djecije paste?!

Lovely

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 511
13.4.2009 22:12:20   
aazra
Jako su slatke pise na njima od 0 do 2 godine i jako male a drska je od onog materijala koji se moze grickati.
Preslatke su kosta oko 4 KM taman da beba uci kroz igru da pere zubice.

A vidjet cu to za pastu ipak ne moze na suho a pedijatri preporucuju da se zubici njeguju od 7-8 mjeseca i da se stavlja sasvim mala kolicina paste koja se razmaze po cetkici cisto da nije na suhouser posted image

Imam u porodici i kod blizih prijatelja djece koja su rano ostala bez mlijecnih zubi i imaju velikih problema pa sam odlucila "sve poduzeti" da mom malisanu zubici budu zdravi i odrze se sto duzeuser posted image

(odgovor članu Mrva)
Neposredna veza do poruke: 512
13.4.2009 23:00:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: idana_85

Pusa svim bebicama

Pa cestitam...mi skupa isti zubic...Bice nam bona isti Hugo...hahah

pa bone vi, mene izignorisasteuser posted image , osta mi post na prošloj str. a i nama se danas pojavio prvi zubić, sa 7mj. i tri sedmice.user posted image

(odgovor članu idana_85)
  Neposredna veza do poruke: 513
13.4.2009 23:02:18   
new mama
Cestitke malim bebicama na zubicima od mene i moje djevojciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 514
13.4.2009 23:28:47   
remzy
cestitke svim bebama na zubicima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas jos uvijek nista!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 515
14.4.2009 1:45:06   
adannn
IZVORNA PORUKA: Shee

pa bone vi, mene izignorisasteuser posted image , osta mi post na prošloj str. a i nama se danas pojavio prvi zubić, sa 7mj. i tri sedmice.user posted image

Čestitke draga od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 516
14.4.2009 1:47:16   
adannn

A koje su to cetkice u Mercatoru? Pretpostavljam da koristite one djecije paste?!

Četkice u DM-u,super su.....Ima negdje i slika na nekoj temi

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu Mrva)
Neposredna veza do poruke: 517
14.4.2009 7:53:53   
Crvena
IZVORNA PORUKA: Shee

Ko bi tebe i princezu mogao ignorisatiuser posted image
Cestitke maloj princezi za prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
14.4.2009 8:54:27   
Mrva
Shee, od Adija i mene cestitke za malu jepoticu sa prvim zubicem i dakako za ponosnu mamu! user posted image

Remzy, sigurna sam da ces nam i ti uskoro ovdje kazati lijepu vijest... user posted image

< Poruku je uredio Mrva -- 14.4.2009 8:56:45 >

Lovely

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 519
14.4.2009 8:59:28   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za zubate bebe. Bas je odjedno niklo puno zubica, masala. Neka su im bijeli i zdravi mali bisercici.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Mrva)
Neposredna veza do poruke: 520
14.4.2009 9:27:32   
bebacha
cestitamo sve zubice.mi cekamo osmi i deveti po redu.jest da u mom potpisu pise da ima 8 zubica al nema.ima sedam.mama se malo zabrojala.ja bila ubjedena da ima i donju lijevu dvicu kad neki dan muz govori "pa zeno draga gdje ti je ta druga dvica"-kad ja pogleda stvarno nema,mora da se vratila ponovo u desnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego drage mamice jel nama rano da pocnemo koristit pastu za zubu i koju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 521
14.4.2009 12:12:21   
Anoniman
ali četiri bebe sa rr isti dan prvi zubići!!! A ja se bila zabrinula da će mi dijete ostati krezavo-ko što je ćelavo.user posted image hvala svima.:))))))))

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 522
14.4.2009 12:15:25   
Okarica
Čestitam svim bebicama na novim zubićima user posted image user posted image user posted image
Mi još uvijek čekamo gornje kečeve.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 523
14.4.2009 22:57:11   
rozi
Mi smo 3.4. dobili prvi zubic ( nismo se prijavili user posted image ) ,  a 7 dana kasnije je nikao i drugi .  i ja sam tamo do 7-8 mjeseca zagledala, a onda i odustala, kontam bice na mamu , sa 13 mjeseci. Ali eto, on je malo ranije user posted image

Pile mamino 17.06.2008.

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 524
22.4.2009 20:57:23   
lida
Joj kod nas sega prava

Gore: kecevi,dvice i  cetvorke

Dole:samo kecevi

Ukupno osam zubica

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *