|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
24.3.2009 15:11:11   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke Leni i ostalim bebama na zubicima. Da prijavim nas treci zubic, gornja lijeva jedinica od juce po malo viri, dobo nas je namucila od 1.3 kad smo bili na hitnoj zbog ture pa slabo spavanje do sad.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 451
24.3.2009 15:41:27   
Crvena
Cestitke na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 452
30.3.2009 0:53:57   
lejlašh
Čestitke na prvim i novim zubićima svim hrabrim malim dušama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojoj Merjem su nikle obje gornje četvorke prije par dana zajedno, ali mi ništa nije jasno, jer je do sada imala samo gornje i donje jedinice  user posted image
Znači - preskočene su dvice skroz, nema ih ni na vidiku?
A bila je jako nervozna ovih dana, ja sve čekam zubić, a njega nigdje, nisam se nadala četvorkama, slučajno sam ih ugledala kad je dojila.
Da li se nekome desilo ovo?

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 453
30.3.2009 0:57:57   
Okarica
Čestitke svim bebicama na novim zubićima user posted image

Mi čekamo gornje kečeve, samo što nisu izbili.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 454
30.3.2009 1:13:58   
SANESA
Ja sam nova na forumu,ali moram i ja da prijavim svoj zlatni zubić,koji smo toliko čekali i evo u 6 mjesecu nam se pojavio,a beba bali od 2 mjeseca.

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 455
30.3.2009 1:19:13   
Okarica
Dobro nam došla! Čestitke za prvi zubić user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu SANESA)
Neposredna veza do poruke: 456
30.3.2009 8:45:04   
Crvena
IZVORNA PORUKA: SANESA

Ja sam nova na forumu,ali moram i ja da prijavim svoj zlatni zubić,koji smo toliko čekali i evo u 6 mjesecu nam se pojavio,a beba bali od 2 mjeseca.

Dobro dosla i cestitke na zlatnom zubicuuser posted image user posted image

(odgovor članu SANESA)
Neposredna veza do poruke: 457
30.3.2009 23:28:50   
lida
Cestitke svim bebama na zubicima user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi prijavljujemo peti,sad imamo dva dole i tri goreuser posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 458
30.3.2009 23:33:22   
adannn
Lido i mi imamo isto toliko zubića..........

Čestitke svim bebicama

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 459
30.3.2009 23:37:14   
SANESA
Hvala na dobrodošlici,ali izgleda da problemi tek počinju sad kad izbiju zubi,jer moj sin tek sad počeo biti nervozan,i slabije jede.Ne znam jel to treba tako ili je to samo kod nas?user posted image

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 460
30.3.2009 23:56:18   
adannn
Prvo dobro došla...Nadam se da ćemo se lijepo družiti...Ovako moja neće da jede i uvijek je nervozna pred nicanje a kada zubić nikne ona jede i sve ok..Sad ne znam user posted image user posted image možda mu je takav period,nekad se djeci jednostavno ne jede...

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu SANESA)
Neposredna veza do poruke: 461
31.3.2009 0:18:09   
SANESA
HVALA,naravno da ćemo se lijepo družiti.Ma sve će to proći i nervoza i sve,hvala Bogu pa je došlo do toga i da sve ide kako treba,a sve ćemo mi pregurati.Najgore je prvih 40 dana.user posted image

MAMINO SUNCE-NEDO 10.09.2008.

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 462
31.3.2009 15:42:03   
SelmaK
Evo, da i mi prijavimo dva nova zubica! Narasle nam gornje jedinice, pa sada imamo ukupno 4 zubica.

Mhhh, kako smo slatki!

Aladin zivot mamin, 26.07.08.

(odgovor članu SANESA)
Neposredna veza do poruke: 463
31.3.2009 15:46:37   
mišur
Čestitamo Aladinu na novim zubićimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 464
31.3.2009 19:03:23   
SelmaK
Hvala Misur!

Ove smo do sada dobro podnijeli, bez velikih tegoba, a dalje cemo vidjeti i nadati se!

Aladin zivot mamin, 26.07.08.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 465
6.4.2009 16:04:47   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image   cestitke Aldinu, Nedu, Nejri i Mirzi na zubicima. Prijavljujemo 4, 5 i 6 zubic odjednom. Gornju jedinicu i dvojke. Dooobro su nsa namucile, puno placa, nervoze al jutos izvirela sva tri.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 466
6.4.2009 16:26:35   
adannn
Bravooooo,čestitke za zubiće...Pa on je heroj,tri odjednom...Mama,jesi ti to redovno pratila??pusa

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 467
6.4.2009 16:42:02   
Anoniman
bravo za mala zubala.user posted image Kod nas nijednog na vidiku.user posted image

(odgovor članu adannn)
  Neposredna veza do poruke: 468
6.4.2009 18:14:48   
remzy
user posted image user posted image user posted image bravo za zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas ni traga zubicimauser posted image user posted image user posted image ,a nervoze na svakom cosku!!!user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 469
6.4.2009 20:27:57   
new mama
Cestitke malim bebicama na zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 470
6.4.2009 21:35:48   
Crvena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nove male blistave zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 471
7.4.2009 9:27:33   
Daja_sa
Evo i nas na ovoj temiuser posted image
Jutros se zabjelio nas maji prvi zubicuser posted image user posted image .
Nismo ga ni osjetili...da kucnem u drvo nije imala nikakvih tegoba osim male nervoze zadnjih par danauser posted image
Eh...da i ostali zubici ovako dodju bilo bi superuser posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 472
7.4.2009 9:33:47   
mamine oci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke svim user posted image na prvim zubicima.

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 473
7.4.2009 10:33:31   
lejlaze
Mi do sada imamo donje dvije jedinice, izbija nam gornja dvojka i jedinica samo sto nije. user posted image  user posted image  user posted image
malo je nervozan, ali hvala Bogu nema temperature.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 474
9.4.2009 8:02:43   
mišur
Moj mali mišić je dobio odjednom obje gornje jedinice!user posted image user posted image user posted image
Na sve muke oko zubića, istovremeno je bio i prehlađen, imao turicu, dobio i gljivice u ustima i 4 dana nije skoro ništa jeo! Duša moja mala....user posted image
Ja se nadam sa će sad početi jesti kad su zubići izbili....

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *